ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#52 Emre Çolak

Gönderen Konu: #52 Emre Çolak  (Okunma sayısı 25147 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Serkan Gündüz

Ynt: #37 Emre Çolak
« Yanıtla #150 : 19.07.10, 11:07 »
Hagi Romanya ormanlarında buz gibi havalarda antreman yaparken bir kulübü bile yoktu sanırım. Futbolcu kendine bakarsa çalışırsa zirve yapar, yoksa gider anadolu kulüplerinde kaybolup gider. Yetenekli tonlarca adam geldi geçti, Emre'de bunlardan biri olur.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #151 : 19.07.10, 11:10 »
Löw, Del Bosque, Rijkaard, Aragones, Hiddink gibi adamları ülkeden kovduğumuza veya kovmak istediğimize göre biz memnunuz halimizden. Biz herşeyi çok iyi bildiğimizden Ukrayna, Belçika, Porkekiz, Rusya gibi ülkeler futbol olarakta, başarı olarakta avrupada bizden üstün durumda.

Çevrimdışı Fırat Turan

« Yanıtla #152 : 19.07.10, 11:18 »
Hagi Romanya ormanlarında buz gibi havalarda antreman yaparken bir kulübü bile yoktu sanırım. Futbolcu kendine bakarsa çalışırsa zirve yapar, yoksa gider anadolu kulüplerinde kaybolup gider. Yetenekli tonlarca adam geldi geçti, Emre'de bunlardan biri olur.

Yanlış işte o da.

Şartlar onu zorlamış. Biz de diyoruz ki şartlar kimseyi buna zorlamasın. Adamı mental olarak hazırla, tesisleşmeni tamamla, profesyonelliğe hazırladığın oyuncuyu ilk önce amatör sporcu yap ki adam şartlansın kendi üzerine koymaya.

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #153 : 19.07.10, 11:21 »
Fiziksel kuvvetlenme inanın iş değil. Yani sen aklını kullanmayı becerebiliryorsan, o bacakları kuvvetlendirmek iş değil. Ama maalesef ikisinde de sınıfta kaldı Emre.

Löw, Del Bosque, Rijkaard, Aragones, Hiddink gibi adamları ülkeden kovduğumuza veya kovmak istediğimize göre biz memnunuz halimizden. Biz herşeyi çok iyi bildiğimizden Ukrayna, Belçika, Porkekiz, Rusya gibi ülkeler futbol olarakta, başarı olarakta avrupada bizden üstün durumda.

Bosna bile bizden daha ilerdedir herhalde. Adamlar Avrupa'yı istila ettiler. Adamları 50 milyon avroya satılacak düzeye geldi. Bunu bir kere de değil, defalarca yaptılar. Bizi paramparça ettiler.

Emre bu sene fiziğini geliştiremezse doğru Rize'ye...

Günahını almak istemiyorum ama bana kalırsa bunların alayı playboy oldular...

Çevrimdışı Oktay Samioğlu

« Yanıtla #154 : 19.07.10, 11:28 »
Fiziksel kuvvetlenme inanın iş değil. Yani sen aklını kullanmayı becerebiliryorsan, o bacakları kuvvetlendirmek iş değil. Ama maalesef ikisinde de sınıfta kaldı Emre.

Bosna bile bizden daha ilerdedir herhalde. Adamlar Avrupa'yı istila ettiler. Adamları 50 milyon avroya satılacak düzeye geldi. Bunu bir kere de değil, defalarca yaptılar. Bizi paramparça ettiler.

Emre bu sene fiziğini geliştiremezse doğru Rize'ye...

Günahını almak istemiyorum ama bana kalırsa bunların alayı playboy oldular...

Sorun işlerine saygı duymamaları. Yoksa saatlerini Facebook'ta ve diğer sosyal paylaşım sitelerinde geçirdikleri zamandan bile feragat ederek çalışmaları halinde iyi yerlere geleceklerdir. Ama Facebook ve diğer sosyal paylaşım sitelerine işlerinden daha fazla zaman ayırdıkları her yerde dillerde.

Çevrimdışı Fahri Elmas

« Yanıtla #155 : 19.07.10, 11:56 »

Bu isimlerin burada yapamamasının en temel nedeni de bizim yapımız. Bize eli sopalı zorla iş yaptıran adamlar lazım. İşyerlerinde bile böyle, güleryüzlü birini gördük mü hemen istismar ederiz. Ne yazık ki çalışmayı sevmiyoruz millet olarak. İhtiyacımız olanı yapıp gerisine dokunmuyoruz. Klüp olarak bi yerlerde suç olduğu da kesin. Madem böyleyiz o zaman zorlayacaksın genç oyuncularını Galatasaray ın alt yapısında yer almanın kolay olmadığını bilecekler.
Emre fırsatların farkına varsa 2 sene önce bile şuanki fiziki yapısından daha kuvvetli olması gerekirdi. O hala ayakdışı gol atmaya çalışıyor, hala işin şovunda.

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

« Yanıtla #156 : 20.07.10, 03:08 »

- http://www.youtube.com/watch?v=iXmG9is10PM

Su görüntünün ilk 60 saniyesindeki görüntüde Emre'nin fiziginin ne kadar zayif oldugunu görmek mümkün. Bu görüntü gecen seneye ait ama bu senede farkli oldugunu zannetmiyorum. Bu is gercekten zor bir is degil, hergün degil birer gün arayla 45 dakikasini fitness salonunda gecirmesi ve birazda beslenmesine dikkat etmesi olumlu sonuclar doguracaktir. Sen Galatasaray futbolcususun ve bu isi hobi olarak yapmiyosun, bu isten para kazanmak istiyorsun. Kendisini gelistirebilmesi icin hersey mevcut. Diyetisyen'i var, Fitness Antrenör'ü var en önemlisi onun icin bir Rijkaard var. Bu arada Emre'nin kilosunun 58-61 civarlarinda oldugunu düsünüyorum. Ben kendisinin yetersiz, dengesiz ve bilincsiz beslendigini düsünüyorum.

Çevrimdışı Ali Altınöz

Ynt: #52 Emre Çolak
« Yanıtla #157 : 15.08.10, 11:37 »
Dünkü maçta da ikili mücadelelerin hiçbirinden ayakta çıkamadı.
Bir de belki gören olmuştur.
Maçta bir pozisyon sonrası Arda Emre'yi fena azarladı. Yayıncı kuruluş slow motion'da gösterdi hatta.
Pozisyon neydi acaba ?

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #158 : 15.08.10, 11:43 »
Dünkü maçta da ikili mücadelelerin hiçbirinden ayakta çıkamadı.
Bir de belki gören olmuştur.
Maçta bir pozisyon sonrası Arda Emre'yi fena azarladı. Yayıncı kuruluş slow motion'da gösterdi hatta.
Pozisyon neydi acaba ?

Gereksiz bir şut tercihi.

Çevrimdışı Doruk Canti

« Yanıtla #159 : 15.08.10, 21:07 »
Emre Colak'in cok elestirildigini gordum mac topiginde ve gercekten inanamadim okuduklarima. Emre dun iyi oynamadi yanlis tercihlerde bulundu ve ilk defa etkisiz duran toplar kullandigini bile gordum ama cocugu hayatinda en fazla bir elin parmaklari kadar izlemis insanlar resmen kesti bicti yok etti. Ulkemizin en yetenkli U-21 oyuncusuna karsi bu kadar acimasiz olmayalim lutfen. Tamam anliyorum Emre'nin kendisine olan asiri ozguveni ozellikle yanlis tercihler yaptimi veya yapmak istediklerini yapamadi mi insanlara cok antipatik geliyor ama Emre'de bu kadar ozguven olucak teknik ve oyun zekasi var. Mesela Arda'nin ona kizdigi pozisyonda orda sutu iyi cekemedi zorda bir acidan denedi ama aslinda o sutu cok guzel cekip gol bile aticak teknik var Emre'de oyle yapsayid da kahraman ilan edilirdi. Tabi bu kabiliyeti olmasi onun orada yanlis tercihte bulunmus oldugu gercegini degistirmiyor ama elestirdigimiz oyuncunun 19 yasinda oldugunu genc, heycanli ve tecrubesiz oldugunu unutmamak lazim. Mesela Arda bu yaslardayken bu tur denemelerde bulunmuyordu onu da bu yuzden elestirenler oluyordu o da geldi 23 yasina ancak simdi duran toplarini ve uzakdan sutlarini gelistirmeye calisiyor. Emre bu gunlerde hatalarini yapsin ki 23 yasina geldiginde nerede ne zaman dogru sutu ve pasi vericegini bilerek oynasin cunku bu kabiliyeti zaten var. Ayrica gecen hafta U-20 milli takimi ile 2 maca ciktigini biliyormusunuz Emre'nin? Agustos'un 10'unda Rusya'ya karsi ve 11'nde Ukrayna'ya karsi. Yani Emre bu hafta tam 3 maca cikmis oldu.

Çevrimdışı Cem Behcet Abike

« Yanıtla #160 : 15.08.10, 22:28 »
Emre Colak'in cok elestirildigini gordum mac topiginde ve gercekten inanamadim okuduklarima. Emre dun iyi oynamadi yanlis tercihlerde bulundu ve ilk defa etkisiz duran toplar kullandigini bile gordum ama cocugu hayatinda en fazla bir elin parmaklari kadar izlemis insanlar resmen kesti bicti yok etti. Ulkemizin en yetenkli U-21 oyuncusuna karsi bu kadar acimasiz olmayalim lutfen. Tamam anliyorum Emre'nin kendisine olan asiri ozguveni ozellikle yanlis tercihler yaptimi veya yapmak istediklerini yapamadi mi insanlara cok antipatik geliyor ama Emre'de bu kadar ozguven olucak teknik ve oyun zekasi var. Mesela Arda'nin ona kizdigi pozisyonda orda sutu iyi cekemedi zorda bir acidan denedi ama aslinda o sutu cok guzel cekip gol bile aticak teknik var Emre'de oyle yapsayid da kahraman ilan edilirdi. Tabi bu kabiliyeti olmasi onun orada yanlis tercihte bulunmus oldugu gercegini degistirmiyor ama elestirdigimiz oyuncunun 19 yasinda oldugunu genc, heycanli ve tecrubesiz oldugunu unutmamak lazim. Mesela Arda bu yaslardayken bu tur denemelerde bulunmuyordu onu da bu yuzden elestirenler oluyordu o da geldi 23 yasina ancak simdi duran toplarini ve uzakdan sutlarini gelistirmeye calisiyor. Emre bu gunlerde hatalarini yapsin ki 23 yasina geldiginde nerede ne zaman dogru sutu ve pasi vericegini bilerek oynasin cunku bu kabiliyeti zaten var. Ayrica gecen hafta U-20 milli takimi ile 2 maca ciktigini biliyormusunuz Emre'nin? Agustos'un 10'unda Rusya'ya karsi ve 11'nde Ukrayna'ya karsi. Yani Emre bu hafta tam 3 maca cikmis oldu.
Peki Rijkaard neden oynatiyor o zaman bu yorgun futbolcuyu?Hazirda M.Batdal varken.Biri bana bunun mantigini anlatirsa sevinirim.
« Son Düzenleme: 15.08.10, 22:28 Gönderen: Behcet Oktay »

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #161 : 15.08.10, 22:51 »
Ben arkadaşlar kadar acımasız olmayacağım. Maça Emre ile başladığımıza da sevindim açıkçası. Barışı izlemektense 10 defa daha Emreyii dağlara taşlara şut atarken izlerim daha iyi. Benim Emre'de gördüğüm tek sıkıntı ise ikili mücadelelerde yere yığılması. Vücudu zaten zayıf bir de kullanmasını bilmeyince iyice etkisiz kalıyor. Hagi Emre B.'na öğretmişti bu konuda birşeyler. Emrenin öğreneceği çok şey var.  Ve ben onun gelişimi gözlemlerken keyif alıyor olacağım.

Çevrimiçi Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #162 : 27.08.10, 08:05 »
92 de yaptığı saçma sapan işleri daha önce de yaptığı için en fazla potansiyeli olan çocuk olarak kalacak.Maçın gitmesindeki en önemli hata emrenindir

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #163 : 27.08.10, 11:32 »
Goldeki en büyük hata bence kesinlikle Emrede

Koca Galatasaray'ın kaderini 19 yaşındaki adama bağlayıp, onun pas hatasını eleştirmek de harika bir futbol görüşü olsa gerek.

Oğuzhan abi dikkat et seninde futbol görüşün sorgulanabilr. Ben bu cevabı almıştım çünkü.

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #164 : 27.08.10, 12:30 »
Cok abarttik su cocugu. Onu ön plana cikarip Serdar Eylike yazik ettik resmen. Hic umudum yok. Emreden bir Ceyhun Eris kalitesi bile cikmaz.

Çevrimiçi Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #165 : 27.08.10, 14:20 »
Tolgahan Yenen goldeki ahmaklığı kestirmek için Profesör olmaya gerek yok,ha bunu kestirememek ise daha basit ömründe hiç futbol izlememişsen kestiremeyebilirsin :)

Çevrimdışı Doruk Canti

« Yanıtla #166 : 27.08.10, 19:53 »
Cok abarttik su cocugu. Onu ön plana cikarip Serdar Eylike yazik ettik resmen. Hic umudum yok. Emreden bir Ceyhun Eris kalitesi bile cikmaz.

Sizi bilemem ama ben Emre Colak'i U-16 milli takiminda izledigimden beri yakindan takip ediyorum ve yetenek olarak abartilan bir tarafi yok gercekten'de teknik kapasitesi saha ici vizyonu ulkemizdeki diger U-21'lerin cok cok ustunde (ki kendisi halan daha 19 yasinda) ve bir Ceyhun Eris'de bile su anda o kadar yuksek degil bunlar. A takim'da bu ozelliklerini cok fazla gosteremedi bu dogrudur ama bunun da sebebi belli, sagliksiz derecede asiri bir ozguven'e eklenen muthis derecede fiziki zayiflik. Emre saniyor ki U-19'da, A2'de, hat da U-21'de bile yaptiklarini bu seviyede de yapar ama iste o fizikle yapamazsin hele hele Turkiye'de hic yapamazsin. Ben Emre'nin Rijkaard'in direktiflerini dahi dogru duzgun dinledigini dusunmuyorum ve boyle devam ederse de sonu pek iyi olmicak ne yazik ki. Bunu ben bile soyluyorsam artik Emre'nin oturup dusunmesi lazim ben nerde yanlis yapiyorum nasil kendimi duzeltebilirim diye ama sanirim kendisi Arda abisinin Mini-Me'si olmakdan memnum simdilik.

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #167 : 27.08.10, 19:56 »
Sizi bilemem ama ben Emre Colak'i U-16 milli takiminda izledigimden beri yakindan takip ediyorum ve yetenek olarak abartilan bir tarafi yok gercekten'de teknik kapasitesi saha ici vizyonu ulkemizdeki diger U-21'lerin cok cok ustunde (ki kendisi halan daha 19 yasinda) ve bir Ceyhun Eris'de bile su anda o kadar yuksek degil bunlar. A takim'da bu ozelliklerini cok fazla gosteremedi bu dogrudur ama bunun da sebebi belli, sagliksiz derecede asiri bir ozguven'e eklenen muthis derecede fiziki zayiflik. Emre saniyor ki U-19'da, A2'de, hat da U-21'de bile yaptiklarini bu seviyede de yapar ama iste o fizikle yapamazsin hele hele Turkiye'de hic yapamazsin. Ben Emre'nin Rijkaard'in direktiflerini dahi dogru duzgun dinledigini dusunmuyorum ve boyle devam ederse de sonu pek iyi olmicak ne yazik ki. Bunu ben bile soyluyorsam artik Emre'nin oturup dusunmesi lazim ben nerde yanlis yapiyorum nasil kendimi duzeltebilirim diye ama sanirim kendisi Arda abisinin Mini-Me'si olmakdan memnum simdilik.

Ne yaparsa kendine yapar. Ya bir şeyler yapıp daha iyi yerlere gelecek, ya da olduğu yerde sayacak. Çok çalışması, güçlenmesi lazım dediğiniz gibi. Ancak Emre'nin bunları yaptığını hiç düşünmüyorum.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #168 : 24.09.10, 10:04 »

Bu çocuğun şu aşamadan başarılı olma ihtimali var mı?

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #169 : 24.09.10, 13:54 »
Serdar Eyilik'i en fazla savunanlardan biri benim, ama Emre'ye deçok büyük haksızlık ediyorsunuz.
Fiziğinin eleştirin ama yeteneğine laf söylemek bence haksızlık...

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #170 : 24.09.10, 14:07 »
Serdar Eyilik'i en fazla savunanlardan biri benim, ama Emre'ye de çok büyük haksızlık ediyorsunuz.
Fiziğinin eleştirin ama yeteneğine laf söylemek bence haksızlık...

Fiziğini geliştirmezse anca sirk topçusu olur, sokaklar yetenekli ama fiziksiz futbolcularla dolu. Bunun savunulacak bir yanı yokki. Fiziği noksan bir adam 5 para etmez bu kadar.

Çevrimdışı Harun Mazlum

« Yanıtla #171 : 24.09.10, 16:36 »
Emre'den bu fizikle hiçbirşey olmaz.. Döverler sahada her ikili mücadelede.. Bir süre sonra artık piskolojik olarak cöker giremez ikili mücadelelere.. 2 yıldır A takımla idmanlara cıkıyor aynı tas aynı hamam.. Olan yetenegini kullanamayan adamı ne yapayim ben ? 2 senede çokdan bu takımdaki yerini alması lazımdı..
« Son Düzenleme: 24.09.10, 16:37 Gönderen: Harun Mazlum »

Çevrimiçi Şahin Caferli

« Yanıtla #172 : 24.09.10, 17:00 »
Emre'nin en önemli sorunu bence fizik değil kafa. Takımda Kewell, Baros, Misimovic, Elano gibi usta isimler var. Ben olsam her antrenman sonrası rica ederim, hatta yalvarırım bu futbolculara 10-15 dakikanızı bana ayırın, özel çalıştırın diye. Emre ben oldum havasında rahat rahat ortalıkta dolaşıyor.   

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #173 : 24.09.10, 17:03 »

Zamanında içimizde bu çocuğun alınmasını çok isteyenlerde vardı.Biri söyleyebilirmi bana Emre'den fazlası ne Buonanotte'nin.

Üstelik Emre 7-8 cm daha uzun bu adamdan.

Çevrimdışı Sercan Düşmez

« Yanıtla #174 : 24.09.10, 17:08 »
Şutu Emre'den çok daha iyi Buananotte'nin.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#52 Emre Çolak