ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray TV, galatasaray.com, galatasaray.org

Gönderen Konu: Galatasaray TV, galatasaray.com, galatasaray.org  (Okunma sayısı 13206 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Can

Galatasaray TV artık Digitürk Platformu’nda... Sarı-Kırmızı dünyanın sesi olan GS TV, 27 Mayıs Çarşamba gecesi saat 24:00’den itibaren Digitürk 75. kanaldan yayına geçecek… Bundan böyle GS TV sadece Digitürk Platformu’ndan izlenebilecek ve bu Platformun tüm ayrıcalıklarını izleyenleri ile paylaşacak.

Galatasaray Futbol takımının Turkcell Süper Lig’de oynadığı  maçların tamamının tekrarı, özet görüntüleri GS TV’de yer alacak. Galatasaray’ın geçmiş yıllardaki tüm maçları, unutulmaz golleri, en heyecanlı dakikaları artık GS TV’de taraftarları ile buluşacak. Galatasaray taraftarları GS TV ayrıcalığı ile Sarı-Kırmızılı dünyadan hiçbir yerde bulunamayacak özel görüntüleri, röportajları, transfer haberleri başta olmak üzere tüm yaşananları, futboldan, basketbola; voleyboldan, yüzmeye bütün branşlarından her gelişmeyi ilk olarak GS TV aracılığıyla öğrenecekler.
« Son Düzenleme: 06.09.10, 09:25 Gönderen: Hakan Can »

Hande Işık

Ynt: Galatasaray TV ve www.galatasaray.com
« Yanıtla #1 : 16.06.09, 17:37 »
Neeskens ve Pujol Galatasaray TV’de

Frank Rijkaard’ın arkasındaki iki sessiz kahraman, yarın akşam Galatasaray TV’ye konuk oluyor...

Bir yanda Johan Neeskens, bir yanda Albert Roca Pujol...

Muhteşem futbolu ve penaltı becerisiyle hafızalara kazanan dünün yıldız oyuncusu... Disiplini, vizyonu ve karizmasıyla bugünün en iyi  teknik adamlarından biri... O, Frank Rijkaard’ın yardımcısı Johan Neeskens...

Diri, savaşan, tempolu futboluyla, özlenen Galatasaray’ı yaratacak, akademik geçmişiyle takım kondisyonunda usta bir isim... Barcelona’nın eski kondisyoneri ve bugün fırtına gibi esen Katalan takımının yaratıcılarından Albert Roca Pujol...

Galatasaray artık onlara emanet...

Galatasaray’ın Hollandalı antrenörü Johan Neeskens’in kendisi ve Galatasaray hakkındaki çarpıcı açıklamaları ve yine Galatasaray’ın dünyaca ünlü kondisyoneri Albert Roca Pujol’ün Galatasaray’la ilgili çok özel değerlendirmeleri yarın akşam 23.00’te, sadece Galatasaray TV’de…

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #2 : 18.06.09, 19:45 »
Röportajta en dikkat çekici nokta, tercümanın inanılmaz akıcı ve yorumsal çevirisiydi sanırım.
Belli ki futbolla alakalı bir çocuk.
Kadroya alsınlar bence bu elemanı.

Çevrimdışı Yavuz Erdün

« Yanıtla #3 : 18.06.09, 20:20 »
Dikkat ederseniz Neeskens birinci, ikinci antrenor yok, iki tarafta karsilikli saygiyla calisiyor dedi.  Ayrica Ajax da, Barcelona da bir anda simdiki durumlarina gelmedi, zaman lazim, oyuncularla idmana cikacagiz, oyunculari gorecegiz ve de 4-5 hafta sonra sistem yerlesmeye baslayacak ama sure lazim dedi.  Turkiye'de olmayan ve de istenmeyecek tek sey "sure istemek".  Futbolculari taniyalim once, tanistikca hepsini kendi kapasitelerinin maksimumuma getirmeye calisacagiz, genetik kabiliyetleri de onemli, herkesden en ust performansi almaya calisacagiz dedi.  Ayrica hazir oyuncular ve de gec gelen oyuncular icin takimi ikiye bolup iki degisik idman yaptiracaklar ki herkes antrenmandan en iyi sekilde verim alabilsin.

Cok saglam konusuyor, Hakan'in dedigi gibi tercuman da cok iyi is yapti.  Kim bilir, Mourinho da oyle baslamisti kariyerine ;)

Hande Işık

« Yanıtla #4 : 19.06.09, 00:33 »
Alıntı
Röportajta en dikkat çekici nokta, tercümanın inanılmaz akıcı ve yorumsal çevirisiydi sanırım.
Belli ki futbolla alakalı bir çocuk.
Kadroya alsınlar bence bu elemanı.
Tercüman Gençlerbirliği'nden 2 ay önce aldığımız yeni transferimiz. Galiba ilk defa böyle bir yatırım oluyor kulüpte, daha uzun yıllar görev yapar, Bülent Hoca tavsiyesi sonucu alındı. Kadroda zaten dolayısıyla ;) Haber aşağıda.

Alıntı
Galatasaray, Gençlerbirliği'nin tercümanı Mert Çetin ile anlaşmaya vardı.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Galatasaray ile Gençlerbirliği kulüpleri arasında tercüman transferi yaşandı. Sarı-kırmızılı ekip uzun süredir yaşadığı tercüman sıkıntısını Gençlerbirliği'nin başarılı tercümanı Mert Çetin'i alarak giderdi.

Mert Çetin'in transferi için daha önce Gençlerbirliği'nde de görev yapan teknik direktör Bülent Korkmaz'ın istekte bulunduğu ve görüşmelerin başladığı öğrenildi. Mert Çetin'in Galatasaray'a transferinde kulüp başkanı İlhan Cavcav ve genel menajer Cem Onuk'un büyük kolaylık gösterdiği ve genç tercümana yardımcı oldukları ifade edildi. İlhan Cavcav'ın 26 yaşındaki Mert Çetin'in transferi için Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'i telefonla arayarak, "Sana pırlanta gibi bir çocuk gönderiyoruz. Tercüman konusunda gözünüz arkada kalmasın" dediği öğrenildi.
Galatasaray'daki görevine bugün başlayan Mert Çetin, iyi derecede İngilizce ve İspanyolcanın yanı sıra orta derecede Portekizce biliyor.
« Son Düzenleme: 19.06.09, 00:36 Gönderen: Hande Işık »

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #5 : 19.06.09, 09:33 »
Dikkat ederseniz Neeskens birinci, ikinci antrenor yok, iki tarafta karsilikli saygiyla calisiyor dedi.  Ayrica Ajax da, Barcelona da bir anda simdiki durumlarina gelmedi, zaman lazim, oyuncularla idmana cikacagiz, oyunculari gorecegiz ve de 4-5 hafta sonra sistem yerlesmeye baslayacak ama sure lazim dedi.  Turkiye'de olmayan ve de istenmeyecek tek sey "sure istemek".  Futbolculari taniyalim once, tanistikca hepsini kendi kapasitelerinin maksimumuma getirmeye calisacagiz, genetik kabiliyetleri de onemli, herkesden en ust performansi almaya calisacagiz dedi.  Ayrica hazir oyuncular ve de gec gelen oyuncular icin takimi ikiye bolup iki degisik idman yaptiracaklar ki herkes antrenmandan en iyi sekilde verim alabilsin.

Cok saglam konusuyor, Hakan'in dedigi gibi tercuman da cok iyi is yapti.  Kim bilir, Mourinho da oyle baslamisti kariyerine ;)
Güzel dünler göreceğiz çocuklar.  :-X

Sercan Akdağ

« Yanıtla #6 : 22.06.09, 20:26 »
Lig Tv aboneliğimizi dondurduk GSTV'yi izleyemiyorum artık... İnternetten izleyebileceğim bir site program vs. bişey

var mı arkadaşlar?

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #7 : 22.06.09, 20:40 »
Ya bu Nihat Doğan' mı ne ?
Başka adam mı bulamamışlar Galatasaray Tv'de program yapacak.
Birde dünden beri 3. kez verdiler aynı prıgramı.
Hayret ya.

Çevrimdışı Adnan Kusbeoglu

« Yanıtla #8 : 25.06.09, 21:17 »
Lig Tv aboneliğimizi dondurduk GS TV'yi izleyemiyorum artık... İnternetten izleyebileceğim bir site program vs. bişey

var mı arkadaşlar?

Aynen. Yurtdisinda olup Digiturk'u digiturkwebtv.com dan takip edenler icin GS TV maalesef paketin icine henuz dahil edilmemis. Digiturkwebtv musteri hizmelerini arayip sordum ancak henuz onlara gelen bir bilgi olmadigini, GS TV'nin mevcut kanallarin icerisine eklenip eklenmeyecegini bilmediklerini soylediler.

Internetten izleyebilecegimiz bir link var midir? Ben bayagi bir arastirdim ancak bulamadim. Genelde buldugum linkler onceki yillara ait eski linklerdi. Bildiginiz bir site varsa paylasabilirseniz cok makbule gecerdi tesekkurler herkese simdiden.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #9 : 30.06.09, 16:51 »
Arda Turan ve Gökhan Zan Galatasaray TV’de

Yeni sezon yaklaşıyor... Galatasaray hazırlıklarını yurtdışında sürdürüyor.
Galatasaray TV sezon hazırlıklarını evinize taşıyor.

Sarı kırmızılılarla ilgili tüm gelişmeler “Kamp Günlüğü”nde ekranlara geliyor.

“Kamp Günlüğü”nün bu akşamki konukları, Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan ve yeni transferimiz Gökhan Zan.

“Kamp Günlüğü” her gün saat 21.30'da Galatasaray TV'de.

Çevrimdışı Bayram Ay

« Yanıtla #10 : 02.07.09, 10:51 »
Sadece Digiturk de olması izleyici kapasitesi olarak sorun yaratacaktır mesela şahsen ben akşamki hazırlık maçını izleyemedim. Fenerbahçe TV nin yıllardır sürdürdüğü istikrarlı yayınları beğeniyorum ama biz bir türlü bu televizyonculuk işini kaliteli bir şekilde yapamadık. Bir isim vardı sunucu maçlarıda anlatan ne zaman görsem GS tv yi değiştirmek geçiyordu içimden :s
Umarım çocuklarımız Galatasaray Tv nin herkesce izlenebilen kaliteli yayınlarını görür ki çocuğum yok sanırım bir on yılda olmaz :)

Çevrimdışı Rifki Soylu

« Yanıtla #11 : 08.07.09, 15:33 »
Frank Rijkaard Perşembe Günü Galatasaray TV'de

Teknik direktörümüz Frank Rijkaard, Galatasaray TV'de yayınlanan Avea Kamp Günlüğü programınına konuk oluyor.

Avea Kamp Günlüğü, perşembe günü saat 21.30'da dünyaca ünlü teknik direktörümüz Frank Rijkaard'ı, cuma günü saat 21.30'da da genç yıldızımız Arda Turan'ı konuk edecek.

Kaynak : Resmi Site

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #12 : 09.07.09, 17:22 »
Bu GSTV olayı çok saçma oldu yalnız evde D-Smart var GSTV yok, Ligtv bağlattım oda 39,90 olanı Türksat üzerinden olduğu için oradanda izleyemiyorum GSTV'yi, ne yapacağız hiç bilmiyorum.

Çevrimdışı Deniz Aktaş

« Yanıtla #13 : 09.07.09, 17:33 »
İnternet yayını da yok henüz oradanda izleyemiyoruz.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #14 : 09.07.09, 17:38 »
Daha önceden maçlarıda kahvede izliyordum :D
Rijkaard açıklandığı gün aradım Digitürk'ü benim adresim şurası yollayın akşama evde olsun dedim :D akşam 9-10 gibi bağlattım ama bu seferde GSTV yok.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #15 : 21.07.09, 09:10 »
Alıntı
G.Saray'dan yeni ortaklık!
Galatasaray Yönetimi bir taraftan stat işini çözmeye çalışırken, diğer yandan kulübün gelir artırıcı faaliyetlerinde de atağa kalkıyor.

Sarı-kırmızılar en önemli sponsoru durumundaki Türk Telekom’la yeni bir ortaklığa imza atarak, hem kulüp televizyonunu geniş kitlelere ulaştıracak hem de internet ortamında yüzbinlerce aboneye ulaşarak önemli bir gelir elde edecek.

Eylül ayında atılıma kalkarak, yeni projelerle taraftarının karşısına çıkmaya hazırlanan Aslan’da, 5 TL’ye internet sitesi aboneliği sistemini getirilecek, taraftara sunulacak pakette de zengin içerikle ilgi arttırılacak.

GSTV de atağa kalkıyor

Özel dosyaların yanı sıra, antrenmanları sanal ortamda canlı izleyebilecek taraftarlara, soyunma odası da açılacak. Türk Telekom’la yapılan anlaşmanın diğer önemli ayrıntısı ise internette aynı anda 1 milyon kişi izlese bile herhangi bir kalite düşüklüğünün yaşanmayacak olması.

GSTV de benzer bir yenilik içine girecek. TV logosunun değişiminden yola çıkacak olan kulüp yetkilileri, zengin program içeriğinin yanı sıra, maç istatistikleriyle de cazip hale getirmeyi planlıyor.

Model olarak Liverpool ve Arsenal gibi Premier Lig‘in dev takımlarını örnek alan Galatasaray’da, pazarlama yetkilileri, hem televizyon hem de internet vasıtasıyla kulübün rakiplerine fark atacağını ve önemli bir gelir elde edeceğini belirttiler.

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #16 : 26.07.09, 18:49 »
Dün 05-06 sezonu maç özetleri vardı. O Hakan - Necati - Ümit üçlüsü ligin başında nasıl esmiş yahu öyle. İzlerken zamanında yeteri değeri vermemişiz onu anladım. Lincoln falan halt etmiş Necati'nin yanına. Keşke eski formunda olsa, şu takımda rahat oynar.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #17 : 26.07.09, 20:01 »
Necati eski formunu kazanırdı da neden böylesine silindiğini bile anlatan yok ki !
Sorgulayan da yok !

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Yanıtla #18 : 26.07.09, 20:17 »
Nedenini açıkladı canlı yayında. Zamanında zorla verilen bir 10 numara ve zorla geri alınan bir 10 numara problemi.

Yani Lincoln her haliyle zarar verdi Galatasaraya.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #19 : 26.07.09, 20:21 »
Nedenini açıkladı canlı yayında. Zamanında zorla verilen bir 10 numara ve zorla geri alınan bir 10 numara problemi.

Yani Lincoln her haliyle zarar verdi Galatasaraya.

Bu yüzden mi silmişiz yani biz Necati'yi ?

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Yanıtla #20 : 26.07.09, 20:24 »
Ona göre sebep bu. Ama geri dönmeyi hakedecek bir şey ortaya koyduğunuda düşünmüyorum.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #21 : 26.07.09, 20:31 »
barbie operasyonuna karisan herkes kötü bir sekilde bu takimdan gönderildi..ilginc bir tesadüf..

« Yanıtla #22 : 26.07.09, 22:53 »
Dün 05-06 sezonu maç özetleri vardı. O Hakan - Necati - Ümit üçlüsü ligin başında nasıl esmiş yahu öyle. İzlerken zamanında yeteri değeri vermemişiz onu anladım. Lincoln falan halt etmiş Necati'nin yanına. Keşke eski formunda olsa, şu takımda rahat oynar.

Ben de izliyorum.. Özellikle sabaha karşı 2005-2006 ve ondan sonraki sezonun özetlerini veriyor. Kadıköy'deki maçların da özetlerde verilmesi ilginç bir ayrıntı olmuş. Gol sevinçlerini kesmişler ama. :)
Şişirme toplardan doğan pozisyonlardan (özellikle seken toplar ve bariz savunma hataları) çok gol atmışız. Organize çok atak yok yani.. Artık Anadolu takımları böyle golleri kolay kolay yemiyorlar. Bu yıl iyice kanıtlanmış oldu bu teori.
Cihan, Orhan, Inamoto.. Bu günlere geldiğimize bile şaşıyorum ben. Şu özetleri izledikçe Sabri'ye bile kızamıyorum.

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #23 : 26.07.09, 23:00 »
Alıntı
Kadıköy'deki maçların da özetlerde verilmesi ilginç bir ayrıntı olmuş. Gol sevinçlerini kesmişler ama.

İlginç değil mi, madem kesik atacaksın, hiç gösterme.

Yalnız Gerets dönemindeki özellikle ilk sezonki maç özetlerinde hala gözlerimin önüne geliyor. Cihan'lar, Orhan'lar bile bekken maç başına iki üç pozisyona girerlermiş. Uğur Uçar'ı da o yaşında bayağı bir kullanmış Gerets.

« Yanıtla #24 : 26.07.09, 23:11 »
Alıntı
Kadıköy'deki maçların da özetlerde verilmesi ilginç bir ayrıntı olmuş. Gol sevinçlerini kesmişler ama.

İlginç değil mi, madem kesik atacaksın, hiç gösterme.

Yalnız Gerets dönemindeki özellikle ilk sezonki maç özetlerinde hala gözlerimin önüne geliyor. Cihan'lar, Orhan'lar bile bekken maç başına iki üç pozisyona girerlermiş. Uğur Uçar'ı da o yaşında bayağı bir kullanmış Gerets.

Tam yerlerinde kesmişler yalnız. Herhangi bir duygusal reaksiyon gösteremiyorsun gol sonraları. Teknik ekibin çalışmalarını çok beğeniyorum ben televizyonumuzda. Özellikle hazırlanan klipler ve müzik seçimleri gayet hoş.  ;D Leo Franco klibinde Metallica'dan Wherever I May Roam'ı koymuşlar mesela. Alakası olmasa da yakışmış.   Hayrettin'e daha çok uyardı ama.  :D
O sezonlarla ilgili dikkat çekici bir nokta daha var. Önce tek başına Hasan, daha sonra da Arda tek başlarına hucum gücü oluşturmuşlar. İlk günlerinde Arda nasıl çocuk gibi görünüyormuş yahu.. 3 yılda bir insan bu kadar değişebilir mi? Aynı yaşta olduğum için ben de üzüldüm yahu. Nasıl değişmişiz 3 yılda..

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGalatasaray TV, galatasaray.com, galatasaray.org