ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#3 Çağlar Birinci

Gönderen Konu: #3 Çağlar Birinci  (Okunma sayısı 16591 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Özgür Kahraman

Ynt: #3 Çağlar Birinci
« Yanıtla #450 : 04.10.11, 05:37 »
Hasan Ali sonra Caglar`a baglar. Hic isinmadim nedense.

Çevrimiçi Serdar Colak

« Yanıtla #451 : 04.10.11, 06:19 »
Yabanci kontenjani ayiramayacagimizi dusundugumden ne yapip ne edip Hasan Ali ya da Ozgur cek isimlerini dusunmeliyiz. Ozgur Cek`in artik efsanelesmis 60 hikayesi var, ne kadar dogrdugur bilemicem de... Hasan Ali`ye karsilik takasa da gelir vallahi Caglar.

Özgür Çek son maçta bize karşı çok kötüydü.

Çevrimdışı Kivanc Kaplan

« Yanıtla #452 : 13.12.11, 09:21 »
Milli maç gazıyla aldığımız 2 sol bek de çok yetersiz çıktı. Bir daha mümkünse milli takımdaki performansına göre oyuncu almayalım.

Esasında 3. Volkan Yaman da vardı bu gazın içinde.

Çevrimdışı Özer Yalçın

« Yanıtla #453 : 09.01.12, 13:30 »
Hoca eğer yarınki maçta da Çağlar' a sol bekte görev vermezse, en kısa zamanda yolcu olur diye düşünüyorum

Çevrimdışı Cem Behcet Abike

« Yanıtla #454 : 09.01.12, 13:31 »
Sakatlandi sandim. :K

Çevrimdışı Serkan Aslan

« Yanıtla #455 : 10.01.12, 22:40 »
Aslında hücuma daha çok çıkıyor ama Hakan gibi o da orta yapmayı bilmiyor...

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #456 : 11.01.12, 09:42 »
Hakan'la kıyaslanmaz. Hakan hem teknik, hem de oyun zekası var.

Çevrimdışı Koray Kamalı

« Yanıtla #457 : 11.01.12, 11:19 »
Hakan'ı beğenmiyordum dün gördüm ki çağlar O'ndan da beter. Bence Sabri ve Çağlar ikilisine özel antreman yaptırmak lazım, frikik egzersizlerinde kullanılan o baraj şeklindeki şeyleri tam aut çizgisine yakın yerlere koyacaksın Çağlar'la Sabri'den topu bunlara nişanlamadan orta yapmalarını isteyeceksin. Dün her açtığı orta rakip sağ beke takıldı neredeyse.

Çevrimdışı Cengiz Saglam

« Yanıtla #458 : 11.01.12, 11:24 »
Caglar'in beli dönmüyor bir kere. Fiziki yapisindan kaynaklanan bu sorunu hic bir zaman asamaz ama geri dönüsleri her zaman sorunlu oluyor bana göre. Hakan'dan biraz hizli, sutu biraz daha iyi ve biraz daha orta aciyor Caglar ama Hakan defansif anlamda 2 Caglar eder ve oyun zekasina gelince zaten olay'i bitiryor Hakan.

Hakan agir bir oyuncu zaten o yüzden en iyi performansi bile bir seviye'nin üzerine cikamiyor. Ama o seviye takim iyi giderse bence tatmin edici oluyor. Caglar'i birde Ujfalusi ile görelim daha saglikli karar verelim derim, ama büyük ihtimal Servet, Aydin ile gidecek ilk isim olur.
« Son Düzenleme: 11.01.12, 11:27 Gönderen: Cengiz Saglam »

Çevrimdışı Zafer Boyanov

« Yanıtla #459 : 11.01.12, 11:37 »
Elimizdeki tek yedek sol bek olarak bir yere gideceğini yada gönderileceğini hiç sanmıyorum. En azından yerine alt yapıdan birisini çıkartana kadar. Malum piyasada alınabilecek sol bek yok gibi.

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

« Yanıtla #460 : 26.01.12, 18:40 »
      Çağlar Birinci: Verilen şansı iyi değerlendirdim
Galatasaraylı futbolcu Çağlar Birinci, Ankaragücü karşısında Fatih Terim'in kendisine verdiği şansı iyi değerlendirdiğini söyledi.

Galatasaraylı futbolcu Çağlar Birinci, Ankaragücü karşısında Fatih Terim'in kendisine verdiği şansı iyi değerlendirdiğini söyledi.

Çağlar, maçın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında soruları yanıtlarken, ''Maçı fazla değerlendirecek durum yok. İyi oynadık ve 3 puan aldık. Ankaragücü'nü tebrik etmek geriyor. Kısıtlı imkanlarla ellerinde geleni vermeye çalışıyorlar'' dedi.

Kendisinin maç eksiği bulunduğunu aktaran Çağlar, ''Açığımı çok çalışarak kapatmaya çalışıyorum. Belli bir eksiğim var. Bugün hocamız bana şans verdi ve en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Değerlendirdiğimi de düşünüyorum. Önümüzdeki maçlarda fırsat gelirse de yine en iyi şekilde kullanmak istiyorum'' diye konuştu.

Kaynak: IHLAS

Çevrimdışı Erdem Karakuş

« Yanıtla #461 : 26.01.12, 18:53 »
Çağlar daha Balta gibi bir adamı kesemiyorsun, verilen şansı kullansan ne olacak.

Çevrimdışı Serdar Öksüz

« Yanıtla #462 : 28.01.12, 00:39 »
Bu takimda olma sebebim Hakan´dan sonra tek sol ayakli savunmaci olman..

Çevrimdışı Recep Köşker

« Yanıtla #463 : Dün, 22:24 »
Bu takimda olma sebebim Hakan´dan sonra tek sol ayakli savunmaci olman..

Olsa gene iyi abi ;)
H. Balta sakat, oynayacak birine ihtiyaç var ama Çağlar Paşam yine sakatlanıyor bugünkü antremanda.
Sanmıyorum ama maça çıkarsa ilk yarıyı tamamlayamadan çıkıp değişiklik hakkımızdan da eder bizi..
« Son Düzenleme: Dün, 22:25 Gönderen: Recep Köşker »

Çevrimdışı Özer Yalçın

« Yanıtla #464 : Dün, 22:27 »
Şu adam bir seferde lazım olduğunda sakat olmasın. Bu nedir arkadaş ya?

Çevrimdışı Mehmet Berber

« Yanıtla #465 : Dün, 22:29 »
Gönderilecekler listesinde Aydın'dan bile önce gelmeli.

Çevrimdışı Erkan Menderesoğlu

« Yanıtla #466 : Dün, 22:32 »
Sakatlanmış mı hani haber falan yok?

Çevrimdışı Murat Tiryaki

« Yanıtla #467 : Dün, 22:33 »
Sakatlanmış mı hani haber falan yok?

Antrenmanı yarıda bırakmış.
« Son Düzenleme: Dün, 22:34 Gönderen: Murat Tiryaki »

Çevrimdışı Eren Pardo

« Yanıtla #468 : Dün, 22:36 »
Belki Fatih Hoca sakatlanır korkusuyla riske etmek istememiştir.

Çevrimdışı Cengiz Saglam

« Yanıtla #469 : Dün, 22:43 »
Hazirlik macini yarida birakmis beyler antreman degil :D yani macta sakatlandiysa ufak tefek birsey degildir galiba. Hafta sonu oynamaz büyük ihtimal. Ben gidecekler listesinde soru isareti olarak koymustum Caglar ve Gökhan'i. Yavas yavas soru isareti kayboluyor.

Çevrimdışı Serkan Aslan

« Yanıtla #470 : Dün, 23:04 »
Bu adama ne oldu anlayamıyorum Denizli'de iken bu kadar sakatlanmıyordu, ihtiyacımız olunca yararlanamayacaksak sezon sonu yolcu edelim...

Çevrimdışı Erkan Menderesoğlu

« Yanıtla #471 : Dün, 23:08 »
Bu adamın sorunu psikolojik mi acaba, Hakan Balta sakat olunca Çağlar da sakatlanıyor, anlayamadım gitti, eğer yine sakatlandıysa şu an direk sözleşmeyi feshederim.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#3 Çağlar Birinci