ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#9 Elano Blumer

Gönderen Konu: #9 Elano Blumer  (Okunma sayısı 15761 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yavuz Erdün

#9 Elano Blumer
« : 30.07.09, 04:43 »
Turan'in yazisini oldugu gibi giriyorum:

Elano Galatasaray’da.

Elano
Dün bir haber paylaÅŸmıştık sizinle. Bir transferin bitmek üzere olduÄŸunu ve son pürüzlerin giderildiÄŸi bilgisini paylaÅŸmıştık. Yine çok eleÅŸtirildik ama bu bilgiyi tamamen saklamakta istemedik. Çünkü hemen hemen oyuncu ve kulüple anlaÅŸma saÄŸlanmıştı. Bu oyuncu Manchester City formasını giyen Elano Blumer’di. Yani Elano artık Galatasaray’da.

Futbola Brezilya’nın Guarani takımında baÅŸlayan Elano kısa süre içinde kendini göstererek Santos takımına kadar yükseldi. Genç yetenek burada oynadığı oyunla herkesi büyüleyince kuÅŸkusuz Avrupa kapıları ona açılmış oldu. Aslında ilk durağı üst düzey bir lig olmayan Shakhtar Donetsk olunca biraz garipsendi. Ancak orada da baÅŸarılı futboluna devam etti. Brezilya milli takımda da görev alan Elano orada da baÅŸarılı maçlar çıkardı. 2005 yılında geldiÄŸi Shakhtar’dan 2007 yılında tam 11 milyon euro’ya ayrıldı ve adanın yolunu tuttu. Artık daha popüler bir ligdeydi. İlk yılında 8 geçen sezon ise 6 gol attı. Ancak City’nin daha büyük yıldız alacağız sevdasıyla takıma forvet doldurması sonucu biraz arka plana itildi. İyi sayılacak performansına ve istatistiklerine raÄŸmen biraz arka plana atılması diÄŸer kulüplerin de dikkatini çekiyordu. Takımdan ayrılma durumu olunca devreye giren Galatasaray’ın teklifini kabul etti. Manchester City kulübü ile de anlaşılınca Elano’yu sarı kırmızı formalar içinde görmek için bir engel kalmadı.

Orta saha mevkisinde oynayan ve inanılmaz top tekniğiyle dikkat çeken Elano aynı zamanda bir duran top ustası da diyebiliriz. Duran topları çok etkili kullanan Elano, adrese teslim pasları ile de dikkat çekiyor. Eğer bir terslik olmazsa Galatasaray çok uzun yıllar faydalanabileceği bir oyuncu transfer etti.
« Son Düzenleme: 02.09.09, 02:38 Gönderen: Ferhat Yüksel »

Çevrimdışı Cihan Bornovali

Ynt: Elano Blumer Galatasaray'da
« Yanıtla #1 : 30.07.09, 05:04 »
yok abi yok inanilir sey degil..ruya falan da degil..vay anasini..harbiden durduk durduk turnayi gozunden vurduk..

IN HALDUN WE TRUST

cuma gunu yesilkoy'de elano'yu sirtina almak icin yirtinan uzun boylu, esmer, galatasaray atkili birini goruceksiniz..iste o ben olucam :D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #2 : 30.07.09, 05:21 »
Yarin sabah editör uyaninca turkspor sayfasinda kesinlikle YINE TURKSPOR FARKI yazacaktir.. :)

Ama o yazi bile beni antu da okuduklarim kadar güldürmeyecektir..

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #3 : 30.07.09, 05:21 »
IN HALDUN WE TRUST
Bu söz klişe olacak...

Çevrimdışı Cihan Bornovali

« Yanıtla #4 : 30.07.09, 05:47 »
Bir buyuk alkis da uyesi  olmaktan cok mutlu oldugum ScoutGS ekibine..Tum Turkiye ilk agizdan ScoutGS'den ogrendi haberi ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Elano
Keita
Kewell
Arda
Baros

ALLAH'im hucum hattina bak!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #5 : 30.07.09, 05:52 »
Antu da geziniyorum. Yavastan Elano ya bile sallamaya başlamışlar.

Hele bir tanesi beni kopardı.

Ya niye Barca dan önce davranıp İbrahimovic i almadık ki diyor.

Yuh be bunlar kendini ne sanıyor acaba...

Çevrimdışı Emre Ekrem Advan

« Yanıtla #6 : 30.07.09, 06:04 »
Resmi site:

Alıntı
30.07.2009 03:21
Elano Blumer Galatasaray'da

Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı Yıldızı Elano Blumer'le 4 yıllık sözleşme imzaladı.

28 yaşındaki Elano, orta sahada hücuma yönelik görev yapabilen, her iki ayağına da hakim, uzaktan etkili şutlar atabilen ve gerektiğinde orta sahanın farklı mevkilerinde oynayabilen bir isim.

Mevkisinde Kaka, Ronaldinho, Diego, Juninho gibi isimler olmasına karşın tam 35 kez Brezilya Milli Takım forması giyen Elano, 6 gol kaydetti.

Disiplinli futbolunu tekniğiyle birleştirebilen ender Brezilyalılar'dan birisi olan yıldız futbolcu, Manchester City'den önce Shakthar Donetsk ve Santos takımlarında forma giydi.

Brezilyalı yıldız, Cuma günü İstanbul'a gelecek. Elano'nun geliş saati ve imza töreniyle ilgili bilgiler Galatsaray.org, GSMobile ve GSTV'den açıklanacak.

Haldun Üstünel gerçekten şaka gibi bir adam. :D

Son Konfederasyon Kupasında Brezilya'nın kadrosunda 7 numaralı formayı aldı. İlk Mısır maçına 11'de başlamıştı ve 62'nci dakikada oyundan çıkmış(Fifa'nın resmi internet sitesinden). Bir de son maça 67'nci dakikada girmiş ve ben neden bu adamı Gilberto Silva ya da Felipe Melo'nun yerine oynatmıyor dememe sebep olmuştu. Zaten son Lucio'nun attığı kafa golünde korneri kullanan adam olmuştu.

Gerçekten muhteÅŸem bir transfer daha. İlk önce Kewell, sonra Meira, sonra Baros, sonra Rijkaard, sonra Keita, ÅŸimdi de Elano. Haldun Üstünel'in koyduÄŸu çıtaya bakarmısınız insanın inanası gelmiyor. :D  

Çevrimdışı Adnan Kusbeoglu

« Yanıtla #7 : 30.07.09, 06:10 »
IN HALDUN WE TRUST
Bu söz klişe olacak...

Ikiniz de gulmekten oldurdunuz beni :)

Inanilmaz mutluyum! Cuma aksam ustu Turkiye'ye geliyorum zaten bakarsiniz havalimaninda karsilayabilirim :)

Tum camiamiza hayirli olsun, uzun yillar sakatlik olmadan forma giymek nasip etsin.
« Son Düzenleme: 30.07.09, 06:10 Gönderen: Adnan Kusbeoglu »

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #8 : 30.07.09, 06:20 »
Amin. Ne diyelim baska :D

Çevrimdışı Ersen Celik

« Yanıtla #9 : 30.07.09, 06:56 »
Ya ne diyeyim bilemiyorum.

Uzun geceler ve iskenceli bekleyislerden sonra biraz cekilip bekleyim dedim kafayi bozmadan. Son 3-4 gün sabah kalktigimda resmi siteye girip transferin yapilmamasina üzülüyordum, acaba kim gelecek, Netanya macindan sonrami, öncemi gelecek diye binbir hesap.

Sonra sabahin 4 bucugunda haber okuyayim diye siteye giriyorum, aman Allahim, ne görüyorum.

Elano Galatasarayda!

Sadece helal olsun diyorum yönetime ve özellikle Haldun Üstünele, iste budur transfer.

Hosgeldin Elano Blumer!

« Son Düzenleme: 30.07.09, 07:42 Gönderen: Ersen Celik »

Hande Işık

« Yanıtla #10 : 30.07.09, 08:06 »
Haldun büyük adamsın.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #11 : 30.07.09, 08:14 »
Ehehe 4 gündür PES2009 da galatasaray ımın beyniydi kendisi :) oh be açıklandı rahatladık,sır tutmak fena birşey,ama çok ilginç bir taraftarımız var..elanoyu bilen forum sayısı 1 den fazlaydı ama kimse açıklamadı transfer yatar diye..çok büyük adam aldık çok..herşeyden önemlisi ise artık ardayı kendi mevkiinde izleyeceğiz

Çevrimdışı Hikmet Ünlü

« Yanıtla #12 : 30.07.09, 08:22 »
Süper bir transfer yaptık. En zayıf olduğumuz bölgeye alabileceğimiz en iyi adamı aldık. Ve ben takım kurmakta zorlanır oldum. Arda, Kewell ve Keita üçlüsünden biri kesin yedek kalacak artık diye düşünüyorum.

« Yanıtla #13 : 30.07.09, 08:25 »
Hikmetcim öncede konuştuğumuz gibi kewel yedek sanırım..çok sevdiğim bir oyuncu ama elano,arda keita arasında en temposuzu o kalıyor..arda artık gerçek yerine dönecek heralde

Çevrimdışı İlker Kutluksaman

« Yanıtla #14 : 30.07.09, 08:27 »
Sabah sabah mıntıka yaptır,iştimayı hazırla,tekmili ver'lerle uğraşmışım.
Gelmişim görevli olduğum yere.
Açmışım interneti.
Bi bakmışım aa Elano Galatasaray'da...
Elim ayağım titredi.
Haldun Üstünel askerliğimi yakacak böyle devam ederse...

« Yanıtla #15 : 30.07.09, 08:31 »
Ya bu elano  bear grylls e benzemiyor mu :)

Çevrimdışı Fırat Turan

« Yanıtla #16 : 30.07.09, 08:45 »
Seziyordum birden fazla grubun bildiğini ama hakikaten herkese teşekkürler...

Galatasaray'lı gibi davrandı herkes...

Yalnız harika oldu.

İşyerinde patrondan sonra Elano'nun gülcemalini görmek. :D

Çevrimiçi Beytullah Aksu

« Yanıtla #17 : 30.07.09, 08:54 »
Rüya gibi ya  ;D  ;D .. Bonservisi ne kadar ?

« Yanıtla #18 : 30.07.09, 08:59 »
Şu an resmi rakamı öğrenemedik kaynağımızdan ama fikir olsun diye söylüyorum İnter ve Milan devredeyken konuşulan rakam 8 milyon paunddu

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #19 : 30.07.09, 09:02 »
*emre bundan daha iyi en az 1-2 gömlek daha kaliteli kim ki bu adını duymamıştım daha önce iyi olsa milan alırdı*

*cevap:bence komik oluyoruz yeterince en iyisi susalım*

Antu'dakiler ne yapacaklarını şaşırdı :D

« Yanıtla #20 : 30.07.09, 09:02 »
i can say ive seen god play football and his name is elano bir frikik golüne yorum bu şekilde yazılmış

Çevrimdışı İlker Kutluksaman

« Yanıtla #21 : 30.07.09, 09:05 »
antu'da 18 sayfa yorum yapılmış.

Kimisi helal olsun yazmış,kimisi de çocukça yorumlar yapmış.

Transferde morarttık karşı tarafı,sıra sahada morartmaya geldi...

Çevrimiçi Guvenc Kaplan

« Yanıtla #22 : 30.07.09, 09:07 »
Psikolojide Kötü Haber Almanın Beş Aşaması

1. İNKAR

Alıntı
Nerde alacaklar yav‚ Anca topos kewel gibi ismi olan ama bitmis adamlari alirlar onlar‚ ama adamlarda tutuyor arkadas bu oyuncular balli takim ac herifleer !

Alıntı
Bunlar Elanoyu alsın Taksim meydanında soyunacağım.Ne alaka...

2. ÖFKE:
Alıntı
deco elano tarzı adam lazımdı 4-3-3´ün ortasına..
onuda aldılar..
nası bitirdiler hayretler içindeyim hala..

Alıntı
hiç kimse kolpa yazmasın herifler aldı getirdi işte.....biz ise daha lugano sorununu çözemiyoruz

Alıntı
Senin benim vergilerimle futbolcu alıyorlar şerefsizler..:kızgın:

3. DEPRESYON

Alıntı
off nasıl aldılar harbiden moralim bozuldu gece gece

ALLAH´tan defansları kötü yoksa bunlar harbiden iyi takım

Alıntı
Sağlam adam aldılar doğruya doğru son iki senedir isim olarak bizden daha iyi transferler yapıyorlar
peki biz niye yapamıyoruz?????????????????????????????????????????

4. PAZARLIK

Alıntı
Galatasaraydan Arda´yı değil de Haldun´u istemek lazım...

Alıntı
Şimdi düşündümde bizim bütçemiz şu haldunda olsa adam bize kimleri getirirdi.

5. KABULLENME

Alıntı
Çok sağlam transfer. Helal olsun adamlara..

Alıntı
tek kelime ile helal olsun.bu kıtlıkta böyle bi transfer yaptılar ya bravo.

bizde de para var ama neyse..

Çevrimdışı Fırat Turan

« Yanıtla #23 : 30.07.09, 09:14 »
Guvenc, aşama aşama detaylı analizin için teşekkür ederiz. ;D

Bir de resmi sitemizde "tam 35 kez" ibaresinin çapı ne kadar olan bir kapak olduğu konusunda birisi bizi aydınlatırsa karanlık bir nokta kalmayacak transferde. :D

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #24 : 30.07.09, 09:17 »
Alıntı
Milan & Inter To Fight For Manchester City's Elano – Report
The Milanese giants are set to fight over the Brazilian midfielder, according to reports in England...

Milan and Inter are about to wage a battle for Manchester City midfielder Elano, according to British tabloid The Sun.

The report suggests 28-year-old Elano has become the subject of Italian interest. It is said Citizens manager Mark Hughes sees the player as surplus to requirements at Eastlands following a major summer spending spree.

Voices claim the Rossoneri want the Brazilian as a replacement for Kaka, who joined Real Madrid this summer.

The Biscione have also been looking for a midfielder, and the link with Elano comes amid reports claiming Aliaksandr Hleb has rejected a loan move to the San Siro.

Elano will cost around €9 million. Despite the reports in England, neither Milan nor Inter have confirmed any interest in the Brazil star.

The Rossoneri are eager to land a striker and their search for that position continues.

Meanwhile, Inter were linked with Chelsea's Deco, but that move appears to have fizzled out.

Salvatore Landolina, Goal.com

Dün yazılan bir haber.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#9 Elano Blumer