ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#7 Aydın Yılmaz

Gönderen Konu: #7 Aydın Yılmaz  (Okunma sayısı 10280 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Can

Ynt: #7 Aydın Yılmaz
« Yanıtla #50 : 01.02.10, 23:35 »
Sanırım Galatasaray taraftarı her sene başlangıcın da bir umut ile bu sene en büyük transfer Aydın Yılmaz olacak demeye alıştı.
Hep mi aynı şey olur yahu?
Hep mi iyi başlayıp,sonra da sakatlanır yada formdan düşer bir oyuncu ?
Abdullah Avcı'nın elinde 1 sene daha mı kalsaydı acaba ?
Abdullah Avcı'da keşke 1 sene daha kalsaydı demişti zaten.
Şimdi Eskişehir yolları görünmüş.
Küçük İstanbul yani.
Hatta İstanbul'da bulamayacağı ortamlar.
Umarım artık başarılı olur ve belli bir istikrar yakalar.
Bu arada sözleşmesinde ki satış opsiyonu maddesini çok manidar buldum.
Sanki biraz bu son şansın demeye getirdiler.
Hayırlı Olsun.

Çevrimdışı Izzet Kilic

« Yanıtla #51 : 01.02.10, 23:43 »
Hayırlısı olsun, opsiyon ufaktan yazılsın, dönüşü mümkünse top kontrol etmeden hızlı trenle olmasın.
Bende kapıldım bir ara bu aşkın ısrarına, yalnız sahada durdukça, olan ancak ızdırap oldu.
Ya 87. dakikada Fenerbahçe'ye o golü atsaydı?
Acaba kaç sene daha kalacaktı?

Evladım ;

Koşar gibi yapma, koşacaksan gerçekten koş...
Isırır gibi yapma, ısıracaksan diş geçir, yapmayacaksan takım arkadaşlarını aldatma..
Simovic'e şut atan makineden edin, gelen topları kavalla değil ayak içi ile kontrol etmeye çalış...
Çizgide o kadar sprint at ki, artık o çizgilerin nerede bittiğini ezberleyesin...
Kafanı biraz kaldır, sahaya cüzdanla çıkan olmaz, para düşse de şu Türkiyem sahalarında zaten çamura batar..
Sürekli yükselen o geniş omuzların değil, tribünlerden yükselen "Aydın" sesleri olması dileğiyle..
Kal sağlıcakla...

Burak Fındık

« Yanıtla #52 : 02.02.10, 18:12 »
Hayırlısı olsun, opsiyon ufaktan yazılsın, dönüşü mümkünse top kontrol etmeden hızlı trenle olmasın.
Bende kapıldım bir ara bu aşkın ısrarına, yalnız sahada durdukça, olan ancak ızdırap oldu.
Ya 87. dakikada Fenerbahçe'ye o golü atsaydı?
Acaba kaç sene daha kalacaktı?

Evladım ;

Koşar gibi yapma, koşacaksan gerçekten koş...
Isırır gibi yapma, ısıracaksan diş geçir, yapmayacaksan takım arkadaşlarını aldatma..
Simovic'e şut atan makineden edin, gelen topları kavalla değil ayak içi ile kontrol etmeye çalış...
Çizgide o kadar sprint at ki, artık o çizgilerin nerede bittiğini ezberleyesin...
Kafanı biraz kaldır, sahaya cüzdanla çıkan olmaz, para düşse de şu Türkiyem sahalarında zaten çamura batar..
Sürekli yükselen o geniş omuzların değil, tribünlerden yükselen "Aydın" sesleri olması dileğiyle..
Kal sağlıcakla...

İzzet abi yine son noktayı çok güzel koymuşun eline sağlık..

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #53 : 09.02.10, 12:07 »
Aydın Yılmaz kronik Pubis hastasıydı..Malesef Türk kas yapısı buna müsait..Altyapıda yeterli güçlendirme olmadığından kurtulamadı..Bu yüzden de hiç bir zaman o beklenen patlamayı yapamadı sadece parlamaları oldu..Çünkü Pubis hastası olanlar ağır idmanlardan sonra tekrar sakatlanır,çünkü pubis zorlamaya gelmez..Rıza Çalımbay da sert ağır idman yaptırıyor bildiğim kadarıyla..Aydın İBB ye satılmalıydı Es es e değil

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #54 : 09.02.10, 12:22 »
Alıntı
Aydın Yılmaz kronik Pubis hastasıydı..

Kaka'da aynı sakatlıktan muzdarip şuanda

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #55 : 09.02.10, 13:25 »
Evet ama Kaka'nın daha ilk rahatsızlığı ,hastalık kroniktir ancak bazı ön şartlara bağlı tekrar etmesi

Çevrimiçi Ferhat Yüksel

« Yanıtla #56 : 24.06.10, 22:06 »
Alıntı
Galatasaray'lı Yılmaz'ın mutlu günü
Galatasaray'ın altyapısından yetişen futbolcu Aydın Yılmaz, Ekin Özdemir ile evlendi.

Geçtiğimiz sezonu Eskişehirspor'da kiralık olarak tamamlayan 23 yaşındaki futbolcunun Yeniköy'deki Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki düğün törenine, spor camiasından isimler ve yakınları katıldı.

Genç çiftin nikah şahitliklerini Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, eski Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Fatih Terim yaptı.

Düğün töreninde Galatasaraylı futbolcu Arda ile geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Caner de hazır bulundu.
samanyoluhaber.com

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #57 : 25.06.10, 01:21 »
Allah mesut etsin. Insallah onun icinde bizim icinde hayirli olur. Ya bizim genclere aferin diyorum valla. Yerlilere bir baksaniza. Necati Ates disinda ben hicbir skandal hatirlamiyorum. Sanki Galatasaray bir aile ve aile terbiyesini iyi vermis cocuklarina. Fenerbahceye bakiyorumda... Kaleci Volkan Belcika güzeli ile. Diger Volkan hem Önderin hem Selcukun ex asklariyla. Üstüne üstlük birinin ablasiylada iliski yasamis. Güzelölik yarismasindan 3 kiz Fenerli 3 adamla degisimli olarak iliski yasamis. Biri birakiyor digeri aliyor. Ebru Polatta üc Fenerli ile olmus. Yuh yani. Besiktasta Batuhan ve Ferrari.. Eskilerden Sergen...

Bizimkilere bakiyoruz. Sabri evlendi, Balta evli, Kewell ve Baros örnek aile babalari, Arda film konusu olacak bir aski yasiyor ve bunuda discolarda falan sürterek yapmiyor(ki biz buna bile kiziyoruz), Ayhan örnek baba, eskilerden Hasan Sas ve Hakan Sükür..

Sirf bu tablo bile Galatasarayin büyüklügünü gösteriyor bence.

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #58 : 25.06.10, 01:47 »
Allah mesut etsin. Insallah onun icinde bizim icinde hayirli olur. Ya bizim genclere aferin diyorum valla. Yerlilere bir baksaniza. Necati Ates disinda ben hicbir skandal hatirlamiyorum. Sanki Galatasaray bir aile ve aile terbiyesini iyi vermis cocuklarina. Fenerbahceye bakiyorumda... Kaleci Volkan Belcika güzeli ile. Diger Volkan hem Önderin hem Selcukun ex asklariyla. Üstüne üstlük birinin ablasiylada iliski yasamis. Güzelölik yarismasindan 3 kiz Fenerli 3 adamla degisimli olarak iliski yasamis. Biri birakiyor digeri aliyor. Ebru Polatta üc Fenerli ile olmus. Yuh yani. Besiktasta Batuhan ve Ferrari.. Eskilerden Sergen...

Bizimkilere bakiyoruz. Sabri evlendi, Balta evli, Kewell ve Baros örnek aile babalari, Arda film konusu olacak bir aski yasiyor ve bunuda discolarda falan sürterek yapmiyor(ki biz buna bile kiziyoruz), Ayhan örnek baba, eskilerden Hasan Sas ve Hakan Sükür..

Sirf bu tablo bile Galatasarayin büyüklügünü gösteriyor bence.

Ümit Karan daha yeni paparazilere malzeme oldu. Hem de bu adam reklamlarda iyi aile imajı veriyordu. Daha boşanmadılar bile.
Ergün eşini boşayıp manken sevgilisi ile beraber oldu.
Hakan Balta'nın bir tane daha çocuğu var. Sanıyorsam çocuğunu kabul etmiyordu.
Emre Güngör'ün sakatlıklarının sebebi ne acaba?
Servet o mankenle aylarca yazıldı.

Yani bence bizde çok masum değiliz. :) Kelepçe takmadık ama yine de yakışmayacak şeyler bunlar.

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #59 : 25.06.10, 21:27 »
Barış'la Lerzan'ın MUTLU beraberliğini unutmuşun Cem :D

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #60 : 25.06.10, 21:28 »
Dogru atladigim  isimler olmus. Ama sunuda unutmamak lazim. Bizimkiler hep yeni kizlarla cikti.. Yani biri bir kizdan sikilinca takim arkadasina kakalamadi.

Ayrica o saydiklarin olagan seyler. Ama bir futbolcunun arkadasinin baldiziyla beraberken o arkadasinin sevgilisi ve ayni zamanda kendi sevgilisinin kardesi bir kizla cikmasi falan.. Bu olagan degil.
« Son Düzenleme: 25.06.10, 21:29 Gönderen: Mesut Arslan »

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #61 : 25.06.10, 21:43 »
Mesut'çum bunları onaylamamız tabiki aklımızın ucundan geçmiyor. Ama bu yozlaşmış futbol arenasında, kendi klubümüze pay çıkartmak bana garip geliyor. Bu adamlar hayatları boyunca para görmeyip, bir anda ne oldum delisi olan insanlar. Bakma bugün bizde böyle şerefsizlikler olmadıysa, yarın da olmayacak demek değil. Bu adamlar maçlardan sonra hep beraberler. Körle yatan şaşı nasıl kalkmasın? Yarın birgün bizim de böyle olaylarımız olursa, sadece o gün bizde yozlaştık denilecek. Halbuki bizim toplumumuz, topçularımız çoktan yozlaştı. Değerlerini kaybetti. Beşiktaş'da Serdar ve Oktay'ın benzer bir olayı olmuştu. Bu oyuncular geldikleri toplumu yansıtıyorlar. Maalesef acı ama bu olaylar artık gazete köşelerini bolca süslüyor.

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #62 : 25.06.10, 22:12 »
Tabiki haklisin. Ama bana sanki bizimkiler daha siki kontrol ediliyor gibi geliyor. Galatasarayliligin agirligi yerlileri baski altina aliyor sanki. Sonra gönderildiklerinde seslerinin yüksek cikma sebeblerinden biride budur bence. Sanki rakiplerimiz onlara ne haliniz varsa görün diyor diye onlarda rahatlar ve ayrildiklarinda susuyorlar. Sükür veya Sas gibilerini demiyorum ama bazi genc oyuncular Galatasaraydan ayrildiklarinda sanki özgürlüge kavusmuslar gibi aciklamalar yapmalari garip bence.

Belki Emre G. ve Servet´inde bu konuda kuyruk acilari oldu ve Uyari aldilar ve Servet daha ayrilmadan bu yüzden böyle yorumlar yapiyor. Acikcasi gelirken efendi denilen Servet in son dönemdeki yorumlarini ben ancak böyle bir mantik cercevesine sokabiliyorum. Bence cogu oyuncu sene icerisinde uyari aldi ve Servet´te Arda ya ayirimcilik yapiliyor diye düsünüp böyle ters düstü yönetim ve hocalarla. Teori tabi ama bundan baska bir aciklama bulamiyorum.

Neyse.. Aydin´a dönelim. Bu sene hic bahsedilmiyor ondan ama alternatif isim olarak belkide iyi bir yedek olur.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #63 : 25.06.10, 22:19 »
Aydin'dan 11 futbolcusu olur, yedek olmaz. Ben son bir sans verilmesinden yanayim.

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #64 : 26.06.10, 00:07 »
Aydin'dan 11 futbolcusu olur, yedek olmaz. Ben son bir sans verilmesinden yanayim.

Peki. Keita yedek kalsin o zaman.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #65 : 26.06.10, 13:55 »
Aydin sol'da da oynar. Arda'yi forvet arkasina koyarsin.

Burak Fındık

« Yanıtla #66 : 26.06.10, 14:18 »

Yunus sağda oynayamıyor adam solda mı oynayacak. Benki gençleri çok sevmeme rağmen Aydın'dan ümidi kestim.

Çevrimiçi Oktay Samioğlu

« Yanıtla #67 : 26.06.10, 14:22 »

Aydın'a yeterinden fazla bile şans verildi. Berkin'i al üç ay kondüsyon yükle, 10-15 kilo aldırıp bunu fitness ile vücuda yay. Çıksın essin sol kannatta. Bu daha kolay...
« Son Düzenleme: 26.06.10, 14:23 Gönderen: Oktay Samioğlu »

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #68 : 26.06.10, 14:35 »
Iyi ozaman Berkin'i koyalim sol'a.

Burak,

Sol tarafta Netanya'ya karsi mesela güzel oynadi.

Burak Fındık

« Yanıtla #69 : 26.06.10, 14:41 »
Iyi ozaman Berkin'i koyalim sol'a.

Burak,

Sol tarafta Netanya'ya karsi mesela güzel oynadi.

Yunus Netenya karşısında batırıcak kadar yeteneksizse zaten vay alt yapının haline. Aydın devamlılığı olmayan bir oyuncu. Bri maç harika oynar sonra 2 3 hafta ararsın Aydın'ı.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #70 : 26.06.10, 14:45 »
Tamam gönderelim gitsin ozaman. Aydin yapamadiysa, Berkin Arslan hiç yapamaz. Aydin'daki yetenegen yüz de 50'sini Berkin'de bulamazsin.

Çevrimiçi Oktay Samioğlu

« Yanıtla #71 : 26.06.10, 14:48 »
Tamam gönderelim gitsin ozaman. Aydin yapamadiysa, Berkin Arslan hiç yapamaz. Aydin'daki yetenegen yüz de 50'sini Berkin'de bulamazsin.

Yunus cidden izlemişsindir bu kadar kesin yorum yaptığına göre birşey diyemem. Ben çok fazla izleyemedim ama benim de gördüğüm altyapıda ki Emre Çolak'ta dahil bu gruba en yetenekli oyuncu Berkin. Ama hepsi tüy siklet. Rüzgar esse uçup gidecekler diye korkuyorum.

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #72 : 26.06.10, 14:51 »
Yani diyorsun Aydin icin Emre Colak´a yazik edelim? Ilk 11 lik bir adam degil. Solda Ardanin alternatifi olur. Buarada diger bölümde paylastigin kadroda ismi bile gecmiyor. :)

Burak Fındık

« Yanıtla #73 : 26.06.10, 14:54 »

Yunus bencede gönderelim gitsin. Aydın 21 yaşında Berkin 17 18 yaşında. Berkin'in kendini nasıl ve ne yönde geliştireceğini hiç bilemezsin. Bir bakmışın 2-3 seneye öyle bir gelişim göstermişki inanamazsın.

Ayrıca bana göre Aydın'ın tek yeteneği sürati ve çevikliği. Futbol zekası 0. Ben futbol zekası 0 olan bir oyuncuya  öle aman aman yetenekli demem.

@Oktay

Alt yapımızda birkaç oyuncu dışında tüysiklet hiç oyuncu yok. Emrah'ı hiç gördün mü? Çetin'i, Mert Afyon'u, Murat Akça'yı falan bunlara tüy siklet diyebilirmisin? Serdar Eylik dediğin adam Nonda ile aynı ağırlığı basıyor.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #74 : 26.06.10, 15:01 »
Alıntı
Yunus cidden izlemişsindir bu kadar kesin yorum yaptığına göre birşey diyemem. Ben çok fazla izleyemedim ama benim de gördüğüm altyapıda ki Emre Çolak'ta dahil bu gruba en yetenekli oyuncu Berkin. Ama hepsi tüy siklet. Rüzgar esse uçup gidecekler diye korkuyorum.

Berkin Arslan'i biraz Arda'ya benzetiyorum, ama Arda kadar olabilse ne mutlu bize. Ama hiç zannetmiyorum. 3 yil sonra Rizespor'da felan görürüz. Suan A2 takimimiz'in en yetenekli futbolcusu Emre Çolak, ondan çok umutluydum, ama sanki ondan da birsey olmayacak gibi geliyor bana. Ama Berkin'de Çolak'tan genç olmasina ragmen, daha güçlü.

Alıntı
Yani diyorsun Aydin icin Emre Colak´a yazik edelim? Ilk 11 lik bir adam degil. Solda Ardanin alternatifi olur. Buarada diger bölümde paylastigin kadroda ismi bile gecmiyor.

Evet, kadrom'da bulunmuyor. Çünkü büyük bir ihtimalle gönderilir. Bana kalsa Emre Çolak'i gelecek sezon 11'de oynatirdim.

Alıntı
Yunus bencede gönderelim gitsin. Aydın 21 yaşında Berkin 17 18 yaşında. Berkin'in kendini nasıl ve ne yönde geliştireceğini hiç bilemezsin. Bir bakmışın 2-3 seneye öyle bir gelişim göstermişki inanamazsın.

Ayrıca bana göre Aydın'ın tek yeteneği sürati ve çevikliği. Futbol zekası 0. Ben futbol zekası 0 olan bir oyuncuya  öle aman aman yetenekli demem.

@Oktay

Alt yapımızda birkaç oyuncu dışında tüysiklet hiç oyuncu yok. Emrah'ı hiç gördün mü? Çetin'i, Mert Afyon'u, Murat Akça'yı falan bunlara tüy siklet diyebilirmisin? Serdar Eylik dediğin adam Nonda ile aynı ağırlığı basıyor.

Aydin'da olan seyler, Berkin'de yok iste. Berkin'de hem sürat hem çeviklik olsa zaten biz'de olmazdi.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#7 Aydın Yılmaz