ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarKulübün Gelir Arttırıcı Çalışmaları...

Gönderen Konu: Kulübün Gelir Arttırıcı Çalışmaları...  (Okunma sayısı 11005 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

Ynt: Kulübün Gelir Arttırıcı Çalışmaları...
« Yanıtla #50 : 01.08.09, 10:28 »
Alıntı
Riva el yakıyor!
Galatasaray'ın Beykoz-Riva'da yapmayı planladığı 750 konutluk projede son aşamaya gelindi. Anıtlar Kurulu 6.Bölge Müdürlüğü'nden alınan onay sonrası Beykoz Belediyesi'ne ruhsat için başvuran Galatasaray Kulübü'nün, inşaat izni alabilmek için belediye'ye 7.5 milyon TL yatırması gerekiyor.

Ruhsat için gerekli harcın yatırılmasından sonra inşaata başlanabilecek. Projeyi hasılat paylaşımlı olarak gerçekleştirmek için TOKİ de dahil olmak üzere birçok firma ile görüşme yapan Galatasaray Kulübü, onaylı proje ruhsatını da cebine koyarak arsa için görüşmelerde elini güçlendirmeyi hedefliyor.

01.08.2009
Kaynak : Milliyet

Sercan Akdağ

« Yanıtla #51 : 01.08.09, 13:01 »
Sponsorluk anlaşmaları şirketleri birleştirmekte kullanılacaktı denetleme kurulundaki istifalar vs bence bişiler dönüyor

yönetim kurulunda iki şirketin birleşmesine şiddetle karşı çıkan isimler var bence bu yıl kesinlikle bu işi halletmeliyiz

seneyede seneyede seyirci gelirlerimizi çok güzel bir şekilde yönlendirmeliyiz....

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #52 : 01.08.09, 16:34 »
750 konut mu? 750 konuttan ne kazanılır ki? Hem de o kadar büyük araziye.

Acaba bir bölümüne mi yapacaklar?

Çevrimdışı Hikmet Ünlü

« Yanıtla #53 : 01.08.09, 16:37 »

Yapma yahu İzzet...düşünsene 750 yepyeni lüks konut...tanesi 250.000 dolardan eder sana 187.5 milyon dolar. Az para mı?

Sercan Akdağ

« Yanıtla #54 : 01.08.09, 16:39 »
750 konut her biri 250.000 liradan 187.750 lira para demek bu 100 gitse 87.750 bizim olur bir kısmını kiralasak

alışveriş merkezi falan off off off korkunç para :)

Sercan Akdağ

« Yanıtla #55 : 01.08.09, 16:41 »
Hikmet arkadaşla aynı saniyede aynı şeyleri düşünmüşüz :)iş merkezi yapsak dükkan kirasından hasılattan feci bir para kazanırız 750 konutlu bir yere :)

Bir de bu konuttaki insanlar kalbur üstü olcaklar çok para bırakırlar:)
« Son Düzenleme: 01.08.09, 16:42 Gönderen: Sercan Akdağ »

Sercan Akdağ

« Yanıtla #56 : 01.08.09, 16:43 »
benim bir önerim daha var gs mobilede sms paketi yok sms paketi yapsınlar ben 20 arkadaşla geçerim hemen :)

Sercan Akdağ

« Yanıtla #57 : 01.08.09, 16:48 »
bir tane daha bu işi real madrid yapıyordu zengin iş adamları seyehatlere real madrid li futbolcuların uçağıyla gidiyorlar mesela deplesmanda avrupa kupası maçına futbolcular ve iş adamları hep birlikte gidiyorlar bu işten de ciddi paralar kazanıyorlar düşünmekte fayda var ;)

her sezon almanyaya gidiyoruz kamp yapmaya çok ciddi bir potansiyelimiz ver her gün mesela akşam antremanını orada 10.000 kişilik bir stadta yapabiliriz bilet fiyatı koyarız 25 lira çok güzel para kazanırız;)

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #58 : 01.08.09, 16:55 »

Yapma yahu İzzet...düşünsene 750 yepyeni lüks konut...tanesi 250.000 dolardan eder sana 187.5 milyon dolar. Az para mı?

Vallahi oradaki arazi 750 konuttan çok daha fazlasını yapabilecek kapasitede diye biliyorum.

Ben bilmem Ozan Aköz bilir :)

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #59 : 03.08.09, 09:03 »
Kulübün kira gelirini bekleyecek sabrı olmaya bilir sonuçta uzun bir süreye yayılır kira. Belki satıştan kazanacağı parayı 20-30 yılda anca kazanır. O nedenle sicak para girişi sağlayacak bir proje daha mantıklı sanki.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #60 : 03.08.09, 13:34 »
Geçenlerde fotballlove da okumuştum. Alternatif sponsorluk anlaşmaları diye.
Hani kale arkalarındaki boş alanlara kola şişesi şeklinde balonlar, Arjantin de oldugu gibi araba falan koyuyorlar.
Yıllık 1-1,5 M Euro civarı para kazandırıyormus bu anlaşmalar.
Düşünülebilir.

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #61 : 04.08.09, 00:21 »
Geçenlerde fotballlove da okumuştum. Alternatif sponsorluk anlaşmaları diye.
Hani kale arkalarındaki boş alanlara kola şişesi şeklinde balonlar, Arjantin de oldugu gibi araba falan koyuyorlar.
Yıllık 1-1,5 M Euro civarı para kazandırıyormus bu anlaşmalar.
Düşünülebilir.

Kim kale arkasindan yer begenir peki? Yani taraftarin görüs acisina ne olacak?

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #62 : 04.08.09, 00:37 »
Aslantepeye geçtiğimizde kale arkasında o boş alanda olmayacak zaten :)

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #63 : 04.08.09, 00:57 »
Parayı alacak ebatını da hesaplasın Mesut. Onu da mı ben düşüneyim :D

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #64 : 04.08.09, 01:47 »
Parayı alacak ebatını da hesaplasın Mesut. Onu da mı ben düşüneyim :D

Sende haklisin.. Ne diyim.. Güzel fikir aslinda.. Manisaliyim.. Bizim Manisada uygulanabilir o dedigin sey.. Bir kalenin arkasinda o dedigin seylere yer var yanlis hatirlamiyorsam. :)

Çevrimdışı Hikmet Ünlü

« Yanıtla #65 : 04.08.09, 14:55 »
Adnan Polat : 25 milyon taraftardan bahsediliyor ama 20.000 GSM üyemiz var henüz bu sayının 100.000 i aşması lazımki klüp para kazansın demiş.

Bana göre 100.000 bile az neden 500.000 olmasın iş bizde bitiyor.
Burdan devam edelim istersen. Duyduklarıma göre Fenercell'in abone sayısı 100.000'i epey geçmiş. Yanlış hatırlamıyorsam 120.000-130.00 gibi rakamlar telafuz ediliyordu. Biz çok gerideyiz ne yazık ki.

Bu arada, ben çok yakında GSMobile'a geçmeyi düşünüyorum.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #66 : 04.08.09, 15:13 »
En azından Avea aboneliği bulunan Galatasaraylılar geçse iyi olur nasılsa Aynı sayılır.

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #67 : 04.08.09, 15:41 »
En azından Avea aboneliği bulunan Galatasaraylılar geçse iyi olur nasılsa Aynı sayılır. 
Ben gittim. Avea dan geçiste 8 TL istiyorlar.
Diğer hatlardan geçiş bedava sanırım.

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #68 : 04.08.09, 16:29 »
Ülkemizde görülen tipik yöneticilik çeşidi. Kendi müşterisini kazıklamaya devam eder ama sağdan soldan müşteri çekmek için yapmadığı dalkavukluk kalmaz. Ta ki onlarda kendi müşterisi olana kadar.
« Son Düzenleme: 04.08.09, 16:30 Gönderen: Turan Solak »

Burak Fındık

« Yanıtla #69 : 04.08.09, 17:59 »
Benim hem avea hattım var hemde gsmobile hattım ama gsmobilı pek kullanmıyorum çünkü benim gibi öğrenci adama pek gitmiyor.Aveadaki kampanyalar ondada olsa çok güzel olucak ama 5bin sms kampanyası yok mesela.Sadece gsmobileden gsmobile 1905 dk konuşma süresi hediye ama etrafımda kaç kişi var gsmobile kullanan..Anca kız arkadaşın olucakki ona aldır 1905 dk konus benim gibi :D

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #70 : 04.08.09, 18:03 »
Bu gsm rekabetinin içinde söz sahibi olmak o kadar kolay değil.Ama bana kalsa Vodafone gibi dünya çapında bir Gsm operatörü ile anlaşma zemini arar ve bütün dünyada kullanılabilen bir operatör olmak için çabalardım.Avrupada yaşayan Galatasaraylılar bu konuda daha duyarlı olabilirlerdi.

Burak Fındık

« Yanıtla #71 : 04.08.09, 18:04 »
Cengiz abi avrupadaki Galatasaraylıların gsmobile alma imkanı yokmu şuan?

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #72 : 04.08.09, 18:46 »
Bu gsm rekabetinin içinde söz sahibi olmak o kadar kolay değil.Ama bana kalsa Vodafone gibi dünya çapında bir Gsm operatörü ile anlaşma zemini arar ve bütün dünyada kullanılabilen bir operatör olmak için çabalardım.Avrupada yaşayan Galatasaraylılar bu konuda daha duyarlı olabilirlerdi.

25 Milyon yurtici taraftarimizdan 10 ila 20 bin arasinda üye cikiyorsa yurtdisindaki 3 milyondan ne kadarcik cikar ki?`Yurt disinda ayrica herkeste flatrate var artik.. yani sabit bi ücret ile istedigin kadar konusuyorsun.. Bu sabit ücrette suan 15 avro civarinda Almanyada. Faydasiz bi caba olur..

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #73 : 05.08.09, 09:35 »

Faturasız Tarife

GSMobile’ın avantajlı tarifeleri ile hem sen kazan hem de takımın kazansın!

Artık 150 kontör değil sadece 100 kontör ve üzeri yükleme karşılığı tüm GSMobile’lılarla 1905 dakika ücretsiz görüşüp, diğer yönleri dakikası sadece 1 kontöre arayabileceksiniz!

GSMobile içi ücretsiz görüşme süresi*    1905 dk*
GSMobile içi (1905 dk aşımında)    1 kontör / dk
Diğer yönler    1 kontör / dk**
SMS    1 kontör / SMS**

Faturalar yurt içi aramalar için geçerlidir.

* 1905 dakika GSMobile içi hediye konuşma süresi, tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklendiğinde, faturalı ve faturasız tüm GSMobile tarifelerine doğru yapılan aramalarda geçerlidir. Hediye konuşma süresi aşımı durumunda ya da 100 kontör altı yüklemelerde geçerli olan GSMobile içi fiyat 2 kontör/dk’dır.

** Belirtilen fiyatlar, tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklendiğinde ve 30 gün boyunca, ev, iş, diğer operatörler ve diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalarda ve SMS’lerde geçerlidir. 100 kontör altı yüklemelerde geçerli olan indirimsiz fiyatlar ise;  Ev, iş ve diğer operatörler yönüne yapılan aramalarda 3,3 kontör/dk, diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalarda 3 kontör/dk ve  SMS 2 kontör şeklindedir.

Bu tarifenin kontör atış periyodu indirimli tarifede GSMobile içi aramalar için 60, indirimsiz tarifede 30; indirimli tarifede GSMobile tarifeleri haricindeki tüm yönler için 60, indirimsiz tarifede, diğer Avea tarifelerine doğru yapılan aramalar için 20; ev, iş ve diğer operatörlere doğru yapılan aramalar için 15 saniyedir.

GSMobile içi hediye dakikalar 30 gün geçerli olup; kullanılmayan dakikalar 30 gün sonunda silinmektedir.

Evet en son bir gelişme olmuş indirimli konuşmak için 150 Kontör yüklemek gerekiyordu şimdi 100 Kontör yüklemek yetekli olabiliyor yani diğer operatörlerle hemen hemen aynı

1905 dakikada 30 saatten biraz fazla yapıyor oldukça karlı yani.
Şimdi bana Kız arkadaşımı ikna etmek kalıyor çünkü kendisi Fenerli :D

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #74 : 05.08.09, 11:33 »

Şimdi bana Kız arkadaşımı ikna etmek kalıyor çünkü kendisi Fenerli :D
İnş kız arkadaşının Haldun Üstünel'le bir akrabalığı yoktur.Eğer öyleyse sen onu ikna etmeye çalışırken ne olduğunu anlamadan bir bakmışın fenercell almışsın:D:D:D:D

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarKulübün Gelir Arttırıcı Çalışmaları...