Yok ben seni anlıyorum da, kız beni yatırmadı ben de seni yatırmayacam:))
Ben seninle aynı fikirdeyim de yanlış anlattım galiba.( Bak sen anlamadın demiyorum, tevazuma bak. hehe)
Bir sportif direktör gelmeli.( Abi formatında )
Çok elzem değil ama bir de yerli hoca gelse yanına fena olmaz.( Anadolu takımlarını, futbolcularını tanıması açısından)
Ama bu bana kötü şeyler hatırlatıyor...
Geçen sene Skibbe'nin yanından Ümit Davala'nın alınması, sonra tepesine Kalli'nin getirilmesi ve sonunda takımı Bülent Korkmaz'a emanet etmek gibi.
Buna Rijkaard izin vermez.
Bu adamın bir futbol kültürü, anlayışı var. ( Sistem olarak değil, yaşayış olarak )
Bunu uygulatmak istiyor.
Aradan 1 sene geçmiş, takım 3. olmuş, başarısızlık var ve yönetim Rijkaard ile devam demiş ama diyecek ki,
'' Dur Rijkaard abi, şu futbolcuların dilinden anlayacak Bülent Tulun tarzı, Sinan Engin tarzı bir adamı da klübeye alalım, hatta şimdi sen tam bilemiyorsun bizim ülkemizi, saha koşullarını, rakip takımların anlayışını, yetenekli oyuncularını, maçlardan evvel rakip analizi için sana yardım edecek bir tane de yerli yardımcı hoca koyalım yanına, olur mu Rijkaard abi '' (Ki sezon ortası alt yapıya Derks'in yanına Tugay'ın getirilmesi bile kimyasını bozdu bence. Zaten düşüşün başlangıcıdır. Eskişehir maçı. Fazla komplo teorisi oldu galiba ya neyse..hehe )
Rijkaard ne desin ?
H..s...N lan oradan der herhalde:))
Yani kankam, tespit doğru ama uygulanabilirliği yok..
Yat şimdi, rüyanda da beni gör, cevap hazırla, sabah unutma ve yaz.
Bu arada bir ara ayarla bizim yakaya geçte, benim cimcimeyi sev:)