ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#52 Emre Çolak

Gönderen Konu: #52 Emre Çolak  (Okunma sayısı 25136 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

Ynt: Emre Çolak
« Yanıtla #25 : 06.08.09, 19:12 »
Emre Çolak: “Türkiye’de Galatasaray’dan Başka Takıma Gitmek İstemem”

Mahallelerde üç korner bir penaltı ederdi eskiden. Şimdi azalsa da hala öyle yerler var. Bir de o mahallelerde takıma boş kontenjandan giren, büyük ağabeylerin can simidi, en yetenekli küçük çocuklar var. İşte öyle bir yerde, öyle bir çocuğun hikayesi…

İlk antrenmanlardı sanırım, Rijkaard bana “Duracağın yeri biliyorsun, aferin” dedi. Bu benim güvenimi 2 katına çıkardı.

Emre Çolak, gerçek bir Arda Turan hayranı, bakın nasıl anlatıyor: “O benim için çok önemli bir insan. Beni de Arda Abi’ye benzetiyorlar. Kendimle gurur duyuyorum, beni Arda Abi’ye benzettikleri için. Biz onu PAF takımdayken izlemeye giderdik. Benim buraya nerelerden geldiğimi çok iyi biliyor. Bana her konuda yardımcı oluyor. Benim şu anda tek isteğim bir gün Arda Abi gibi büyük futbolcu olmak.”

Önce A takıma çıkmalıyım. Sonra tabii ki hedeflerim büyüyecek.
Yurt dışı, A Milli Takım gibi hedeflerim var benim de…
Büyük konuşmak gibi olmasın ama “Türkiye’de Galatasaray’dan başka takıma gitmek istemem.”

Emre Çolak’ın geçen seneki Emre Belözoğlu transferi hakkındaki yorumlarını burada, üstteki röportajın tamamını ise Galatasaray Dergisi‘nin Ağustos sayısında bulabilirsiniz…

Kaynak: Organik Futbol

« Yanıtla #26 : 13.08.09, 12:49 »
 ya bu cocuk muthis dedik herkes dedi ama kadroda yok en azindan surekli a takmla idmanlara ciksaydi niye boyle oldu

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #27 : 14.08.09, 17:35 »
Çok şımardığı için gönderildi diye duymuştum

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #28 : 07.02.10, 00:13 »
Bugün kaçırdığı gol onun için bir milat olsun inşallah, Aydın Konya'da 90da çaktı Messi oldu, ama söndü gitti, varsın 90da 3 puanı kaçıralım ama Emre'yi kazanmış olalım :)

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #29 : 07.02.10, 00:15 »
O zamanlar Messi yoktu daha piyasada. Figo diyorlardı Aydın için. :)

« Yanıtla #30 : 07.02.10, 00:17 »
O zamanlar Messi yoktu daha piyasada. Figo diyorlardı Aydın için. :)

vs vs canım işte :) Kaçırdığı anda şak aklıma o pozisyon geldi.

Çevrimdışı Ilkay Orhan

« Yanıtla #31 : 07.02.10, 02:10 »
Emre Colakin bugün Hayati degisebilirdi, o Golü atsaydi cok seyler farkli olacakdi

« Yanıtla #32 : 07.02.10, 02:58 »
Cani sagolsun. Hamido`nun sansli oldugu bir gundu..

Çevrimdışı Emre Ekrem Advan

• Football Enthusiasm
« Yanıtla #33 : 18.02.10, 15:00 »
Bugünkü maçta 15 dakika da olsa  şans gelirse geride topla oynamamalı, Antalya maçını unutmamalı; ama tabiiki ileride yeteneklerini gösterebilir sürpiz bir oyuncu olarak ondan yararlanabiliriz. Zaten çok kolay faul aldığından Rijkaard da ondan bunu bekleyecektir.

Not: Bir de (gözden kaçmış hehalde) numara olarak 37'yi eklemeliyiz başlığa.

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #34 : 05.04.10, 22:16 »
Galatasaray'ın en büyük yıldızı. O oynarsa her maçı 5-0 alırız.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #35 : 05.04.10, 22:19 »
Şehir efsanesi oldu

« Yanıtla #36 : 05.04.10, 22:22 »
Daha alt yapıdan gelecek Cem Sultan, Anıl Dilaver, Murat Akça, Karıncaezmez Şevket, Arap Cemal fln var. Galatasaray'ın sürekli futbolcu basan mükemmel alt yapısında durmak yok tabi :) Şehir efsanesini de geçti artık, komik olmaya başladı..

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #37 : 05.04.10, 22:25 »
Abi ben bunu daha öncede söyledim. En güzeli altapıdan hiç oyuncu almayacaksın, mis gibi kafan rahat. Emre nerde, ali nerde, Veli nerde diye soran olmaz ondan sonra. Kalli yaptı bunu. Gerets bütün çocukları aldı oynattı ondan sonra Oğuz nerde, Ferhat nerde, Aydın nerde, Mehmet Nerde vs.. Almayacaksın abi hiç, başın ağrımaz.

« Yanıtla #38 : 05.04.10, 22:27 »
Abicim şu pes yok mu ah şu pes FM yok mu

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #39 : 05.04.10, 22:54 »
Abicim şu pes yok mu ah şu pes FM yok mu

Aynen ya, transferleri altyapıdan oyuncu çıkarma olayları, hatta artık olayın taktik kısmını bile bu çerçeveden bakan taraftar profilleri oluşmaya başladı resmen.

Ayrıca şu kasaplıktaki maça da olurda Emre Çolak'ı alsaydı o zaman artık gözümde iyice biterdi Rijkaard ki almayarak doğruyu yaptı adam. En son oynadığından pas hatasından dolü yemiştik, kupadan elenmiştik ki yeteneğinden ziyade fizik gücünün kötü olmasıy göze çarpıyordu Çolak'ın. E o olmayan fizik gücüylede şu maçta verebileceği tek katkı sahada bulunmaktan öteye gitmezdi.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #40 : 06.04.10, 08:53 »
Aydın Yılmaz gibi 4 yıl patlama yapmasını bekleriz sonra o patlamayı yapar ama elimizde patlar. :D

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #41 : 06.04.10, 12:24 »
Emre'nin bu yaz tatilinde bir yere gitmeyip her gün vücut geliştirme idmanı yapması lazım. Aksi taktirde futbolcu olamaz.

Burak Fındık

« Yanıtla #42 : 12.04.10, 00:33 »
Adam oynuyor yahu :D Girdi farkını belli etti ben herzaman şuna inanırım top ayağına yakışan,oyun zekası olan her oyuncuya şans verilmeli sabredilmeli bu çocukta bunlardan biri...

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #43 : 12.04.10, 10:35 »
Mesafe tanımaksızın her yerden şut atmak yerine aklını kullansa daha iyi olacak.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #44 : 12.04.10, 10:47 »
Bence çok yanlış tercihler kullandı boşta çok arkadaşları vardı o şutu tercih etti.

Burak Fındık

« Yanıtla #45 : 12.04.10, 10:55 »
Bence çok yanlış tercihler kullandı boşta çok arkadaşları vardı o şutu tercih etti.

Zamanla pas vermesini nezaman ne yapmasını  da öğrenicek...

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #46 : 12.04.10, 10:57 »
Kırk yılda bir şans buluyor maç 4-0 olmuş şut atmayıpta ne yapsın nasıl gösterecek kendini.Bireysel oynaması normal.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #47 : 12.04.10, 11:01 »
Gol atma ile oyuncu kendini gösterebilse Guiza yerine Semih oynardı. Xavi yılda kaç gol atıyor ama herkes paslarına hasta.
« Son Düzenleme: 12.04.10, 11:02 Gönderen: Tolgahan Ozer »

Burak Fındık

« Yanıtla #48 : 12.04.10, 11:03 »
Gol atma ile oyuncu kendini gösterebilse Guiza yerine Semih oynardı. Xavi yılda kaç gol atıyor ama herkes paslarına hasta.

Onuda bu konuda doğru yönlendiricek insan da Rijkaarddır...

« Yanıtla #49 : 12.04.10, 11:04 »
3.şutu için diyorsan çok haklısın ama diğer 2sinde tercih doğruydu

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#52 Emre Çolak