ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#21 Yiğit İsmail Gökoğlan

Gönderen Konu: #21 Yiğit İsmail Gökoğlan  (Okunma sayısı 5632 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat Önal

Ynt: #21 Yiğit İsmail Gökoğlan
« Yanıtla #225 : Dün, 00:14 »
Ne 180 dakika oynamış yahu adam 3 senedir göz önünde. 3 senedir iyi kötü 10-12 maçını izledim. Yerin dibine falan sokmuyorum, Yiğit'e birşey demiyorum ki adamın yeteneği bu ona bukadar para verip transfer edenlere söyledim. Sanki adam 180 değilde 680 dakika oynayınca teknik kapasitesinde bu yaşından sonra bir artış olacak.

Çağlar içinde ben geldiği zaman bu adama bu paralar verilmez falan demiştim, aynı şekilde daha adam gelmeden eleştirmeye başladın demiştin. Bugün durum ortada. Görünen köy kılavuz istemez.
Yiğit'in sorunu teknik kapasitesi değil ki.Şuan özgüven sorunu var ve sahada nerde duracağını bilmiyor.Biz Emre Çolak ne zaman gönderilecek derken bir anda yıldızımız oldu.Fatih Terim Yiğit'i bu kadar istediğine göre vardır birşeyler bizim göremediğimiz.Emre'yi ve Semih'i nasıl çıkardıysa onu da çıkarır ilk 11 seviyesine.

Çevrimdışı Aşkın Ateş

« Yanıtla #226 : Dün, 00:28 »
Şut antrenmanları yapıyormuş. Şut eksikliği var bence. Özellikle sol ayağı çok kötü.

Çevrimiçi Serdar Colak

« Yanıtla #227 : Dün, 00:42 »
Fatih Terim istediğine göre tabi ki bir şeyler görmüştür. Hakan Ünsal'da, Ergün'de Ümit Davala'da da görmüştü bir şeyler. Yiğit transferiyle ilgili problem "ileride de topçu olmaz bundan" değil, gayet de olabilir. Burak Yılmaz dalga konusuyken bugün Arsenal istiyor diye haberleri çıkıyor.

Yiğit devre arasında alıp hemen verim alacağımız bir oyuncu değil. Transfer etmemiz gereken oyuncu şut antremanlarına ihtiyacı olan bir oyuncu olmamalıydı bu devre arasında. Problem orada.

En iyi senaryo gerçekleşse ve Yiğit çok gelişip A milli takımın değişilmez oyuncusu olsa dahi bu 1.5 seneden önce olmaz. Bu arada da şampiyonluk kaçarsa, takım başaşağı giderse ne anladım öyle Yiğit'ten ben...

Çevrimdışı Özer Yalçın

« Yanıtla #228 : Dün, 09:31 »
Fatih Terim istediğine göre tabi ki bir şeyler görmüştür. Hakan Ünsal'da, Ergün'de Ümit Davala'da da görmüştü bir şeyler. Yiğit transferiyle ilgili problem "ileride de topçu olmaz bundan" değil, gayet de olabilir. Burak Yılmaz dalga konusuyken bugün Arsenal istiyor diye haberleri çıkıyor.

Yiğit devre arasında alıp hemen verim alacağımız bir oyuncu değil. Transfer etmemiz gereken oyuncu şut antremanlarına ihtiyacı olan bir oyuncu olmamalıydı bu devre arasında. Problem orada.

En iyi senaryo gerçekleşse ve Yiğit çok gelişip A milli takımın değişilmez oyuncusu olsa dahi bu 1.5 seneden önce olmaz. Bu arada da şampiyonluk kaçarsa, takım başaşağı giderse ne anladım öyle Yiğit'ten ben...

Çok şükür ya. Kaç gündür dilimde tüy bitti. Herkes vur abalıya diye Yiğit' e saldırıyor.

Olay noktası noktasına kadar budur işte.

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #229 : Dün, 11:17 »

Olay budur işte harika özetlemişsin Serdar sağolasın.

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #230 : Dün, 11:23 »
Yigit'in Aydın'la kıyasanmasına karşıyım. Yigit oyun zekası olan bir oyuncu. Kendini unutturup gol bölgelerine çok iyi sarkıyor.
Şuan yaşadığı en büyük sorun iyi şut atamamaktan ziyade yaşadığı psikolojik baskıdır bence. Kendine güveni yok, aşırı heyecan yapıyor. Bunlar aşılacak şeyler.

Çevrimdışı Serkan Aslan

« Yanıtla #231 : Dün, 23:07 »
Bence biraz daha şans bulmalı ona göre anlarız iyi oyuncu mu, 2. Aydın vakası mı? Eleştirmek için çok erken..

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#21 Yiğit İsmail Gökoğlan