ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGSMobile (Tek Takim, Tek Yurek, Tek Hat)

Gönderen Konu: GSMobile (Tek Takim, Tek Yurek, Tek Hat)  (Okunma sayısı 2953 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cihan Bornovali

GSMobile Talihlileri Tribündeydi

GS yazıp 1905'e gönderen GSMobile üyeleri arasında yapılan çekilişte, Kayserispor maçına davetiye kazanan talihli Abdullah Sarı ve misafiri dün gece oynanan karşılaşmada tribündeki yerlerini aldılar.

Karşılaşmayı Futbolcu Özel Tribünü'nde takip eden Abdullah Sarı, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “GSMobile hattı kullanıyorum. Bana böyle bir fırsat tanıdılar. Çok teşekkür ediyorum. Herkese de GSMobile'a geçmesi yönünde tavsiyede bulunuyorum. Diğer operatörlere göre çok fazla avantajı var.”

GSMobile üyelerini yeni sezonda yine birçok sürpriz bekliyor!

GSMobile ile hem GALATASARAY hem GALATASARAYLI kazanıyor!

Eğer hala GSMobile üyesi değilseniz, hemen en yakın Avea bayileri, yetkili Türk Telekom bayileri veya yetkili Galatasaray Store'lara gelin, numaranızı değiştirmeden kısa bir süre içinde GSMobile’lı olun. Galatasaraylılara özel avantajlı fiyatlarla konuşun, siz konuştukça Galatasaray kazansın!

GSMobile Müşteri Hizmetleri

444 0905

www.gsmobile.com.tr

Çevrimdışı Cihan Bornovali

Ynt: GSMobile (Tek Takim, Tek Yurek, Tek Hat)
« Yanıtla #1 : 26.08.09, 18:40 »
Eski Açık GSMobile Diyecek!

GSMobile, faturalı hatlar için Eski Açık Tarifesi başlattı. Ayda sadece 49TL’ye diğer operatörlerle 750 dakika, GSMobile, Avea ve sabit hatlarla 6000 dakika konuş.
GSMobile Eski Açık Tarifesine geç, aslanlar gibi konuş!

GSMobile ile hem GALATASARAY hem GALATASARAYLI kazanıyor!

Eğer hala GSMobile üyesi değilseniz, hemen en yakın Avea bayileri, yetkili Türk Telekom bayileri veya yetkili Galatasaray Store'lara gelin, numaranızı değiştirmeden kısa bir süre içinde GSMobile’lı olun. Galatasaraylılara özel avantajlı fiyatlarla konuşun, siz konuştukça Galatasaray kazansın!

GSMobile Müşteri Hizmetleri
444 0905
www.gsmobile.com.tr

« Yanıtla #2 : 27.08.09, 01:05 »
Ben yarın geçiyorum eski açık tarifesine.. Turkcell limon tarifesini de sonlandırdı.
11 yıllık aboneliğime güle güle diyorum. Yeter kazıklandığım.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #3 : 27.08.09, 01:14 »
Bende düşünüyorum geçmeyi

Çevrimdışı Oğuz Yüksel

« Yanıtla #4 : 27.08.09, 01:49 »
Bende Pazartesi gününe kadar geçerim. Avea hattımı GSMobile yaptıracağım.

Çevrimdışı Volkan Yılmaz

« Yanıtla #5 : 27.08.09, 08:24 »
2. hattım Gsmobile kontörlüsünü kullanıyorum.Pazartesi mesaj satın aldım ama benden 39 kontör düşmedi.Gs nin sırtındanmı geçinmiş oluyorum ben ya :)Kendimi kime ihbar etsem ya ;D

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #6 : 28.08.09, 04:40 »
Aslında forumda böyle bir kampanya başlatmak lazım. Herkes alsın bir hat.

Çevrimdışı Volkan Yılmaz

« Yanıtla #7 : 31.08.09, 13:46 »
Gsmobile resmi siteden geride bildirdi bana transferi  :D

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #8 : 06.09.09, 23:34 »
An itibariyle ben de bir GSMobile kullanıcısıyım.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #9 : 06.09.09, 23:54 »
Bende normal Avea hattımı GSMobile a taşımayı düşünüyorum

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #10 : 07.09.09, 16:31 »
Kardeşim Avea hattını GSMobile yaparsan 7-8 TL istiyorlar.
Ama varsa Turkcell veya Vodafone onlardan GSMobile a geçmek bedava.

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #11 : 08.09.09, 15:45 »
Başkanımız bizim için didinip dururken "GS Mobile'a geçin" çağrısını kulak ardı etmek olmazdı. Artık ben de GS Mobile'lıyım.

Çevrimdışı Recep Akbulut

• Tribündeki Aslanlar
« Yanıtla #12 : 08.09.09, 19:43 »
Kullandığım hat çevrem dolayısıyla işimi görüyordu.
İhtiyacım olmamasına reğmen gidip GSMobile aldım. Taraftar olarak her zaman kulüpten bir şeyler bekliyoruz ama biz üzerimize düşen görevi yapmıyoruz.
Bence her Galatasaray'lıyım diyenin bir GSMobile hattı olmalı...

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #13 : 09.09.09, 09:30 »
Vallahi onu bunu bilmem Galatasaray'ın bana bu seneki maliyeti ayda 100 TL ciyarında

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #14 : 13.10.09, 09:35 »
10 Numara Kaptan Tarifesi

10 Numara Kaptan tarifesi ile tüm GSMobile’lıları ve Avea MobilÖğrenci’lileri 10 dakikası 1 kontöre ara. 10 numara Kaptan tarifesine geç, muhabbetin keyfini çıkar!

100 kontör
altı yüklemeye    100 kontör
ve üzeri yüklemeye
GSMobile ve Avea MobilÖğrenci tarifeleri    2 kontör / dk.    1 kontör / 10 dk.
Diğer operatör    3 kontör / dk.    2 kontör / dk.
Avea    3 kontör / dk.    3 kontör / dk.
Ev/ İş    3 kontör / dk.    3 kontör / dk.
SMS    2 kontör    2 kontör

Fiyatlar tek seferde kontör yüklendiğinde 30 gün boyunca yurt içi yönlere yapılan aramalar için geçerlidir. 100 kontörün altında yükleme yapıldığında ya da hiç yükleme yapılmadığında geçerli olan indirimsiz fiyatlar tüm GSMobile ve Avea MobilÖğrenci aramaları için 2 kontör/dk, diğer operatör aramaları için 3 kontör/dk’dır. Tarife kapsamında Avea ve ev, iş yönlerine yapılan aramalar yükleme koşulundan bağımsız olarak 3 kontör/dk’dır. İndirimli fiyatlar için ücretlendirme periyodu GSMobile ve Avea MobilÖğrenci aramaları için 600 sn, diğer operatör aramaları için 60 sn’dir. İndirimsiz fiyatlar için ücretlendirme periyodu GSMobile ve Avea MobilÖğrenci aramaları için 30 sn; diğer operatör, Avea ve ev-iş aramaları için 20 sn’dir.
Tarifeye Geçiş:

* 10 Dakikası 1 Kontör tarifesine diğer Avea tarifelerinden geçişlerde tarife geçiş ücreti alınmaktır.
    * Tarife geçiş ücreti faturalı tarifeler için KDV ve ÖİV dahil 27 TL, faturasız tarifeler için 150 kontördür.
    * Bu tarifeye geçmek için faturasız abonelerin hattında en az 160 kontör bulunmalıdır.
    * Faturalı hattan faturasız hatta geçişte 27 TL tutar son faturaya yansıtılır.

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #15 : 14.11.09, 14:08 »
3G değilde telefon için normal internet paketi olsa çok iyi olur ben araştırdım sadece 3G'li internet paketleri var.  Ben bu olayı çözemediğim sürece geçmeyi düşünmüyorum.

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #16 : 25.11.09, 10:17 »
GSMobile'a geçenlerin sayısının 60 bin olduğu söyleniyor. Az bence.

Burak Fındık

« Yanıtla #17 : 24.03.10, 21:11 »
Arkadaşlar bişey sorucam ben avea hattımı gsmobile geçirmek istiyorum aveada yararlandığım tarifelerden gsmobileda yaralanabilcekmiyim?En önemlisi de 5bin sms kampanyasını eğer gsmobile geçersem kullanabilcekmiyim?

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #18 : 24.03.10, 21:29 »
Burak, en yakın AVEA bayisine alalım seni:)

Burak Fındık

« Yanıtla #19 : 24.03.10, 21:42 »
Burak, en yakın AVEA bayisine alalım seni:)

Yarın ilk işim gidicem zaten Hakan abi :D..Birtane vardı gsmobilem baya bir zaman kullandım ama benim gibi öğrenciye biraz pahalı geldi uzun süredir knt yüklemedim içinde kapandı..Şuan ki avea hattım 3-4 senelik numaramı değiştirmek istemiyorum o yüzden şimdi gidip yeni gsmobile alıp bunu taşımak istiyorum ama kampanyalardan yararlanıyormuyum onu merak ediyorum :D

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #20 : 24.03.10, 22:33 »
GS Mobile'de 100 Kontör yükleyerek ayda 1905 dakika yani günde ortalama 1 saat GS Mobile'lilerle ücretsiz konuşuyorsun diğer hatlarla ise dakikası 1 kontör ama bildiğim kadarıyla SMS kampanyası yok.

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #21 : 25.03.10, 09:11 »
Numaran değişmeden GsMobile a geçebilirsin, yapılması gereken avea bayisinde doldurulan formu hat sahibinin imzalaması ve 8 tl..

1905 dakika bedava muhtesem bir kampanya, manita yapınca 1905 e geçilir, geçirilir..
yol verince 10 numara kaptan tarifesine  :D

ayrıca her iki tarifede de ister 5000  ister 500 sms yapabilirsin...

bunun için 5000 veya 500 yazıp 4905 e göndermen yeterlidir!!

1905 dakikadan kalan süreyi öğrenmek için ise DAKIKA yazıp 8905 e gönderebilirsin...
« Son Düzenleme: 25.03.10, 09:24 Gönderen: Murat Selvi »

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #22 : 25.03.10, 09:14 »
8 TL verildiğine emin misin Murat, ben Vodafone'dan geçtim vermedim daha geçen hafta işyerinden arkadaş Türkcell'di o da geçti ücret vermedi.

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #23 : 25.03.10, 09:22 »
İzmir'deki avea bayiler istiyor, daha dün sordum...

çoğu kişi numaram değişmesin diye geçiş yapıyor ama 551 li Gsmobile hatlarda muhtesem numaralar var ben direk hat almıştım mesela ve internet üzerinden tam olarak hatırlayamıyorum ama yaklasık 250 kişiye fln ücretsiz mesaj atma hakkı veriyor.. güzel bi mesaj döşeyip rehberdeki herkese numaranı geçebiliyorsun!! 

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #24 : 25.03.10, 09:28 »
Yeni Hat alırsan 8 TL verebilirsin o ayrı ama numara değiştirmeden geçersen ücret almıyorlar.

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarGSMobile (Tek Takim, Tek Yurek, Tek Hat)