ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarKulübün Gelir Arttırıcı Çalışmaları...

Gönderen Konu: Kulübün Gelir Arttırıcı Çalışmaları...  (Okunma sayısı 11006 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

Ynt: Kulübün Gelir Arttırıcı Çalışmaları...
« Yanıtla #75 : 05.08.09, 11:42 »
Zaten GS Mobile alırsak o bir fenerli olarak GS mobile ile konuşmuş olacak.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #76 : 06.08.09, 14:45 »
Az önce gittim Vodafone kullanıyordum.

Kimlik fotokopi mi götürdüm ben GS mobile alacağım dedim.

10 dakika sürmedi bilgileri doldurdular sözleşmeyi imzaladım geldim.

Ayda diğer GS mobile üyeleriyle 1905 dk ücretsiz ayrıca ilk 4 ay 100 Kontör yükleyince her yöne 300'er dakika bedava toplam 1200 dk yani.

Numaramda değişmiyor ayrıca. Herkes destek olsun arkadaşlar lütfen.

Çevrimdışı Murat Selvi

« Yanıtla #77 : 06.08.09, 16:33 »
burda mı okudum tam olarak hatırlayamıyorum ama sms kampanyasından dert yanan bi arkadasımız vardı..
Gsmobile ile ilgili iyi bir gelişme artık 39 kontöre 500 veya 5000 sms yapılabiliyormus...

Çevrimdışı Volkan Yılmaz

« Yanıtla #78 : 14.08.09, 08:13 »
Galatasaray’da protokol imzalandı!
Galatasaray Sportif Sınai ve Yatırımlar A.Ş. ile Galatasaray Spor Kulübü Derneği arasında, borcun kapatılması ile ilgili protokol imzalandığı duyuruldu.

Galatasaray Sportif’in Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şirketin dünkü Yönetim Kurulu kararı gereği, şirketle Galatasaray Spor Kulübü Derneği arasında Sermaye Piyasası Kurulu’nun 28 Mart 2008 tarih ve 9/412 sayılı kararıyla kabul ve ilan edilen ’’Faaliyet Konusu Sportif Faaliyetler Veya Söz Konusu Faaliyetlerden Elde Edilen Gelirlerin Yönetilmesi Olan Halka Açık Veya Açılacak Ortaklıkların Uyması Gereken Kriterlere’’ uyum sağlanmasını teminen, borcun kapatılması ile ilgili protokol imzalandığı kaydedildi.

Açıklamada, protokolün şartlarına ilişkin şu bilgiler verildi:
1. Borçlu, 28 Mart 2010 tarihine kadar söz konusu borcun ortadan kaldırılması için her türlü girişimde bulunacağını beyan eder.
2. Borçlu, 31 Mayıs 2009 tarihi itibari ile 90 milyon 649 bin 126 liraya ulaşan borçtan, öncelikli olarak alacaklı ile ticari muamelelerden kaynaklanan cari hesap tutarları mahsup edilecektir.
3. Bakiye borç, nakdi ve ayni ödeme de dahil olmak üzere Sermaye Piyasası Kurulunun söz konusu kararında belirtilen hususlara uyum sağlanacak şekilde tasfiye edilecektir.

Çevrimdışı Levent Buda

« Yanıtla #79 : 24.08.09, 02:38 »
chelsea armaniyle milan ünlü bir isimle çalışıyor. bizde beymen ile çalışsak tüm ürünleri günün modasına uygun olarak çıkartsak. her ortamda giyilebilecek sırıtmayan sade ürünler çıkartsak bu store satışları her mağzadan fazla iş yapar.

Çevrimdışı Volkan Yılmaz

« Yanıtla #80 : 24.08.09, 08:32 »
Adnan Polat'ın dün söylediği mobile ve formada fenerbahçe den geriyiz söylemleri bana göre pek hoş değil.Bir başkan bunları telaffuz etmemeli.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #81 : 24.08.09, 08:51 »
O telaffuz etmezse taraftar utanmaz. Çok içerleyenler gitsin formasını hattını alsın o zaman.

Çevrimdışı Volkan Yılmaz

« Yanıtla #82 : 24.08.09, 08:55 »
Merak etme gsmobile ımda formamda var zaten.
Sorun içerlemek felan değil bir başkanın ezeli rakibinden kötü durumda olduğunu kameralar karşısında söylemek.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #83 : 24.08.09, 09:00 »
Ben sadece senin için söylemiyorum zaten. Ne yapsın adam zengin olan onlar para kazanan onlar aslında bizim destek olmamız lazım takıma.

Çevrimdışı Volkan Yılmaz

« Yanıtla #84 : 24.08.09, 09:18 »
Tamam o zaman.
Orası öyle kocaman camia diyoruz 25,000 tane gsmobile zor geçiyoruz.Flaş transfer yapan bizleriz ama forma satışlarımız hala çok fazla değil.Bunların hepsi aslantepeye gelecek olan taraftar profili ile değişeceltir diye umuyorum.

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #85 : 24.08.09, 09:52 »
Bu kulüp gelir melir arttıramaz kardeşim. Cuma akşamı kendime bir forma alayım diye çadıra gittim. XL bir tane bile forma yok. Large bile 1-2 tane kalmış. Ne zaman gelir dedim, hafta arası dediler.  Pazar günü maçımız var ve Store'da forma yok. Böyle birşey olabilir mi?  Camia gaza gelmişken bu formayı satmazsan başka ne zaman satacaksın?  Ondan sonrada GSTV'den bas bas bağırıyorlar, maça 2288 formanızla gelin diye. Hani, forma nerede?

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #86 : 24.08.09, 13:26 »
Bu hafta içerisinde gidip GS Mobile hattımı alıyorum.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #87 : 24.08.09, 13:32 »
Yahu hakikaten şuanki koşullar değişmezse karlı bir tarifesi var. Kız arkadaşımıda geçirdim GS Mobile'e ayda 30 saatten fazla konuşabiliyorsunuz. Babam GS Mobile bende öyle annemle kardeşimide geçireceğiz bu hatta bedava konuşuyorsun nasılsa.

Çevrimdışı Volkan Yılmaz

« Yanıtla #88 : 24.08.09, 14:15 »
Aynen Öyle Tolga.2.hat olarak kullanıyorum GsMobile'ı Ayda 100 kontör alıyorum mesaj 39 kontöre geri kalanlarlada turkcell i felan arıyorum :)Bitmiyor ya kontör :)

Çevrimdışı Adnan Kusbeoglu

« Yanıtla #89 : 25.08.09, 04:40 »
Bu kulüp gelir melir arttıramaz kardeşim. Cuma akşamı kendime bir forma alayım diye çadıra gittim. XL bir tane bile forma yok. Large bile 1-2 tane kalmış. Ne zaman gelir dedim, hafta arası dediler.  Pazar günü maçımız var ve Store'da forma yok. Böyle birşey olabilir mi?  Camia gaza gelmişken bu formayı satmazsan başka ne zaman satacaksın?  Ondan sonrada GSTV'den bas bas bağırıyorlar, maça 2288 formanızla gelin diye. Hani, forma nerede?

Burhan Abi nedense seni gozumde hic XL forma giyermissin gibi canlandirmamistim :) Insallah en kisa zamanda tanisiriz degerli abicim.

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #90 : 03.10.09, 00:24 »
Bizim siniftan bazilari Barcelona ya gitti gecen hafta. Barcelonanin antrenmanlarini izlemek istemisler ve 17 euro´luk bir ücret talebinde bulunmus. Bizim seyircilere acik olan antrenmanlar ücretlimi? Degilse örnegin 10 tl´lik bir ücret (izlemeye ek olarak belki her antrenman sonunda bir oyuncunun daha yakin ilgilenmesi) kimseye koymaz herhalde? Sene boyunca tahmini 150-200 civari antrenman varsa baya bir para toplanilabilir oradan? Yaniliyormuyum.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #91 : 03.10.09, 10:37 »
Barça antreman sahasında kaç bin kişilik yer var trübün var acaba ? Bizde 300-500 anca gider onlarda beleş olduğu için yılda 50,000-100,000 getirecek diye yapamayız bence şuan için

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #92 : 03.10.09, 12:57 »
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum.Bazı kulüpler kale arkalarına herhangi bir araba firmasının araçlarını koyuyor.Hertha Berlin bunu yapıyordu mesela.Yılda 2-3 milyon avro gelir elde ediyorlar.Yeni statta böyle bir şey yapabilir miyiz diye düşündüm ama yer müsait olmaz heralde.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #93 : 03.10.09, 13:09 »
Almanyada araba markasından bol ne var sponsor kolay bulunur. Türkiye'de olacağını sanmam. Şimdi reklam veren 3 büyüğe verecek zorunlu olarak. Türkiye piyasası o markanın 5-6 milyonunu karşılamaz bence.

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #94 : 03.10.09, 13:19 »
Sponsor bulma konusunda sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.Futbola yapılan yatırım büyük gelişme kaydetti.Kulüptek yöneticilerin bir sürü bağlantıları var illaki bir firma bulurlar.Olmadı Abdurrahim Albayrak sponsor olur.
Sadece stadın içine değil stad çevresine standlar kurulabilir.Mesela Efes Pilsen sponsor olsa satış patlaması yaşanır maçtan önce :)

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #95 : 12.10.09, 12:51 »
Alıntı
Polat'ın büyük projeleri
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Kuşadası Galatasaraylılar Derneği'nin düzenlediği geceye katıldı. Takıma gelir elde etme amacıyla hayata geçirilen dört proje hakkında bilgi veren Polat, "Türkiye'de 70 milyon eurolara kurulan bir takım, İspanya'da 300- 400 milyon erurolarla kurulan bir takımla rekabet etmek zorunda. Bu rekabeti, insanlara bir yük getirmeden gerçekleştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Polat, Kuşadası Galatasaraylılar Derneği'nin Adakule Otel'de düzenlediği geceye katıldı. Gece öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlandıran Polat, Terim'in istifasını değerlendirdi. Polat, "Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in istifası sonrasında Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın milli takıma gidip gitmeyeceği konusundaki söylemler tamamıyla varsıyımdır. Bu konuya kesinlikle sıcak bakmıyorum. Kritik bir hafta içerisindeyiz. Önümüzde Trabzon, Bükreş, Fenerbahçe maçı var. Şu anda ligde fark 5 puan, bundan sonra puan farkının daha çok açılmasına tahammülümüz yok. Böyle bir şey olursa lig yarışında çok ciddi yara alırız. Avrupa kupasında da grup birincisi çıkmak istiyorsak yenmek zorundayız" diye konuştu..

'ELANO İŞİNİ CİDDİYE ALIYOR'

Elano'nun hakkında konuşulanlara da değinen Polat, "Elano profosyonel perfonması on üzerinden on, işini çok ciddiye alan bir futbolcudur. Saha içerisinde beklenti çok yüksek ama adaptasyon sürecinin belki biraz uzayacağını, fakat sonunda Elano'nun Galatasaray'ın kurtarıcıları arasında yer alacağını düşünüyorum. Milan, Rijkaard'ı alacak olsa, sezon başında Milan'a giderdi, sezon öncesi konuştuk Galatasaray'da olmaktan mutlu, iki yıllık daha sözleşmesi var. Bugünlerde Galatasaray takımının her şeyiyle uğraşıyorlar, herkes bir şeyler yazıp çiziyor, ama biz doğru bildiğimiz yolda ilerliyoruz ve de ilerlemeye devam edeceğiz" diyerek sözlerine son verdi.

PROJELERİ ANLATTI

Adnan Polat gecede ise salonu dolduran misafirlere takıma gelir elde etmek amacıyla hazırlanan projeleri aktardı. Polat, ekonomik anlamda güçlü olmaları halinde başarıya ulaşmada daha kısa sürede sonuç alınacağı mesajını verdi. Uzun zamandır medyadan uzak durduğunu söyleyen Polat, "Bazı açıklamaları, bazı bilgilendirmeleri burada yapmak istiyorum. Biliyorsunuz Galatasaray Kulübü, geçtiğimiz bir iki senede yeniden yapılanmanın başlangıcına girdi. Bunun en önemlisi yeni stadyumdu. Maalesef orada altı aylık bir kesinti oldu. Ancak şimdi orada ihaleyi alan firma sözleşmeyi imzaladı, şantiye yerleşmesini yaptı. Müteahhit firmanın söylediğine göre ay sonunda 300-400 kişilik ekip çalışacak ve inşallah gelecek yıl bu zamanlarda 52 bin kişilik yeni stadımızda yeni maçlarımızı oynamaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Bu stadın moral açısından da kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yapan Polat, "Geçtiğimiz yıl Galatasaray son yılların en kötü neticesini aldı. Dünyada ciddi bir ekonomik kriz var ve stadın inşaatı durmuş vaziyette. Biz bu şartlarda satışa çıkardığımız 148 locamızın 101 tanesini sattık ve şu anda diğer loca ve koltuklarımızı satmaya çalışıyoruz. Buradan gelen gelirle şirket birleşmesi ve yeni yapılanmasını tamamlamaya çalışıyoruz" dedi.

Bir yıldır üstünde emek verdikleri birkaç projeleri olduğunu dile getiren Polat, "Bunun biri Galatasaray mobil. Eğer hala telefonunuzu değiştirmediyseniz bu bizi üzer. Galatasaray'ın son birkaç yılda yapılan araştırmalarına göre 25 milyon taraftarı var. Galatasaray taraftar üstünlüğüne sahip. Ama şu anda 35 bin Galatasaray mobil rakamı var. Yani bir tarafta 25 milyon, bir tarafta 35 bin. Bu biraz kafamızı karıştırıyor açıkçası. Bu sisteme üyelik size ekonomik bir yük getirmeyecek ve on dakikanızı alacak. Ama Galatasaray bir kazanç sağlayacak. Bu anlamda tüm Galatasaraylıları daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu rakamı 35 binlerden 500 binlere çekmemiz gerekir" şeklinde konuştu.

Bir diğer projelerinin ise Galatasaray'ın basketbol ve futbol maçlarını GS TV'de izlenebilmesi olduğunu açıklayan Polat, Galatasaray TV'nin dijitürk paketi içinde olduğunu ve bu paltforma üye olunması gerektiğini belirterek, geçtiğimiz 7 günde 10 bin üyeye ulaştıklarını söyledi.

Bunların dışında bir de bonus kartlarının olduğunu hatırlatan Polat, "Bu kredi kartı, aynı zamanda traftar kartı olacak. Aynı zamanda yeni stadımızda rezervasyon yapabilme özelliği de olacak. Bir diğer hizmetimiz ise Galatasaray internet olacak. Önümüzdeki aydan itibaren ayda 2-3 lira gibi cüzi ücretlerle isteyen herkes oraya üye olup Galatasaray'ın tüm aktivitelerini izleyebilecek. Bunu anlatmamın nedeni şu. Eğer bunları gerçekleştirebilirsek 20- 25 milyon dolarlık bir gelir elde etmiş oluruz. Eğer bizden uluslararası alanda başarılı olmamız isteniyorsa, ekonomik olarak güçlü olmak zorundayız. Onun için sizden özellikle ricam bu dört projeye lütfen ilgi gösterin" dedi.

KUŞADASI DANS BİRİNCİSİYLE DANS

Fotoğraf çektirmek isteyen hiçbir taraftarı kırmayan Adnan Polat, kendisini dansa kaldıran Kuşadası Dans Yarışması birincisi Esra Arın ile yaptığı dansta tüm hünerlerini gösterdi. Dans konusundaki becerisini Esra Arın ile pekiştiren Polat, yaptığı dansla salondakilerin alkışlarını aldı.

'Galatasaraylılar Gecesi'ne Polat ile birlikte Haldun üstünel, Murat Yalçındağ, Erol Çeliker, Kuşadası Galatasaraylılar Dernek Başkanı Emre Türkmen, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Gece Galatasaray pastasının kesilmesi ve yapılan çekilişle sona erdi.

12.10.2009

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #96 : 13.10.09, 15:07 »

Devre araları çok boş geçiyor..Bence Ponpon kızlar gösteri yapabilir..Tşirtlerine de sponsor bir firma reklam verebilir.Çok büyük gelir değil belki ama atıl bir kapasite sonuçta

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #97 : 13.10.09, 15:40 »
Ponpon kızlar devre arası gösteri yaparlarsa ben maça gelemem artık..  :)

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #98 : 13.10.09, 15:42 »
Aslında ben de gelemem  :D

Çevrimdışı Guvenc Kaplan

• Guvenc Kaplan Blog
« Yanıtla #99 : 13.10.09, 15:54 »
Neden yahu, yüreginiz mi dayanmaz, azar mi yersiniz? :)

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarKulübün Gelir Arttırıcı Çalışmaları...