ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#52 Emre Çolak

Gönderen Konu: #52 Emre Çolak  (Okunma sayısı 25104 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Can

#52 Emre Çolak
« : 05.07.09, 21:26 »
« Son Düzenleme: 21.07.10, 13:44 Gönderen: Tolgahan Ozer »

Çevrimdışı Hakan Can

Ynt: Emre Çolak
« Yanıtla #1 : 05.07.09, 21:27 »
Galatasaray'ın altyapısında yetişen ve A Takım'a çıkmayı sabırsızlıkla bekleyen Emre Çolak, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Henüz 17 yaşında ama uluslararası tecrübesi bir hayli fazla. 5 yıldır sarı kırmızılı takımın alt yapısında forma giyen Emre Çolak, U17 ve U18 Milli Takımları’nın formasını 55 kez terletmeyi başardı. Henüz A takımda oynama şansı bulamayan Emre Çolak, gelecek adına umutlu konuştu.

Futbola 11 yaşında Atışalanı takımında başlayan ve hocası Emin Tetikli tarafından keşfedilen Emre Çolak, ardından G.Saray alt yapısında Recep Yazıcı, Halim Fıçıcı ve Ahmet Keskinkılıç’ın elinden yoğrulmuş. Hocaları onun için, "O bizim baştacımız. G.Saray’ın gelecekteki en önemli yıldızlarından biri olacak" diyorlar.

Yeter ki, ’gel’ desinler

1991 Ordu Mesudiye doğumlu olan Emre Çolak, Karadenizli olmanın hırsı ile hiçbir şeyden çekinmiyor. Oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Emre’nin hedefleri de büyük. Bakın ne diyor genç yıldız adayı:

"Uluslararası tecrübem çok. Ben G.Saray A takımında oynayacak durumdayım. Kendimi gösterecek güvene sahibim. Yeter ki abilerim ’gel’ desin. Hiçbir şeyden korkmuyorum. Benim gibi gençlere güvensinler.

Arda benim idolüm. Kendisiyle çekişirim. Onunla sık sık konuşuyorum. Her seferinde bana, ’Senin geçtiğin yollardan ben de geçtim. Neler çektiğini biliyorum. Sabırlı ol, sıra sana da gelecek’ diyor.

Ben kendime çok güveniyorum. Takımın yıldızı olan Lincoln’den aşağı kalır yanım yok. Bana inananlar, ’Lincoln’ü geçersin’ diyorlar. Onu zorlarım. Bana göre Lincoln’den fazlam var, eksiğim yok. Yeter ki, bana destek versinler."

Emre Belözoğlu benim için bitti

DAVUTPAŞA Lisesi’nde okuyan Emre Çolak, 10 numaralı formayı giymeyi sevdiğini, ancak son ana kadar gözünün Emre Belözoğlu’nun 5 numarasında olduğunu da itiraf ediyor. Belözoğlu’nun F.Bahçe’ye transferini içine sindiremediğini söyleyen Emre Çolak, "Emre abiyi çok beğenirdim, ama o Fenerbahçe’ye gitti. Bu hareketiyle benim gözümde de bitti. Bundan sonra 5 numaralı formayı verseler bile giymem. Emre Belözoğlu’ndan soğudum" diyor.

Futbol stilim Deco ve Nani’ye benziyor

EN verimli olduğu bölgenin forvet arkası ve orta saha olduğunu söyleyen Emre Çolak, kendisini Portekizli Deco ile Nani’ye benzetiyor. Ve şunları söylüyor: "Portekizli Ronaldo ile Brezilyalı Ronaldinho’yu çok beğeniyorum. Futbol yapım itibariyle Deco ile Nani’ye benziyorum. Beni ben yapacak olan güven, zaman ve ilişkiler olacak. Böylesine hızlı bir çıkış yaptıysam kendime olan güvenim sayesindedir."

Çevrimdışı Yavuz Erdün

« Yanıtla #2 : 05.07.09, 21:52 »
O sutu cekti ya, sen artik laf kondurmazsin bir daha bu cocuga hehe ;)  Bu arada ben de aynen oyleyim  ;D

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #3 : 05.07.09, 22:09 »
Maçı çok az seyredebildim.

Bir posizyonda göğsü iel topu alışı mükemmeldi.
Birde o şutu.
Bayağa şans bulacak bence.
Hani şu orta sahaya transfer lazım diyor ya Burhan abi, böyle giderse o transfere ihtiyaç kalmayacak.

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #4 : 05.07.09, 22:20 »
Siz böyle dedikçe,maçı izleyemediğime daha bir yanar oldum yahu :D

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Yanıtla #5 : 05.07.09, 22:38 »
GSTV yarın tekrarını verir diye umuyorum. Yaz sezonunda yayın akışını bulabileceğimiz bir yer yok sanırım.

Çevrimdışı Adnan Kusbeoglu

« Yanıtla #6 : 06.07.09, 09:26 »
O sutu cekti ya, sen artik laf kondurmazsin bir daha bu cocuga hehe ;)  Bu arada ben de aynen oyleyim  ;D

Mac benim saatime gore sabah erken oldugu icin uykulu bir vaziyette yarim yamalak izleyebildim o nedenle tam hatirlayamiyorum. Bir tane sut hatirliyorum kornerden geldi top, gelisine vole vurdu.O topa vuran Emre Colak'miydi? Tugay cok yapardi zamaninda. Gol atmisligi da vardir hem Galatasaray'da hem Ingiltere'de.
Eger o sut ceken Emre Colak degilse ben kacirdim belkide. Baska pek sut pozisyonu hatirlamiyorum, ha bir de Baris ile Yaser'in sutlari vardi :)

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #7 : 06.07.09, 16:16 »
GSTV yarın tekrarını verir diye umuyorum. Yaz sezonunda yayın akışını bulabileceğimiz bir yer yok sanırım.
GSTV Dijitürk e gectiği için D-Smart kıllık yapıp görüntüleri vermeyebilir.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #8 : 06.07.09, 16:22 »
PAF maclarından beri yazıyorum. Forumda söyle biraz geriye giderseniz rahatlıkla görürüsnüz. Bu cocuk yeni Lincol umuz olur diyordum. Biraz fiziğini geliştirirse ben çok sey bekliyorum bu cocuktan...

Bakın bojan da öyle cıtı pıtı duruyor ama adamdaki baldırlara dikkat. Rijkaard dan Emre Colak ı da bu hale getirmesini bekliyoruz.

[eklenti yönetici tarafından silindi]
« Son Düzenleme: 06.07.09, 16:42 Gönderen: Şamil Akdağ »

Çevrimdışı Oğuz Yüksel

« Yanıtla #9 : 06.07.09, 16:40 »
 :o  yuhh o ne baldır öyle.Gerçekten Emre'de de böyle baldır olursa yeni yerli Lincoln'ünümüz olur.

Çevrimdışı Mustafa Gökçeoğlu

« Yanıtla #10 : 06.07.09, 17:22 »
Gerçekten Emre'de de böyle baldır olursa yeni yerli Lincoln'ünümüz olur.

Aman Allah korusun Lincoln falan olmasın,ayrıca baldıra göre iyi futbolcu olunduğunuda ilk kez duydum Oğuz...

Çevrimdışı Oğuz Yüksel

« Yanıtla #11 : 06.07.09, 17:28 »
Yanlış anladın Mustafa Abi ben yetenek anlamında Lincoln olur dedim.Huy açısından benzemesini zaten istemem.
Ayrıca baldır gelişiminin gerekli olduğunu düşünüyorum.Tamam baldırla iyi futbolcu olunmaz ama misal verecek olursam Aydın'da öyle baldır olsaydı ikili mücadelelerde çok daha sağlam olurdu.

Çevrimdışı Mustafa Gökçeoğlu

« Yanıtla #12 : 06.07.09, 18:04 »
***Oğuzcum açıkçası yetenek olarak E.Çolak iyi seviyede bence maç tecrübesi ve fiziği gelişince o yetenekleri daha çok ortaya çıkacaktır, Lincoln'den bile daha iyi futbolcu olabilir...Ona tam olarak baldır demeyelim daha da genelleyip fiziki gelişim diyelim sonuçta yalnızca baldır gelişimi yeterli olmayacaktır...

Burak Fındık

« Yanıtla #13 : 06.07.09, 18:48 »
Ben emre çolağın su sene paf takım maçlarında çok izledim hazırlık maçlarındaki görüntüsünden okadar uzaktıki çok şahsi oynuyordu ama; şimdi hazırlık maçlarına baktığımda sorumluluk almaktan kaçınmayan,daha çok takımla birlikte takıma oynıyan birini görüyorum.Benim düşüncem şudurki eğer paf takıma yollanırsa tekrardan veya oraya buraya bir klube kiralık giderse bu çocuğu kaybederiz..Takımda tutulup rijikard tarafından zaman zaman şans verilirse kendini mental olarak daha çok geliştiriceğini düşünüyorum çünkü kendini ispat etmek için bireysel oynamaktan kaçınıyor..Ayrıca albert roca ile kondisyon ve fiziki özelliklerinide aynı şekilde geliştirir,yani bu çocuğun geleceği bizim teknik ekibin vericeği karara bağlı..

Serdar eğlik,Erhan şentürk içinde geçerli bu söylediklerim..

Çevrimdışı Adem Yilmaz

« Yanıtla #14 : 06.07.09, 22:06 »

Serdar eğlik,Erhan şentürk içinde geçerli bu söylediklerim..

Murat Akça ve Cem Sultan ıda eklemek lazım.

Bence kadroda 3. santrafor olarak Nonda olacagına Cem ,36 lık Emre Aşık olacağına 4. stoper olarak Murat kalsın.

Cem Sultan gecen sene kotu sakatlıklar geçirdi boyu fiziği tekniği çok zor bulunabilcek bir yetenek su anda form durumu olarak arkadaşlarından geride olduğundan özgüven sorunu yaşıyor yoksa gol bölgelerinde çok soğukkanlı bir oyuncu.

Emre Çolak gazı aldı bu saatten sonra Allah bir sakatlık vermesin çok iyi yerlere gelicekdir.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #15 : 06.07.09, 23:06 »
Bence kadroda 3. santrafor olarak Nonda olacagına Cem ,36 lık Emre Aşık olacağına 4. stoper olarak Murat kalsın.
Ne cabuk hazrcadınız adamı. Daha iki ay önce methiyeler düzüyorduk.
Emre Asık oynamayı sonuna kadar hak ediyor.

Çevrimdışı Adem Yilmaz

« Yanıtla #16 : 06.07.09, 23:22 »
Ne cabuk hazrcadınız adamı. Daha iki ay önce methiyeler düzüyorduk.
Emre Asık oynamayı sonuna kadar hak ediyor.

Kadroda yapılcak 3-4 transferden sonra 40 adet oyuncu olucak.En az 15 oyuncu gönderilecek.Bunun adam harcamakamakla alakası ne onu anlayamadım.Eger genclestırme operasyonu yapılıyorsa bence yapılması gereken seyi yazdım.

Çevrimiçi Volkan Çilenger

« Yanıtla #17 : 07.07.09, 00:32 »
    Rijkaard ın oyundan en son onu çıkarması çok önemli. Paf takımda ve milli maçlarda izlediğim Emre bireysel yeteneklerini teşhir ederdi.Ahly maçında ise takım oyuncusu olabileceğini gösterdi. Eksikleri yok mu?Var tabi ki. Oğuz ve İrfan dan  belki daha çelimsiz ama bir şansı var.O da bu sezon başımıza gelen en iyi şey Frank Rijkaard.       

Giderek kamalaşan ortasahamızda açıkcası beni fazlasıyla heyecanlandırıyor

Çevrimdışı Arda Yücetürk

« Yanıtla #18 : 07.07.09, 02:03 »
Rijkaard Emre'ye maç kondisyonu kazandırıyor anlaşılan ..
Büyük ihtimal diğer 2 hazırlık maçında da oynatır onu ..
Sonra da Tobol maçında bir zamanlar Arda'nın ilk maçında yaptığı gibi iyi bir oyun sergiler inşallah ..  ;)
« Son Düzenleme: 07.07.09, 02:05 Gönderen: Arda Yücetürk »

Çevrimdışı Adem Yilmaz

« Yanıtla #19 : 08.07.09, 18:19 »
Emre Çolak Galatasaray TV'ye Konuştu

Galatasaray’ın genç futbolcularından Emre Çolak, kariyer hedefleri ve teknik direktörümüz Frank Rijkaard ile ilgili Galatasaray TV’ye açıklamalar yaptı.

- Kamp döneminiz nasıl geçiyor?

Kendi adıma konuşmak gerekirse, kamp gerçekten çok güzel geçiyor. Çünkü iki hazırlık maçında da ilk 11’de oynadım ve iyi de oynadığımı düşünüyorum.

- Rijkaard gibi bir teknik direktör ve tecrübeli futbolcularla aynı havayı solumak sizin gibi genç futbolcular için neler ifade ediyor?

Öncelikle tabii ki dünya yıldızı oyuncularla çalıştığımız için çok mutluyuz. Birbirinden değerli hocalarla da çalıştığımız için çok mutluyuz. Takımda oynadığımız ağabeylerimiz birbirinden yetenekli futbolcular. Hepsi çok iyi insanlar ve bize gerçekten çok yardımcı oluyorlar. Ağabeylerimizden aldığımız şeyler bizim geleceğimiz için çok önemli. Bu bize çok iyi bir tecrübe oluyor ve yarar sağlıyor.

- Peki Emre sen kendini A Takım için hazır hissediyor musun?

Ben kendimi mantalite olarak hazır hissediyorum ama benim için genel görüş fiziğimin gelişmesi yönünde. Buna da katılıyorum ve saygı duyuyorum. Bunun düzelmesi çalışarak olacağı için kafam çok rahat. Çalışacağım ve inşallah A takımda oynamaya başlayacağım.

- Hazırlık maçlarında duran topları sen kullanıyorsun. Bu, herkeste olmayan bir yetenek. Bu yetenek de senin için büyük bir şans herhalde?

Antrenmanlarda duran topları bir iki kere kullandım. Herhalde hocamızın dikkatini çekti. Maçlarda da bütün duran topları benim kullanmamı istedi. Tabii ki iyi bir özellik, iyi de kullanıyorum.

Rijkaard tum duran toplari sen kullan demis. Emre nin uzerine titriyorlar hayatinin sansi umarim sakatlanmaz.

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #20 : 09.07.09, 02:07 »

Haketti bunu :)

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #21 : 09.07.09, 02:08 »
Süpersin MEhmet. Lazımdı. Özellikle bu mactan sonra.
Aslında birer tane de Serdar Eyilik, Ugur Ucar ve Alparslana lazım onlardan

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #22 : 09.07.09, 02:12 »
Sırasıyla...Onlara da gelecek ilerleyen günlerde.Hoş,bu nazar boncuğunu hepsi adına,Emre'ye verdik de diyebiliriz :)

Çevrimdışı Burak Kadeş

« Yanıtla #23 : 10.07.09, 01:32 »
Emre gerçek bir yıldız olacak özellikle bu yıl çok dikkat..

İleride kült olacak bir yemeği ilk kez tadacağız ve bu tad ileriki yıllara göre benzersiz olacak..

Merakla 11 oynayacağı günleri bekliyorum.. Msn'den görüşmüştüm kamptan önce morali çok yerinde ve kendine müthiş derece güveniyor. İnşallah sakatlık yüzü görmek bu yıl..

Bu arada yukarıdaki Bojan Krkiç baldırlar fotomantaj  ;D

Çevrimiçi Guvenc Kaplan

• Guvenc Kaplan Blog
« Yanıtla #24 : 10.07.09, 11:56 »

Antrenmanlarda duran topları bir iki kere kullandım. Herhalde hocamızın dikkatini çekti. Maçlarda da bütün duran topları benim kullanmamı istedi. Tabii ki iyi bir özellik, iyi de kullanıyorum.

Iste ya, olay budur ya. Rijkaard'i opesim geldi. No more Sabri.

Takimin en iyi duran top kullanan adami da daha bu sene PAF'tan yükselmis yeni bir yetenek ise, biz gecen sezonlarda neden basarisiz olmusuz acik secik ortada degil mi?

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#52 Emre Çolak