Açığını aramak için değil sakın öle düşünme ama bu röpörtajlardan izlenimine göre egoist bir tutum sergilediğini mi düşünüyosun yoksa saygısız filan diyemi nitelendiriyorsun biraz açarmısın?
Oguzhan, Burak'a yazdigim mazeret senin icinde gecerli, kusuruma bakma lutfen.
Burada hepimiz takimimizi ve futbolcularimizi daha iyi yerlerde gorebilmek icin dusuncelerimizi belirtiyoruz, dolayisiyla birbirimizle iletisimimiz saygi, sevgi cercevesinde kaldigi surece hicbir yanlis anlasilma olmaz ve dusuncemi sana seve seve aciklamaya calisirim.
Oncelikle gecen sene cogu zaman A2 takiminda oynatildigi halde teknik heyet tarafindan cok yakin takip edildigini biliyoruz, nitekim zaman zaman A takimda sans buldu hatta ilk 11 olarak basladigi mac bile var. Kendisinin hazir oldugunu gostermek isteyen bir oyuncu oynadigi maclarda bu kadar kirmizi kart gormez hemde bir cogu itirazdan dolayi. Bunun tek aciklamasi var bulundugu konumu yani A2 takimi kabullenmemis olmasi ve buna karsi isyani. Bu gorusume bir iki roportajini izledigimde dahada inandim, konusmalari henuz daha bir sey olmadan kendini bir yerlerde goren insanlar gibi, oysa daha mutevazi olmasini beklerdim, mutevazilik insana cok sey kazandirir.
Elbette elestirimi yaparken bu genc insanin egitim duzeyi ve bir anda asama kaydeden sosyal konumu karsisinda tutarsiz davranislari olabilecegini dusunuyorum.
Umarim kariyerinde ilerlerken ayaklarini yere saglam basmayida ogrenir, yoksa isi zor.