ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#7 Aydın Yılmaz

Gönderen Konu: #7 Aydın Yılmaz  (Okunma sayısı 10367 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Burak Fındık

Ynt: #7 Aydın Yılmaz
« Yanıtla #25 : 17.12.09, 16:05 »
Aydın eleştirilerinin hiç birine katılmıyorum :)

Hala bir umut varmı abi içinde Aydın için :D

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #26 : 17.12.09, 16:10 »
Valla benim içimde var.Ama artık umut etmekle olucak gibi değil.Bonservisiyle verildikten sonra Aydın biraz zoru görünce, çabalamaya mecbur bırakılınca pabucun pahalı olduğunu anlayacaktır.Öyle Galatasaray formasını giyerken yada kiralanıp nası olsa seneye geri gelcem düşüncesi devam ettiği sürece olmaz bu iş.Gitsin Anadolu'da patlamasını yapsın.Ben onu Ferhat'ı, Çağrı'yı sevdiğim gibi sevmeye, desteklemeye devam ederim, ama bu forma altında ne yazık ki artık yeter
« Son Düzenleme: 17.12.09, 16:11 Gönderen: Serhat Hakan »

Burak Fındık

« Yanıtla #27 : 17.12.09, 16:13 »
Valla benim içimde var.Ama artık umut etmekle olucak gibi değil.Bonservisiyle verildikten sonra Aydın biraz zoru görünce, çabalamaya mecbur bırakılınca pabucun pahalı olduğunu anlayacaktır.Öyle Galatasaray formasını giyerken yada kiralanıp nası olsa seneye geri gelcem düşüncesi devam ettiği sürece olmaz bu iş.Gitsin Anadolu'da patlamasını yapsın.Ben onu Ferhat'ı, Çağrı'yı sevdiğim gibi sevmeye, desteklemeye devam ederim, ama bu forma altında ne yazık ki artık yeter

Aydın anadoluda hiç tutunamaz burdaki gibi arda yok arkasında 2 mac 3 maç oynatırlar baktılar olmuyo aynen yedeğe sonrada 2.lige..

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #28 : 17.12.09, 17:05 »
Kaçırdığı gol ve oynadığı oyun bir kenara pervasız tavırları insanı çileden çıkarıyor.Jübile yapmaya hazırlanan oyuncular bile Aydın'dan daha hırslı.

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #29 : 23.12.09, 23:39 »
Aydın ın bir sorunu var ama anlayabilmiş değilim.Zihninde çözümleyemediği bir sorun da olabilir.Belki de kafa yapısı futbol oynamaya müsait değildir.Ama eminim;kesin bir problemi var.Ona verilen şans kimseye verilmedi ama o bu şekilde devam ederse sıradan bir takımda bile formaya hasret kalır.Futbol ömrü uzun sürmez.Artık kendisini sahaya vermeli ve ikinci yarıda daha etkili olmalı.
« Son Düzenleme: 23.12.09, 23:40 Gönderen: Ozan Aköz »

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #30 : 23.12.09, 23:50 »
Gidecek herhalde.

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #31 : 23.12.09, 23:52 »
Rijkaard'da Aydın'ı göndermeyi kafasına koymuş.. Olmayacağını bile bile ikinci kez onu santrofor oynattı..

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #32 : 23.12.09, 23:55 »
Sorun oynadığı mevki değil.sağ kanatta da bir şey yapmıyor ki..!

Umarsız ve hadi lan der gibi bir tavrı var.Mücadele yok,ikili mücadelelerdeki düşmesi-kalkması yalandan.Sanki oynarken üstüne para veriyormuş gibi bir havası var.

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #33 : 24.12.09, 01:31 »
Rijkaard'da Aydın'ı göndermeyi kafasına koymuş.. Olmayacağını bile bile ikinci kez onu santrofor oynattı..

Ozan haklı Burhan abi, sorun nerede oynadığı veya yanlış yerde oynatılması değil. Ahmet de yazmıştı bir mesajında bence de bu çocuğun futbol dışında bir sorunu var. Sanki adamı ben zorla futbolcu yapmışım gibi bir havası var.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #34 : 24.12.09, 08:08 »
Aydın'ın 2 tane önemli özelliği var..
1-Hızı
2-hava topu

Dün hava topu hakimiyetini bir iki pozisyonda gördünüz sanırım Nonda'dan daha etkili..Konyaspor'a attığı golden bu yana Aydın ile ilgili haberler röportajlar çıktı..Altyapı hocaları Hava toplarındaki hakimiyetinden bahsediyordu..Ben de çok kereler hocalarının bu sözlerini foruma aktardım..Dün gece 2 çakılı stopere karşı hava toplarında zaman zaman etkli oldu bazen vurdu ,vuramadığında rakibe rahat vurdurmadı

Bence dün Aydın elinden gelenin en iyisini yaptı.

Elimde bu seçenekler olsa ben de gider forvete Aydın'ı Koyardım..Sonuçta Elano,Kewel,Keita yok geriden organizasyonu kuracak olan bir tek Arda var onu gidip santrfor oynatmam

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #35 : 24.12.09, 09:35 »
Aydın'ın bunlara ek bir de göbeği söz konusu :)

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #36 : 24.12.09, 09:43 »
Yok yahu Aydın şehir efsanesi oldu artık biz hep Arda'nın daha çevik ve süratli olanını hayal ettik. Artık ben Aydın'dan hiçbirşey beklemiyorum kafa topu iyimiş öyleymiş böyleymiş hepsi hiç göremediğimiz varsayımlar benim için. Arda, Aydın kadar şans bulamamıştı insan birazda kendisi çizer kaderini.

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #37 : 24.12.09, 09:54 »
Ben yine de bonservisiyle verilmesi taraftarı değilim.. En azından bir sene oynayabileceği bir Anadolu takımına kiralanmalı..

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #38 : 24.12.09, 10:26 »
Ben yine de bonservisiyle verilmesi taraftarı değilim.. En azından bir sene oynayabileceği bir Anadolu takımına kiralanmalı..

Özellikle Abdullah Avcı, Aydın'ı çok fazla istiyor ve eğer onun takımında olursa kendisiyle bir hayli ilgilenecektir. Toparlayabilmesi için en iyi tercih Abdullah Avcı'nın olduğunu takıma gitmek olacaktır.

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #39 : 24.12.09, 12:27 »
E gitti de noldu ? :) Aydın'a en uygun Ankaraspor olurdu o da ligden düştü :)

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #40 : 24.12.09, 12:28 »
Aydini bence bi Istanbul disina göndermek lazim..

Çevrimdışı Ali Acar

« Yanıtla #41 : 24.12.09, 12:40 »
Sahada 35 yaşında gibi.

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #42 : 24.12.09, 18:29 »
22-23 yaşına gelmiş bu saate kadar kendini kabul ettiremediyse zor artık.Her oyuncuyu 25 yaşına gelene kadar futbolcu olsun diye bekleyecek miyiz.
Arda buralara gelene kadar sağ bek bile oynadı.Gerets'in 2. döneminde Arda'nın kendini nasıl yırttığı hala gözümün önünde.Aydın'da bu azim hiç bir zaman olmadı saçlarını dikmeye ayırdığı zamanı futboluna ayırsaydı keşke.

Çevrimdışı Ilkay Orhan

« Yanıtla #43 : 24.12.09, 18:53 »

Özellikle Abdullah Avcı, Aydın'ı çok fazla istiyor ve eğer onun takımında olursa kendisiyle bir hayli ilgilenecektir. Toparlayabilmesi için en iyi tercih Abdullah Avcı'nın olduğunu takıma gitmek olacaktır.

Aydin Belediyede cok güzel oynuyordu hatta o dönem Abdullah Avci Galatasaray geri istedi diye cok üzüldüm fln diyordu keske 1 sene daha orada kalsaydi

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #44 : 24.12.09, 23:14 »
Abdullah Avcı aynen böyle dedi,

Keşke 1 sene daha burada kalsa öyle gitse dedi...

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #45 : 24.12.09, 23:22 »
Demek ki bir eksiği vardı Aydın ın ki;Avcı da bunu söyledi.Mental olarak destek alması gerekiyor.

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #46 : 24.12.09, 23:46 »
Ya aslında çok iyi başladı sezona.
Tam hatırlayamıyorum şimdi ama sakatlıktan dolayı mı kesik yedi, yoksa yerine oyuncu mu koydukta yedek kaldı.

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #47 : 24.12.09, 23:58 »
Ya aslında çok iyi başladı sezona.
Tam hatırlayamıyorum şimdi ama sakatlıktan dolayı mı kesik yedi, yoksa yerine oyuncu mu koydukta yedek kaldı.

Benim hatırladığım 1 maç müthiş oynadı. Hatta Kewell'ı bile kesebilir diye yorumlar yapılıyordu ama işte 1 maçta kaldı gösterdiği iyi performans.

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #48 : 25.12.09, 00:16 »
Önce sakatlık sonra domuz gribi sonra da formsuzluk.

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #49 : 01.02.10, 20:54 »
Resmen Eskişehirspor'da. Bu sene sonuna kadar kiralık, sene sonunda alış opsiyonu var Eskişehir'in.

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/6091.php

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#7 Aydın Yılmaz