ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarAdım Adım Aslantepe

Gönderen Konu: Adım Adım Aslantepe  (Okunma sayısı 33213 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ahmet Gülen

Ynt: Adım Adım Aslantepe
« Yanıtla #650 : 16.03.10, 17:43 »
Burası Türkiye arkadaÅŸlar.. Sonra demedi demeyin.. Bu çatı başımıza iÅŸ açacak..  ;) 

Burhan abi haklı, aklıma hemen Galata köprüsü geldi :)

« Yanıtla #651 : 16.03.10, 17:49 »
Burası Türkiye arkadaÅŸlar.. Sonra demedi demeyin.. Bu çatı başımıza iÅŸ açacak..  ;) 

Yazın açılmaz, kışın kapanmaz vallahi:D 2-3 kere çalışır.. Sonra en son nasıl kaldıysa öyle gider senelerce:D

Hakikaten de ona harcanacak parayı konfora ve kaliteye harcasalar (saha zemini, koltuk, WC vs..) daha iyi olmaz mıydı? İllaki bunu yapıyorlar diye başka şeylerden kırparlar.. TOKİ bu...

Neyse en azından şanımız yürür.. "Üstü kapanan stadımız var" demek de ayrı bir şey..

Çevrimdışı Tunca Bozkurt

« Yanıtla #652 : 16.03.10, 18:17 »
Stadın en önemli kısmı çimleri. Çimler güzel olsun, top tereyağı üstündeki bıçak gibi olsun yeter.

Bir de kamera açıları çok ama çok önemli. Mesela ben Chelsea maçlarından nefret ediyorum, adamlar dibimde gibi oluyor ve oyun görüşü sıfıra düşüyor. Uzun bir pasın nereye gittiği görmek imkansıza yakın. Ama Arsenal'in ve Newcastle'ın yayınlarında bu sorun yok! Geniş açıdan inanılmaz bir maç seyrediyoruz.

Çevrimdışı Burhan Sagsen

« Yanıtla #653 : 16.03.10, 20:23 »
Yazın açılmaz, kışın kapanmaz vallahi:D 2-3 kere çalışır.. Sonra en son nasıl kaldıysa öyle gider senelerce:D

Hakikaten de ona harcanacak parayı konfora ve kaliteye harcasalar (saha zemini, koltuk, WC vs..) daha iyi olmaz mıydı? İllaki bunu yapıyorlar diye başka şeylerden kırparlar.. TOKİ bu...

Neyse en azından şanımız yürür.. "Üstü kapanan stadımız var" demek de ayrı bir şey..
Kesinlikle aynı düşüncedeyim.. Bu para stad için çok daha hayırlı bir şekilde değerlendirilebilirdi.. Mükemmel bir zemin, altta ısıtma, rahat koltuklar, aslanlı yol, vb..

Çevrimdışı Uğur Açık

« Yanıtla #654 : 16.03.10, 23:55 »
Yazın sıcaktan yanmayız inşallah.. Bu çatı işine hiç ısınamadım.. Çimlerin güneşini, oksijenini engelleyecek..

Engellemiycek abicim çünkü çatı şeffaf olacak güneş ışınlarını alacak çimler...

Bir ara haberlerde çıkmıştı yok efendim çimler rüzgar alamazmış ışık alamazmış falan filan yalan abi inanmayalım bunlara..

« Yanıtla #655 : 17.03.10, 10:17 »
Yazın sıcaktan yanmayız inşallah.. Bu çatı işine hiç ısınamadım.. Çimlerin güneşini, oksijenini engelleyecek..

Engellemiycek abicim çünkü çatı şeffaf olacak güneş ışınlarını alacak çimler...

Bir ara haberlerde çıkmıştı yok efendim çimler rüzgar alamazmış ışık alamazmış falan filan yalan abi inanmayalım bunlara..

Orada önemli olan zemin.. Saraçoğlu güneş alıyor da ne oluyor.. Hatta yapay güneş ışığı getirdileri yine düzelmiyor.. Zeminin iyi oldumu gerisi hikaye... Bu işi TOKİ ucuza getirecekse hiç dokunmasın zemini kulup kendi kaynaklarıyla en iyi uluslararası firmaya yaptırsın.. Sonra 20 milyon Euro'ya adam getirirsin zemin yüzünden ayağı kırılır.. Gider paralar..

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #656 : 17.03.10, 11:05 »
Zemin ısıtması çok önemli ben kapalı çatı konusunda çok olumlu değilim..Futbolun doğasında yağmur çamur kar var yahu..Ha bu sene ertelenen maçlar gözönüne alınırsa bu tip havalarda kapanması belki avantaj bu doğru ama genel manada kapatılmasına karşıyım..Salon futbolu gibi olur yahu futbolun özgürlüğünü kısıtlar bence..Ben seviyorum abi kaçırdığımız golden sonra gözyüzüne karşıdaki apartmana bakmayı..Yıldızların altında ,bulutların altında futbol oynamanın ayrı bir romantizmi var bence

« Yanıtla #657 : 17.03.10, 12:19 »
Zemin ısıtması çok önemli ben kapalı çatı konusunda çok olumlu değilim..Futbolun doğasında yağmur çamur kar var yahu..Ha bu sene ertelenen maçlar gözönüne alınırsa bu tip havalarda kapanması belki avantaj bu doğru ama genel manada kapatılmasına karşıyım..Salon futbolu gibi olur yahu futbolun özgürlüğünü kısıtlar bence..Ben seviyorum abi kaçırdığımız golden sonra gözyüzüne karşıdaki apartmana bakmayı..Yıldızların altında ,bulutların altında futbol oynamanın ayrı bir romantizmi var bence

Abi zaten sezonda toplasan 2-3 maç ya kapanır ya kapanmaz. Ama sadece maç için düşünmemek lazım, diğer gelir getirecek organizasyonlar (konserler falan) için de iyi olur.

Yalnız işi garantiye alınca "ne gerek vardı canım" havasına girdik hep beraber :D

"Çatısı yapılmayacaksa adam gibi söylesinler" diyen arkadaşlar da yorum yazmıyor artık çatı şundan lazım diye :D

Ozan sözüm sana deÄŸil. Senin olayın bütünü ve canım projeden nelerin gittiÄŸini gördüğün için üzüntünü anlıyorum. Biz beklentisi düşük olanlar tarafında olduÄŸumuz için çok önemsemiyoruz. Sırf çatı isteyenler vardı bir de  :D

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #658 : 17.03.10, 12:58 »
Yok bence gerekli ben maç sırasındaki durumdan bahsediyorum yoksa o çimlerin bakımı kalitesi için ayrıca stadın bir kompleks olduğu gözönüne alındığında olmazsa olmaz

Çevrimdışı Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #659 : 17.03.10, 15:18 »
Ben stadın her deliğinin tıkanmasından yanayım rüzgarda yağmurda maç izlemekten bıktım rahat rahat oturup maç izleyelim.
Seyrantepe'nin iklimini sert diye duydum eğer öyleyse çatı şart zaten bir olimpiyat faciasını daha kimse kaldıramaz.
Tribünlerin dikliği ve stadın üstünün kapalı olması boğucu bir atmosfer oluşturur.Ali Sami Yen'e gelen takımlar nefes alamasın Kadıköy'de bizim yaşadığımız şoku onlarda yaşasın :)

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #660 : 17.03.10, 16:11 »
Oguzhan abi. Bir Fenerbahce veya bir Avrupa macinda o cati kapansin. Bizim taraftar müthis destek olsun. Ozaman düsünsene. Resmen Cehennem olur.

Çevrimdışı Burhan Sagsen

« Yanıtla #661 : 17.03.10, 16:41 »
Ali Sami Yen'e gelen takımlar nefes alamasın Kadıköy'de bizim yaşadığımız şoku onlarda yaşasın :)
Bizim de nefes alamama ihtimalimiz var..

Çevrimiçi Okan Beltek

« Yanıtla #662 : 17.03.10, 17:37 »
Ali Sami Yen'e gelen takımlar nefes alamasın Kadıköy'de bizim yaşadığımız şoku onlarda yaşasın :)
Bizim de nefes alamama ihtimalimiz var..

Oksijen tüpü takarız abi bizimkilere sorun değil :D Rakip nefes alamasın yeter

Çevrimdışı Ilkay Orhan

« Yanıtla #663 : 17.03.10, 21:30 »
Cati isi de hal oldu geriye kalan artik sadece Koltuklar onlarda kaliteli olursa cok güzel olacak hersey. Bazi Arkadaslar Acilir Kapanir Cati yapilmasin diyor da, eger Acilir Kapanir Tavan olmasaydi Tribünlerde ilk 11 sira oturan Seyirciler Yagmur da islanacakdi cünkü Acilir Kapanir Cati olarak düsünülmüs Proje bu sorunuda ortadan kaldirmis oldu  ;)

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #664 : 17.03.10, 23:53 »

Abi zaten sezonda toplasan 2-3 maç ya kapanır ya kapanmaz. Ama sadece maç için düşünmemek lazım, diğer gelir getirecek organizasyonlar (konserler falan) için de iyi olur.

Yalnız işi garantiye alınca "ne gerek vardı canım" havasına girdik hep beraber :D

"Çatısı yapılmayacaksa adam gibi söylesinler" diyen arkadaşlar da yorum yazmıyor artık çatı şundan lazım diye :D

Ozan sözüm sana deÄŸil. Senin olayın bütünü ve canım projeden nelerin gittiÄŸini gördüğün için üzüntünü anlıyorum. Biz beklentisi düşük olanlar tarafında olduÄŸumuz için çok önemsemiyoruz. Sırf çatı isteyenler vardı bir de  :D

Estağfurullah Çağlar...

Çatı için biz sanal birlikte ortalığı ayağa kaldırmamış olsaydık,inan ki gene açıklama falan gelmezdi.Ama ben halen Işın Çelebi nin ihale Varyap-Uzunlar a teslim edildiği gün bir röportajında çatı yapılmayacak deyip de sonradan kıvırdığını hatırlıyorum...yazımda da yazdığım gibi ihale sonrasında aylar geçmesine rağmen bir yetkili açıklama yapmazsa,benim gibi ağzı olan herkes konuşur yazmıştım.Son olarak inşaat bitince açılır-kapanır paneller için 3 ay sürecek bir ihale açacaklar.Ama bu ihale inşaat bitiminden ne kadar zaman sonra açılır,gene bir açıklama yok.

Ayrıca paneller video ya da fotodakiler kadar saydam olmayacak...o da değiştirildi pahalı diye.

Çevrimdışı Tunca Bozkurt

« Yanıtla #665 : 18.03.10, 00:03 »
Allah aşkına bu yer İstanbul'da mı bana bir izah edin :D

İstanbul'u meşhur semtleri hariç hiç bilmiyorum sayılır, E-5'ten Mimaroba'ya kadar gittim ama :D Var mı googlemap'te falan, yada İstanbul haritasındaki nokta şeklinde görebileceğimiz bir kaynak bu stadı?

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #666 : 18.03.10, 00:14 »

Çevrimdışı Tunca Bozkurt

« Yanıtla #667 : 18.03.10, 00:16 »
Çok güzelmiş yeri, sağol emeğin için Ozan. Sanırım köprü yolu üzerinde falan, öyle görünüyor burdan.

Bir de bu kadar değerli olduğu söylenen Riva arazisinin çok uzaklarda olduğunu da bilmiyordum açıkçası.
« Son Düzenleme: 18.03.10, 00:20 Gönderen: Tunca Bozkurt »

Çevrimdışı Tuncer Yaman

« Yanıtla #668 : 18.03.10, 16:26 »
iyice şekilleniyor artık.
şantiye cıvıl cıvıl maaşallah.her yerde hareket var...

http://www.ttarena.biz/forum/aslantepe-insaat-fotograflari%28guncel%29/turk-telekom-arena-18-mart-fotograflari/msg238323/#msg238323

Çevrimdışı Burhan Sagsen

« Yanıtla #669 : 18.03.10, 17:43 »
Åžimdi biz kombineleri hangi staddan alacağız?  Kombinenin üzerinde her iki staddaki numaralarımız da yazacak galiba.. 

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #670 : 19.03.10, 11:25 »
Alıntı
Türk Telekom Arena’da 29 Ekim Bayramı

Tüm sarı kırmızılı camia sabırsızlıkla yeni stadyumun bitmesini beklerken inşaat alanında da hummalı bir çalışma sürüyor. Kaba inşaatın Mart ayı sonlarında bitmesi planlanırken müjdeli haber Yönetim Kurulu üyemiz Işın Çelebi’den geldi. İnşaatta bu çalışma hızı devam ederse 29 Ekim’deki Cumhuriyet Bayramı’nı, Türk Telekom Arena’da sarı kırmızı bir coşkuyla kutlayacağız.

Geçtiğimiz aylardaki ağır kış şartlarına rağmen hız kesmeden devam eden Türk Telekom Arena’da kaba inşaat Mart ayı sonlarında bitiyor. Fotoğraflardan da görüleceği üzere, saha zemininde bulunan taşıyıcı ayaklar tribünlerin üstünü kapatacak olan aksamın taşıyıcıları. Bunların üst tribün E Blokta montajına da başlandı. Bunlar kısa süre içerisinde yerlerine takılacaklar. Ayrıca Şubat ayının son haftası itibarıyla Loca katları ve bir stadyumun temel direkleri olan süper kolonlar da tamamlanmak üzere. Alt, orta tribün prekastlarının saha imalatlarına ise hızlı bir şekilde devam ediliyor.
Bunun dışında saha çalışmaları kadar gerekli olan ve saha çalışmalarının ince ayrıntılarının, altyapılarının planlanıp programlandığı ofis çalışmaları da yine hızlı bir tempoda devam ediyor.

(Galatasaray Dergisi'nin Mart sayısından alınmıştır. Devamını dergimizin sayfalarından okuyabilirsiniz...)

MEDYA KİT
TT ARENA İnşaat Fotoğrafları

« Yanıtla #671 : 19.03.10, 12:45 »

Yukarıdaki çalışmalar bu projedeki ayaklar sanırım. Giderek sona yaklaşıyoruz :D

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #672 : 19.03.10, 15:44 »

Yukarıdaki çalışmalar bu projedeki ayaklar sanırım. Giderek sona yaklaşıyoruz :D
V kolonları diyorsun sanırım.

« Yanıtla #673 : 19.03.10, 16:07 »
Aynen öyle saÄŸol Ahmet  :D  Bu V kolonlar gerçekten tribünleri taşımak için mi? yoksa estetik amaçlı mı? Çok ince görünüyorlar da.. Yoksa sadece ana kolonlara destek olsun diye mi konuyor?

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #674 : 20.03.10, 00:55 »

Ürkütücü derecede heybetli olmaya başladı stad, rakipler çok zor çıkacak buradan çok...
« Son Düzenleme: 20.03.10, 00:57 Gönderen: Ahmet Kilic »

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarAdım Adım Aslantepe