ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarKulübün Gelir Arttırıcı Çalışmaları...

Gönderen Konu: Kulübün Gelir Arttırıcı Çalışmaları...  (Okunma sayısı 11006 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ersen Celik

Ynt: Kulübün Gelir Arttırıcı Çalışmaları...
« Yanıtla #25 : 09.07.09, 04:31 »
Cogu arkadaslar forma reklaminda baya cömert davranmis bence. Ben acikcasi karsiyim Avusturya veya fransa tarzi reklamlarin alinmasina. Kücük gördügüm ve begenmedigim seylerden biri bu söyledigim liglerde kullanilan reklamlardir zaten yillar yili. Sturm Grazla macimiz olmustu alay etmistim sunlari bakin sokakdaki reklam sütunu gibi diye. SImdi basimizami gelsin?

Forma degil reklam panosuna dönen forma görmek istemiyorum ben arkadas tuttugum takimin üstünde.

Hadi bütün avrupada yapilan birsey olur sende yaparsin, ama avrupanin hatta dünyanin en garip ve fakir kulüplerinin yaptigi birseyi bizim yapmamizi asla ve asla istemem.

Gözü kör olsun paranin, bir yildiz daha az aliriz olur biter ama böyle rezil durumlara düsmeye gerek yok!
« Son Düzenleme: 09.07.09, 17:16 Gönderen: Turan Solak »

Çevrimdışı Fatih Yıldız

Ynt: Klübün Gelir Arttırıcı Çalışmaları...
« Yanıtla #26 : 09.07.09, 11:55 »
Sigara, içki çıkaralım. Kimse bir yıl boyunca sigaraya verdiği paranın hesabını çıkarmaz ama düşününce inanılmaz para yapar.

günde 1 paket Malboro içen birisi yılda tam 2000 tl para harcar. Kombineden pahalı :)

Çevrimdışı Deniz Aktaş

« Yanıtla #27 : 09.07.09, 12:10 »
Fatih güzel bir konuya değindin belki bu tür sağlığa zararlı şeyler değil ama Galatasaray Markası ile değişik ürünler insanların çok kullandığı ürünler çıkarılabilir.

Mesela Parfüm ,Deodorant,kolonya  vb.

Çevrimdışı Mustafa Gökçeoğlu

« Yanıtla #28 : 09.07.09, 12:38 »
Sigara, içki çıkaralım. 

Sırf para kazanmak için insanların sağlığına zarar verecek birşeyin bir spor kulübü tarafından çıkarılması bence hiç hoş bişey olmaz...

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #29 : 09.07.09, 14:12 »
GS Lokalleri açılırken,klübe bir girdisi oluyor mu bu işin ?? Bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Mustafa Gökçeoğlu

« Yanıtla #30 : 09.07.09, 14:59 »
GS Lokalleri açılırken,klübe bir girdisi oluyor mu bu işin ?? Bilgisi olan var mı?

Bildiğim kadarıyla lokaller kazançlarıyla anca kendisini döndürüyor...

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #31 : 09.07.09, 15:27 »
Teşekkür ederim Mustafa bilgilendirdiğin için...Aslında hiç de yabana atılacak gelirleri yok lokallerin.Hatta vergilerde de avantajları var diye biliyorum ben...

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #32 : 09.07.09, 16:41 »
Takımın başında Bülent Korkmaz varken sigaraya gerek yoktu zaten o yeterince kanser ediyordu adamı :D

Ben aslında Galatasarayın ekonomisinde bir sorun görmüyorum ama nedense yıllardır borç azalmıyor.
Bana mı öyle geliyor yoksa yöneticilerin kafası az mı çalışıyor.

200 milyon USD borç = 120 Milyon Euro Borç ediyor kaba rakamlarla

M.Topal + Arda Turan = En az fiyatları ile 25,000,000 Euro eder.

Buda borcun 5'te 1'i demek oluyor. Ülker'den alınacak olan 27 Milyon dolar ve Türk Telekom'dan gelecek olan 50 Milyon Dolar kasamıza 10 yıl içinde girecek olan toplam rakam 70 milyon dolar (5 yılda 35 milyon dolar) sadece bu 2 sponsordan gelecek para. Locaların satışından gelen 20 küsür milyon dolardı sanırım onu saymadım bile.

Benim merak ettiğim konu yaklaşık 90 milyon dolar sadece sponsorlardan gelecek bir para var bu parayı ipotek göstererek. Galatasaray 10 Yıl vadeli olarak bir kredi çekemez mi herhangi bir bankadan.

yani en azından tek bir yere borcumuz olur ve yılda ne kadar ödememiz gerektiğini biliriz.

Şuan Galatasaray'ın 200,000,000 dolar borcu varda nereye bu borç kim biliyor ?

Çevrimdışı Deniz Aktaş

« Yanıtla #33 : 09.07.09, 16:47 »
Sponsor ,Stad ve reklam paralarından gelen paralar sadece borçlara aktarılmıyor ki.Sonuçta bu oyunculara Maaş veriliyor.Stad çalışanlarınında maaşları var.Ama bu düzenle her yıl akıllı ve az paralarla iyi transferler yapılırsa 5 yılda bütün borç kapanabilir.

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #34 : 09.07.09, 16:48 »
Bu borcun şirketlerin şimdiki yapısıyla düşmesi mümkün değil.

Çevrimdışı Oğuz Yüksel

« Yanıtla #35 : 09.07.09, 16:50 »
Önce sportif a.ş ve futbol a.ş 'nin birleşmesi lazım ki zaten Adnan Polat ve yönetim kuruluda şu anda bununla uğraşıyorlar.Onları birleştiremezsek ödediğimiz her borç yeniden ortaya çıkar.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #36 : 09.07.09, 17:11 »
Yahu bu kulubü halkan açanların aklı hiç çalışmıyormuymuş bu şekilde ayırmışlar şirketi

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #37 : 09.07.09, 18:49 »
Keita ilgili resimler için Olimpic Lyon sitesine girdim ve detay yerlere girmek için üyelik istiyor bu üyelikte ücretli.

Şimdi sadece Facebook'ta Yapılan Galatasaray grubunda 1,000,000 üstünde bir katılım var.
Galatasaray Resmi Sitesine üyeliği aylık sadece 1 TL yaparsak yılda 12 TL eder taib çekilişler ve hediyelerle bu üyelik cazibeli bir hale getirilecek.

1,000,000 kişinin üye olduğunu düşünüyorum. 1 kişi yılda sadece 12 TL verecek.

1,000,000 üye sayısına ulaşıldığında bu rakam 12,000,000 TL yaklaşık 6,000,000 Euro ve 9,000,000 USD yapar.

Bu yıl transfere harcanan rakam 4,000,000 Euro.

Yani Transferi dolaylı yoldan taraftar gerçekleştirecek. + 2,000,000 Euro'da yanına kar kalacak.
Ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #38 : 09.07.09, 19:29 »
Tolgahan Kayserili misin ??? :D
Süper bir fikir.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #39 : 09.07.09, 19:37 »
Yok Şamil Erzincanlıyım :D

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #40 : 09.07.09, 19:56 »
Keita ilgili resimler için Olimpic Lyon sitesine girdim ve detay yerlere girmek için üyelik istiyor bu üyelikte ücretli.

Şimdi sadece Facebook'ta Yapılan Galatasaray grubunda 1,000,000 üstünde bir katılım var.
Galatasaray Resmi Sitesine üyeliği aylık sadece 1 TL yaparsak yılda 12 TL eder taib çekilişler ve hediyelerle bu üyelik cazibeli bir hale getirilecek.

1,000,000 kişinin üye olduğunu düşünüyorum. 1 kişi yılda sadece 12 TL verecek.

1,000,000 üye sayısına ulaşıldığında bu rakam 12,000,000 TL yaklaşık 6,000,000 Euro ve 9,000,000 USD yapar.

Bu yıl transfere harcanan rakam 4,000,000 Euro.

Yani Transferi dolaylı yoldan taraftar gerçekleştirecek. + 2,000,000 Euro'da yanına kar kalacak.
Ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar Lütfen mükemmel fikrim üzerinde yoğunlaşın :D

Çevrimdışı Mustafa Çevrim

« Yanıtla #41 : 09.07.09, 20:10 »
Süper bir fikir.

Kayserililiğimden utandım ;D

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #42 : 09.07.09, 20:11 »
Süper bir fikir.

Kayserililiğimden utandım ;D
Niye benim aklıma gelmedi diyorsun dimi :D

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #43 : 09.07.09, 20:12 »
Boşver Mustafa zaten  bu forumda kayserililer pek sevilmez :D

Çevrimdışı Mustafa Çevrim

« Yanıtla #44 : 09.07.09, 21:12 »
En aktif olmam gereken konuda doğru dürüst mesajım yok ;D

Tüm gece ben de bişeyler düşünmeliyim.. Belki de yüzyılın buluşu olur çok sağlam gelir getiririz :D

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #45 : 09.07.09, 21:30 »
En aktif olmam gereken konuda doğru dürüst mesajım yok ;D

Tüm gece ben de bişeyler düşünmeliyim.. Belki de yüzyılın buluşu olur çok sağlam gelir getiririz :D
İnsallah... :D

Çevrimdışı Ersen Celik

« Yanıtla #46 : 09.07.09, 23:46 »
Özellikle Aslantepeye gecisimizde ya Japonya, Güney Kore yada Cin´den. Gümdemde olan kaliteli 1 oyuncu alinmali diye düsünüyorum. Misal olarak Inamoto varken baya takip ediliyordu takimimiz Japon medyasindan. Hatta her macda japonlar oluyordu statda. Oysa Inamoto düsüste olan bir oyuncuydu.

Ama mesela simdi Ji-Sung Park veya Nakamura gibi oyuncular alinirsa cok büyük bir reklam yapmis oluruz dogu Asyada. Maclarimizin orda canli yayinlanmasi sözkonusu olur. Istanbula gelen turistler maclarimiza gelir, forma alir veya baska ürünler alir. Ki bu gelirler kisa vadede kazanilacak paralardir.

Önemli olan ligimizi uzun vadede dogu asyada tanitmak ve ve ordaki futbol pazarindan pay koparmak. Bundesligayi mesela bir 5-10 yil önce orda kimse izlemiyordu yada nadirdi, simdi Ingiltere, Ispanya ve Italya ligininin yaninda Bundesligada baya pay sahibi oldu. Hatta Italyadan daha fazla izleniliyor bildigim kadariyla.

Çevrimdışı Deniz Aktaş

« Yanıtla #47 : 09.07.09, 23:47 »
Bu fikri GSTV için düşünüyorlar zaten .Digitürk platformuna geçen kanalı uygun bir fiyatla izleyebileceğiz aynı zamanda internet yayını hakkındada düşünceleri var muhtemelen onuda internetten ufak bir maddiyatla seyirciye ulaştırmayı planlıyorlar.

Resmi siteye girişi yıllık abonelik şeklinde yapabilirler .Mesela 1 yıllık üyelik için 20 tl 2 yıllık üyelik 30 tl gibi.

Yada Siteye giriş şartı olarak  1 adet forma alma şartı konulabilir.Sitenin ana sayfasına direk Storeye yönlendirilerek 1 forma satışı yapılarak alıcıya şifre verilir ve o şifre ile siteye girer.Böylelikle taraftar forma sahibi olurken siteyede ücretsiz girebilir.Forma satışlarında mükemmel bir rakama ulaşılabilir.

TANKUT ASLAN

« Yanıtla #48 : 10.07.09, 15:05 »
Riva kesinlikle su an satilmamali. Sehir kuzeye dogru büyütülüyor. 3. kopru de kuzeye yapılacak. sadece bugun degil 100 sene sonrasi da düsünülmelidir. Kulube 1 seferlik degil sürekli gelir getirecek bir projede kullanilmalidir. Yüzlerce dönüm arazi ileride cok cok kiymetli olacak

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #49 : 10.07.09, 15:08 »
Böyle giderse 100 sene sonraya Galatasaray TMSF tarafından İsraillilere satılacak.

Şu borçları ödersek zaten kulübün önü açık sağlam gelirler var ama kullanılamıyor.

ScoutGS ForumGalatasarayMali ve Maddi KaynaklarKulübün Gelir Arttırıcı Çalışmaları...