ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#52 Emre Çolak

Gönderen Konu: #52 Emre Çolak  (Okunma sayısı 25136 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali Altınöz

Ynt: Emre Çolak
« Yanıtla #75 : 13.05.10, 20:26 »
Emre seneye daha öncelikli bir rol kapacaktır.
Ardayı da hatırlayın. Daha iki sene öncesine kadar 50 dakikayı zor çıkarıyor demiştik.
Fiziksel olarak gelişimi çalışrsa başarabilir.

Çevrimdışı Ali Erdogan

« Yanıtla #76 : 13.05.10, 21:52 »
Bu çocuktan hiçbirşey olmaz. Fatih Terim gibi eli sopalı bir teknik direktör olsa belki döve döve adam eder bunu ama şu durumda mümkün değil.

Çevrimdışı Beytullah Aksu

« Yanıtla #77 : 13.05.10, 22:01 »
Bu çocuktan hiçbirşey olmaz. Fatih Terim gibi eli sopalı bir teknik direktör olsa belki döve döve adam eder bunu ama şu durumda mümkün değil.

Imza..

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #78 : 13.05.10, 22:28 »
Nasıl bu kadar kötümser olabiliyorsunuz anlamış değilim..

Çevrimdışı Beytullah Aksu

« Yanıtla #79 : 13.05.10, 22:30 »
Maclari sende izliyorsun ve bu cocuktan bir cacik olmaz..1 senedir izliyoruz ve kendisini gelistirecek birsey yaptigina inaniyormusun ?

Çevrimdışı Ali Erdogan

« Yanıtla #80 : 13.05.10, 22:43 »
Nasıl bu kadar kötümser olabiliyorsunuz anlamış değilim..

Adaş,

Gençlere herkes gibi büyük sempati duyarım, bir de altyapıdan çıkmışsa kardeşim gibi heyecanlanırım onlar için.

Tribünden gördüğüm pas verirken adam seçtiğidir. Arda abisine yalakalık yapmak adına her top ayağına geldiğinde onu arar, Elano vs bomboş olsa pas vermez. Bu yaşta hesaplı oynayan futbolcudan hayır gelmez. Zaten geçen sene de A takımdan birden A-2 ye geri gönderilmesinin arkasında bu şımarıklığı varmış.

Yani anlayacağın karakter sorunu var bu çocuğun. Ve şimdiden kendini olmuş saymakta. En çok çalışması gereken çağda bir tarafı kalkmış futbolcu, en fazla 2 sene sonra kendini yeni çıkan bir takımda bulur.

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #81 : 13.05.10, 22:49 »
Biz Atletico maçını izlerken yanımda bir arkadaş vardı. Kendisi Galatasaraylıdır ama ancak 11 tane adamı zor sayar. Emre Çolak devre arası sahada ısınırken top toplayıcı çocuk zannetti. :D

Yeteneğini beğeniyorum. Ancak hem Ali abi'nin söylediği karakter zaaflerı var hem de fiziki zaafları. Haftaya 19 yaşına girecek. Artık mutlaka kendini geliştirmesi lazım. Yoksa bu fizikte kaldığı müddetçe Bank Asya'da bile oynaması zor. Cafercan ondan daha yetenekli olmasına rağmen fiziğini geliştirmediğinden, maç temposunu arttırmadığından 2.lig'de şu anda. Emre'nin kendine çeki düzen vermesi için en fazla 1 senesi var.

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #82 : 13.05.10, 22:52 »
Kendini geliştirmesi lazım da, 18 yaşında bir çocuğu, hemde yetenekli bir çocuğu, bir haline bırakmak yada 22 yaşında başka bir çocuğa emanet etmek yöneticilik değil. Bu çocuğun her hareketinden kalite akıyor. Ali haklıdır. Pas atarken Caner gibi adam seçmiştir. Ama yönetimin koruma altına alması lazım. Yetneğine yazık olur. Çok genç, nereye çeksen oraya gider. Arda Turan'nın dümen suyuna giren, Adnan Sezgin'nin dümen suyuna 10 kere girer.

Çevrimdışı Ali Erdogan

« Yanıtla #83 : 13.05.10, 22:58 »
Yahu zaten esas eksik orda. Florya çiftlik olmuş. Neler oluyordur da kimse bilmiyordur. Maçta pas vermeyen antremanda neler yapar tahmin edin. Sert de girer, artistik de yapar.

Şu takımın başına bir tane sportif direktör şart. Rijkaard'ın kolay çalışmasını sağlayacak, takıma disiplin ve ruh aşılayacak. Futbolcularla icabında abi kardeş olacak, icabında kadro dışı bırakacak. Herkes saygı duyacak. Var mı öyle biri, bilmiyorum.

Bu yazdıklarımızı herkes biliyor ve yönetime de söylendi, ve hak verdiklerini duydum. Ama çözümü kolay değil. Bakalım hele bir lig bitsin, ne değişiklikler göreceğiz.

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Yanıtla #84 : 13.05.10, 23:01 »
Eee bu sene başında ağır abilerin hepsi yollanmadı mı? Tek ağır abi Arda'mıdır şimdi? Onun mu borusu ötüyor.

Çevrimdışı Ali Erdogan

« Yanıtla #85 : 13.05.10, 23:11 »
Ağır abi falan nerde geçti?

Ruhsuz, takım olmaktan uzak, kendi aleminde futbolcular topluluğu idi bu seneki Galatasaray. O sebeple çok kolay şampiyon olabileceği senede ancak 3. olabiliyor.

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #86 : 13.05.10, 23:25 »
Yahu zaten esas eksik orda. Florya çiftlik olmuş. Neler oluyordur da kimse bilmiyordur. Maçta pas vermeyen antremanda neler yapar tahmin edin. Sert de girer, artistik de yapar.

Şu takımın başına bir tane sportif direktör şart. Rijkaard'ın kolay çalışmasını sağlayacak, takıma disiplin ve ruh aşılayacak. Futbolcularla icabında abi kardeş olacak, icabında kadro dışı bırakacak. Herkes saygı duyacak. Var mı öyle biri, bilmiyorum.

Bu yazdıklarımızı herkes biliyor ve yönetime de söylendi, ve hak verdiklerini duydum. Ama çözümü kolay değil. Bakalım hele bir lig bitsin, ne değişiklikler göreceğiz.

Ama Rijkaard ile gelen düzen de zaten bu abilik müessesinden uzaklaşmak gerekmiyor mu? Maçlardan evvel kamp yapılmaması, maçtan evvel isteyenin ısınmaya çıkmama hakkının olması hep oyuncuların kendi sorumluluk duygularının gelişmesi için değil mi ? Şimdi sen gidip bunların başına bir adam getirirsen, biraz yapılmaya çalışılandan uzaklaşmaz mısın ? Uzaklaşırsın kanka. Kesinlikle Türkiye'de ki takımların başında abi formatında bir adam olmalı ama buna Rijkaard, en başta yanaşmayacak kişi olacaktır. Hatta yanlış bilmiyorsam onu da geçtim yanına Türk antrenör olayına dahi soğuk bakıyor.

Biz haklıyız ama Rijkaard'ta haklı.
Ben buyum diyor.
Biz de burası Türkiye olmaz diyoruz.
Bakalım zaman kimi haklı çıkartacak...

Çevrimdışı Ali Erdogan

« Yanıtla #87 : 13.05.10, 23:33 »
Kanka yatırmayacaksınız beni.

Yahu Servet'in moralinin neden bozuk olduğunu ne bilir Rijkaard? Ya da Arda' nın gereksiz konuşmalarının nasıl yanı bulabileceğini mi hesap edecek? Rijkaard'ın işi değil bunlar. O futbolu düşünecek, takıma yerleştirmek istediği düzene kafa yoracak.

Sen herşeyi Rijkaard' a bırakırsan böyle patlarsın.

Niye uzaklaşıyorsun? Sportif direktör bu işler için var. Rijkaard'ın eline mümkün olduğunca sorunsuz ve çalışma azmi olan bir takım vermek için çalışacak. Profesyonel diye duygusal bir futbolcuyla duygusal olamaz diye bir durum yok. Gaz almasını da bilecek, gaz vermesini de.

Neyse şu Borges' in yazıyı asarım yarın. Daha bir açıklayıcı olur.

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #88 : 13.05.10, 23:44 »
Yok ben seni anlıyorum da, kız beni yatırmadı ben de seni yatırmayacam:))

Ben seninle aynı fikirdeyim de yanlış anlattım galiba.( Bak sen anlamadın demiyorum, tevazuma bak. hehe)

Bir sportif direktör gelmeli.( Abi formatında )
Çok elzem değil ama bir de yerli hoca gelse yanına fena olmaz.( Anadolu takımlarını, futbolcularını tanıması açısından)

Ama bu bana kötü şeyler hatırlatıyor...

Geçen sene Skibbe'nin yanından Ümit Davala'nın alınması, sonra tepesine Kalli'nin getirilmesi ve sonunda takımı Bülent Korkmaz'a emanet etmek gibi.

Buna Rijkaard izin vermez.
Bu adamın bir futbol kültürü, anlayışı var. ( Sistem olarak değil, yaşayış olarak )
Bunu uygulatmak istiyor.

Aradan 1 sene geçmiş, takım 3. olmuş, başarısızlık var ve yönetim Rijkaard ile devam demiş ama diyecek ki,

'' Dur Rijkaard abi, şu futbolcuların dilinden anlayacak Bülent Tulun tarzı, Sinan Engin tarzı bir adamı da klübeye alalım, hatta şimdi sen tam bilemiyorsun bizim ülkemizi, saha koşullarını, rakip takımların anlayışını, yetenekli oyuncularını, maçlardan evvel rakip analizi için sana yardım edecek bir tane de yerli yardımcı hoca koyalım yanına, olur mu Rijkaard abi '' (Ki sezon ortası alt yapıya Derks'in yanına Tugay'ın getirilmesi bile kimyasını bozdu bence. Zaten düşüşün başlangıcıdır. Eskişehir maçı. Fazla komplo teorisi oldu galiba ya neyse..hehe )

Rijkaard ne desin ?
H..s...N  lan oradan der herhalde:))

Yani kankam, tespit doğru ama uygulanabilirliği yok..

Yat şimdi, rüyanda da beni gör, cevap hazırla, sabah unutma ve yaz.
Bu arada bir ara ayarla bizim yakaya geçte, benim cimcimeyi sev:)
« Son Düzenleme: 13.05.10, 23:48 Gönderen: Hakan Can »

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #89 : 13.05.10, 23:48 »
Ben sizin gibi düşünmüyorum. Bu çağda hala ''abi''ye ihtiyacı olan, kendine bakamayan, kendini geliştiremeyen, kendini kontrol edemeyen ne kadar futbolcu varsa yollayacaksın. Bu kulübün mentörü var, teknik heyeti var. Bunlar bir oyuncunun gelişimini azami derecede düşünen kişiler. O olmazsa afedersiniz eşşek yüküyle para kazanıyorsunuz İstanbul'da en ala psikiyatr'dan yardım alabilirsiniz. Ama illa abilieğe ihtiyacı varsa yollayacaksın. Yeter artık Avrupa kulübü olacaksak şuradan başlayalım işe.

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #90 : 13.05.10, 23:58 »
Ben sizin gibi düşünmüyorum. Bu çağda hala ''abi''ye ihtiyacı olan, kendine bakamayan, kendini geliştiremeyen, kendini kontrol edemeyen ne kadar futbolcu varsa yollayacaksın. Bu kulübün mentörü var, teknik heyeti var. Bunlar bir oyuncunun gelişimini azami derecede düşünen kişiler. O olmazsa afedersiniz eşşek yüküyle para kazanıyorsunuz İstanbul'da en ala psikiyatr'dan yardım alabilirsiniz. Ama illa abilieğe ihtiyacı varsa yollayacaksın. Yeter artık Avrupa kulübü olacaksak şuradan başlayalım işe.

Biz zaten avrupa klübüydük.
Bence 10 yıldır, bu klübün avrupa klübünü olduğunu unutanlara, unutturanlara bir güle güle demek lazım ya neyse uzun hikaye, Ali yatmış bende yatayım:)

Çevrimdışı Guvenc Kaplan

• Guvenc Kaplan Blog
« Yanıtla #91 : 14.05.10, 07:51 »

Avrupa takimlarinda "abi" kurumu var mi acaba cok merak ediyorum. Mesela UEFA'da rakip olarak oynadigimiz takimlarda?

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #92 : 14.05.10, 14:18 »
Bizim Real´de Raul abi var :)

Çevrimdışı Kerem Çırpan

« Yanıtla #93 : 16.05.10, 00:28 »
Rijkaard yanına başka bir adam istemiyor. Neeskens'im bana yeter diyor. Bu konuda da tavrını sert koydu, beklenmedik bir şekilde. Ben de beklemiyordum. Sakin bir adamdır, herkes biliyor. Aslında bence de bu ligi tanıyan birinin varlığı çok iyi olur ama Rijkaard istemiyor. O istemediği halde birisi getirilirse, bu sefer zararlı olur.

Çevrimdışı Ilkay Çam

« Yanıtla #94 : 16.05.10, 00:57 »
Yarin insallah güzel bir futbolla keyif verir bize, hemserim benim. :D

Burak Fındık

« Yanıtla #95 : 16.05.10, 01:21 »
Yarin insallah güzel bir futbolla keyif verir bize, hemserim benim. :D

Emre Çolak nereli?

Çevrimdışı Ilkay Çam

« Yanıtla #96 : 16.05.10, 01:53 »
Ordulu diye biliyorum ben. :D

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #97 : 16.05.10, 15:33 »
Colak'tan aslinda bir Iniesta yaratabilmemiz lazim yani.

Çevrimdışı Rifki Soylu

« Yanıtla #98 : 16.05.10, 15:40 »
Hep en uc örnekleri almayalim bence.Iniesta yaratmak kolay olan birsey degil kanimca.Ilk önce kendi takimina faydali ve saygili terbiyeli bir genc yetistirelim.Gerisi kendiliginden gelir.
Kendisini bencede yetenekli bir cocuk.Ama A2 macinda olay cikarip kirmizi kart görmesini degil saha ici ve disinda ait oldugu yeri hakeden bir davranis göstermesi gerekiyor.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #99 : 16.05.10, 15:44 »
Iniesta tarzinda bir futbolcu demek istedim yani. Hani Aydin, Messi tarzinda futbolcu oldugu gibi.  :D

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#52 Emre Çolak