ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGSMobile (Tek Takim, Tek Yurek, Tek Hat)

Gönderen Konu: GSMobile (Tek Takim, Tek Yurek, Tek Hat)  (Okunma sayısı 2954 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
Ynt: GSMobile (Tek Takim, Tek Yurek, Tek Hat)
« Yanıtla #25 : 25.03.10, 09:55 »

Alıntı
                                                                             100 kontör altı yüklemeye    100 kontör ve üzeri yüklemeye
GSMobile, Avea MobilÖğrenci ve Genç Tarife’lileri    2 kontör / dk.                      1 kontör / 10 dk.
Diğer operatör                                                            3 kontör / dk.                      2 kontör / dk.
Avea                                                                            3 kontör / dk.                      3 kontör / dk.
Ev/ İş                                                                    3 kontör / dk.                      3 kontör / dk.
SMS                                                                            2 kontör                              2 kontör

http://www.gsmobile.com.tr/tarifeler/faturasiz_10numara_kaptan.aspx

Arkadaşlar burada bir arıza yok mu sizce? Diğer operatörler dakikası 2 kontör, Avea 3 kontör :D Nasıl oluyor bu iş?

Ben şirket hattı kullanıyorum genelde. Bireysel hattım Avea faturalı ama neredeyse hiç kullanmıyorum. O nedenle 2-3  TL gibi bir sabit ücretle yatıyor :D Böyle yatacağına bari GSMobile olsun da takımım da kazansın diyorum. Minimum ücretli fatura tarifesi nedir? Bilen var mı? Ben bir şey bulamadım. Olmadı kontörlüye geçireyim bari..

Çevrimiçi Serdar Colak

« Yanıtla #26 : 27.03.10, 22:02 »
Rijkaard'lı reklamını görmemiştim bu arada, güzelmiş bence. Sempatik adam, kim ne derse desin.

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #27 : 27.03.10, 22:16 »
Rijkaard'lı reklamını görmemiştim bu arada, güzelmiş bence. Sempatik adam, kim ne derse desin.
Bu laf bana mı?  :)

Çevrimiçi Serdar Colak

« Yanıtla #28 : 27.03.10, 22:27 »
 :) Yok valla ortaya söyledim.

İyi hocadır, kötüdür ama sempatik adam yani, öyle değil mi?

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #29 : 27.03.10, 22:31 »
"Mimiklerinde çok kontrollü, duygularını açık ifade etmiyor" yorumu gelebilir Burhan Abiden bu soruya bence :)

Çevrimiçi Serdar Colak

« Yanıtla #30 : 27.03.10, 22:32 »
"Mimiklerinde çok kontrollü, duygularını açık ifade etmiyor" yorumu gelebilir Burhan Abiden bu soruya bence :)
:) :) :)

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #31 : 27.03.10, 22:44 »
Bana hiç sempatik gelmiyor..  ;)

Çevrimdışı Alp Şahin

« Yanıtla #32 : 07.07.10, 10:23 »
Daha önceden abonelik isteyen 1905 mesaj sistemi 25-30 gün gibi bir süredir ücretsiz. Takımımızla ilgili bütün resmi bilgiler artık en garanti yerden geliyor. Çok beğendim açıkcası

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #33 : 07.07.10, 11:39 »
Bana hiç sempatik gelmiyor..  ;)

Abi siz adamı öldürürsünüz :D

Çevrimdışı Burak Ay

« Yanıtla #34 : 29.07.10, 11:22 »
GSMobile'da 200.000 i geçmişiz. Hayırlı olsun.

Güngör Can

« Yanıtla #35 : 01.08.10, 14:23 »
GSMobile'da 200.000 i geçmişiz. Hayırlı olsun.

Gerçekten'mi? Bu haberleri nerden öğreniyorsunuz? Hiç medya'da falan çıkmıyorda.

Birde bişey soracağım. Şimdi TL yükleme var. 3 aylık dönem bugün son. En az kaç lira daha yüklersem 3 ay daha uzayacak bu dönem. Belli bir sınırlaması varmı.?
« Son Düzenleme: 01.08.10, 14:23 Gönderen: Güngör Can »

Çevrimdışı Burak Ay

« Yanıtla #36 : 01.08.10, 14:35 »
Gerçekten'mi? Bu haberleri nerden öğreniyorsunuz? Hiç medya'da falan çıkmıyorda.

Kulübün twitter sayfasında yazıyor. Ara ara böyle haberler veriliyor her branşla ilgili takip etmenizi öneririm.

http://twitter.com/galatasaraysk

Güngör Can

« Yanıtla #37 : 01.08.10, 14:56 »
Kulübün twitter sayfasında yazıyor. Ara ara böyle haberler veriliyor her branşla ilgili takip etmenizi öneririm.

http://twitter.com/galatasaraysk

Aslında takip ediyorum ama çok sık değil.

Çevrimdışı Recep Akbulut

• Tribündeki Aslanlar
« Yanıtla #38 : 18.09.10, 08:49 »
3G değilde telefon için normal internet paketi olsa çok iyi olur ben araştırdım sadece 3G'li internet paketleri var.  Ben bu olayı çözemediğim sürece geçmeyi düşünmüyorum.
Ahmet, bu sorunu çözemediysen şöyle bir seçenek var. Aylık 100 mb internet paketi 8 tl. Ben opera mini kullanıyorum 2 aydır sınırı aşamadım. Tavsiye ederim.
Kayıt için ; 100MB yazıp, 9495 e göndereceksin.

Çevrimdışı Hüseyin Anıl Ok

« Yanıtla #39 : 28.09.10, 11:52 »
5000 dakika Avea ve GsMobile'lılarla, 750 dakika diğer operatörlerle, 1000 dakika da sabit hatlarla konuşma ayda sadece 49 lira. Eğer 12 ay taahhüt verirseniz yeni sezon formasını da hediye ediyorlar.

Bu Avea'nın jetlerini de ayda 19 lira + 4 lira vergiyle jet parası (99 lira) ödemeden alabiliyorsunuz. GsMobile Jet olarak da alabilirsiniz.

Ben bu 2 olayı da bu ay içinde yaptım. Toplamda 75 -  80 liraya gelecek bana ama çok da değil.

« Son Düzenleme: 28.09.10, 12:09 Gönderen: Murat Demir »

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #40 : 12.10.10, 13:34 »
Alıntı
GSMobile’lılara Öncelikli Maç Bileti Alma Fırsatı!

GSMobile’ı tercih eden taraftarlar, kendilerine özel avantajlı tarifelerin yanı sıra ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanmaya devam ediyor.

Kurulduğu günden bugüne spor alanındaki yatırımlarıyla Türk futbolunun gelişimine ve marka değerine katkıda bulunan Avea’nın hayata geçirdiği GSMobile, taraftarlara özel hizmetler sunmaya devam ediyor. Biletix ile ortaklaşa düzenlenen yeni uygulama ile GSMobile’lılar takımlarının maç biletlerini genel satıştan önce alma fırsatı yakalıyor.

Uygulama kapsamında; GSMobile faturalı tarifelerinden birine ve GSBonus kredi kartına sahip olan Galatasaraylılar, maç biletlerini Biletix üzerinden biletler öncelikli satışa çıktığı ilk gün alabiliyorlar. Bu ayrıcalıktan yararlanmak isteyen GSMobile’lıların GSMobile yazıp 5060’a göndermeleri ve şifrelerini almaları gerekiyor.

Ceyhun Gökgün

« Yanıtla #41 : 07.02.11, 12:39 »
Şimdi ben kontörlü GSMobile hattına geçersem bilet için aktivasyon kodu alabiliyor muyum?

Çevrimdışı Oktay Samioğlu

« Yanıtla #42 : 07.02.11, 12:41 »
İlk fırsat grubuna girmek için GSBonus'ta olması gerekiyor.

Ceyhun Gökgün

« Yanıtla #43 : 07.02.11, 12:47 »
Öğrenciyim. Bankayla kavga gürültü bi GS bonus aldım. GSMobile hattınada geçmek istiyorum ama sadece faturalı hatta mı kod veriyor yoksa kontörlü hatta geçsem yeterli olur mu?

Çevrimiçi Murat Demir

« Yanıtla #44 : 07.02.11, 12:47 »
Şimdi ben kontörlü GSMobile hattına geçersem bilet için aktivasyon kodu alabiliyor muyum?
Bilet önceliği için Gsmobile faturalı hat ve Gs bonus sahibi olmanız gerekiyor.Biletler satışa ilk çıktığında öncelik bu kategoride. İkinci gün Gsbonusu alanlar öncelik oluyor. Sonrasında da genel satışa çıkıyor. ;)

Çevrimdışı Recep Oral

« Yanıtla #45 : 08.02.11, 16:45 »
Benim aklima söyle bi düsünce geldi uzun zamandir vardi kafamda ama dillendirmemistim simdiye kadar, sonra bi baktim Tvde fenercell reklami avrupa icin. Ben Almanyada yasiyorum ve diyordumki GS olarak biz Almanyanin önde gelen GSM operatörü firmalariyla görüssek ve GSMobile Almanya ciksa. Cok güzel bi proje olur ayrica kulübede cok önemli bir gelir kaynagi. Almanyadaki veya Avrupadaki bircok GS taraftari böyle bir projeyi destekler eminim. Bu konuyla alakali bi mesaji GS.org sitesinede aticam.

Çevrimdışı Özer Eyüp

« Yanıtla #46 : 09.03.11, 10:48 »
Arkadaşlar bazı maçlar için GSMOBİLE sahiplerine şifre geliyor, onlar daha önce bilet sahibi olabiliyor bu şifreler sayesinde, acaba Fenerbahçe maçı içinde böyle bir uygulama yapılacak mı? Bilgisi olan var mı?

Çevrimiçi Murat Demir

« Yanıtla #47 : 09.03.11, 11:46 »
Arkadaşlar bazı maçlar için GSMOBİLE sahiplerine şifre geliyor, onlar daha önce bilet sahibi olabiliyor bu şifreler sayesinde, acaba Fenerbahçe maçı içinde böyle bir uygulama yapılacak mı? Bilgisi olan var mı?
Sanırım talep fazlalığı olursa yapılır Uğur. Yoksa direk olarak önceliği Gsbonus a veriyorlar , sonrada genel satışa çıkıyor.

Çevrimdışı Ediz Ay

« Yanıtla #48 : 09.03.11, 11:48 »
Dün twitter'da şöyle bir tweet girdiler.

Alıntı
GalatasaraySK Galatasaray Official
Derbi biletleri haftaya GSBonus sahiplerine öncelikli satışa çıkıyor. GSBonus'a sahip olmak için GSBONUS yazıp 5110'a sms gönderebilirsiniz.

Burdan sanki bu maç için öyle bir şart istemeyeceklermiş gibi anlaşılıyor.

Çevrimdışı Özer Eyüp

« Yanıtla #49 : 09.03.11, 12:38 »
Bu maç için Gsmobile alacaktım :D

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGSMobile (Tek Takim, Tek Yurek, Tek Hat)