ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#55 Sabri Sarıoğlu

Gönderen Konu: #55 Sabri Sarıoğlu  (Okunma sayısı 51357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Can

#55 Sabri Sarıoğlu
« : 10.06.09, 20:09 »

Galatasaray altyapısının 2000’li yıllarda Türk futboluna armağan ettiği ilk oyunculardan biri Sabri Sarıoğlu...

PAF Ligi’nde çıkardığı başarılı maçların ardından ilk kez 2000-2001 sezonunda, 3-1 kazandığımız Gençlerbirliği maçı ile A Takım kadrosuna giren Sabri, aynı seneyi PAF Takım’da tamamladı.

2003-2004’te Fatih Terim ile birlikte A Takım’a kalıcı olarak yükseldi. Geçen sezonki Bursaspor maçında kendi ceza sahasından alıp karşı kaleye kadar sürdüğü topu kalecinin üzerinden aşırarak filelere göndermesi, yılın en güzel gollerinden biri olarak nitelendi.

Süratiyle “Speedy (Hızlı) Gonzales” lakabını alan Sabri, bugüne dek 121 kez milli takımlara çağrılırken, 2006 yılından beri 11 kez de A Milli formayı giydi. Asıl mevkii olan sağ kanadın yanı sıra sağ bek de oynayabiliyor.

Galatasaray’daki forma numarası olan 55 ise memleketi Samsun’u temsil ediyor.
« Son Düzenleme: 02.09.09, 02:37 Gönderen: Ferhat Yüksel »

Çevrimdışı Hakan Can

Ynt: Sabri Sarıoğlu
« Yanıtla #1 : 18.06.09, 22:45 »
Blog'a bakmadan direkt foruma girenler varsa şayet bu yazıyı okuyun derim...

http://www.ScoutGS.com/2009/06/icimizde-ki-irlandali-sabri-sarioglu/

Çevrimdışı Rifki Soylu

« Yanıtla #2 : 04.07.09, 20:50 »
G.SARAY'DA TATSIZ GELİŞME!..    
      Haberi yazdırın   04 Temmuz 2009 20:34

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda - Tegelen’de sürdüren Galatasaray'ın buradaki son çalışmasında tatsız bir gelişme yaşandı!.. Antrenman sonrası otele giden sarı kırmızılı kafilede futbolculardan Sabri'nin bir taraftarla tartıştığı ve çıkan tartışmada taraftarın başının yarıldığı öğrenildi!..

Galatasaray, gurbetçilerin yoğun ilgisi nedeniyle antrenmanları taraftara kapatırken, sarı kırmızılı futbolcular, bu akşamki antrenman sonrası otobüsle kamp yaptıkları otele döndü. İşte yaşanan tatsız olay da otelin önünde meydana geldi!.. Taraftarlar idman sonrası takım otobüsünü otele kadar takip ederken, otele girmek üzere olan futbolculardan Sabri ile bir taraftar arasında henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma yaşandı!.. Çıkan tartışmada Sabri'nin elindeki kramponu, taraftara fırlattığı ve taraftarın başının yarıldığı öğrenildi.

Artik su adamin takimdan uzaklasitirlmasi gerekiyor.Taraftara yaptigi terbiyesizliklerin sayisini ben unuttum.Simdiden böyle seyler baslarsa,bu sezon gecen seneyi aratmaz.Hemen bileti kesilmeli.

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=81583

Çevrimdışı Devrim Kocaman

« Yanıtla #3 : 04.07.09, 20:54 »
Alıntı
G.SARAY'DA TATSIZ GELİŞME!..     

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda - Tegelen’de sürdüren Galatasaray'ın buradaki son çalışmasında tatsız bir gelişme yaşandı!.. Antrenman sonrası otele giden sarı kırmızılı kafilede futbolculardan Sabri'nin bir taraftarla tartıştığı ve çıkan tartışmada taraftarın başının yarıldığı öğrenildi!..

Galatasaray, gurbetçilerin yoğun ilgisi nedeniyle antrenmanları taraftara kapatırken, sarı kırmızılı futbolcular, bu akşamki antrenman sonrası otobüsle kamp yaptıkları otele döndü. İşte yaşanan tatsız olay da otelin önünde meydana geldi!.. Taraftarlar idman sonrası takım otobüsünü otele kadar takip ederken, otele girmek üzere olan futbolculardan Sabri ile bir taraftar arasında henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma yaşandı!.. Çıkan tartışmada Sabri'nin elindeki kramponu, taraftara fırlattığı ve taraftarın başının yarıldığı öğrenildi.
MARATON
« Son Düzenleme: 05.07.09, 00:59 Gönderen: Hakan Can »

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #4 : 04.07.09, 21:01 »
Olayın sebebini bir öğrenmek lazım.
Belki de suçu yok.
Durup dururken küfür falan ettiler.
Taraftarımız çok normal değil ki, futbolcumuz normal olsun böyle konularda.

Çevrimdışı Rifki Soylu

« Yanıtla #5 : 04.07.09, 21:07 »
Küfür etse bile,yapilmamasi lazim.Zaten futboluyla senelerdir ne katki verdigi belli olmayan Sabri'nin bunlari yapmasida daha bir ilginc.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #6 : 04.07.09, 21:23 »
Şu adamı kovamadılar gitti
« Son Düzenleme: 05.07.09, 00:59 Gönderen: Hakan Can »

Çevrimdışı Oğuz Yüksel

« Yanıtla #7 : 04.07.09, 22:00 »
Alıntı
Sarı-kırımızılı ekibin kaldığı otelin önünde kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir gurbetçi taraftarın, Sabri'nin olumsuz yanıtı üzerine hakaret ettiği, bunun üzerine Sabri'nin de ayakkabılarını gurbetçiye fırlattığı öğrenildi.

Kaynak:Lig tv

Hakaret etmiş Sabri'ye.

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #8 : 05.07.09, 00:54 »
Konunun ne olduğunu bilmeden,yargılamak yanlış olur...Belki de tahrik ettiler,küfür ettiler bilemeyiz...Ama neticede ne olursa olsun,çirkin bir olay...
« Son Düzenleme: 05.07.09, 00:58 Gönderen: Hakan Can »

« Yanıtla #9 : 05.07.09, 01:02 »
Sormamız gereken tek soru var..
Hala bu takımda işi ne?

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #10 : 05.07.09, 01:23 »
Ortada hakaret söz konusu...Ama yine de Sabri'nin dikkatli olması lazım.Zaten istim üstünde...

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #11 : 05.07.09, 06:41 »
ya abi bu adam hakaret etmesende tersliyordu taraftari..bizim bölümü azarlamisti bir kere Besiktas macinda..ne mi yaptik? Sabri lehine tezahurat yaptik korner kullanirken..dikkati dagiliyormus beyfendi´nin..

gecen yil Hoffenheim macinda fotograf cektirmistim koydum foruma hatirlarsiniz..elimi boynuna atcaktim elimi itikledi..boynu agriyormus beyfendinin..

bu sadece benim yasadigim olaylar..gerisini siz düsünün..

Çevrimdışı Adnan Kusbeoglu

« Yanıtla #12 : 05.07.09, 10:03 »
ya abi bu adam hakaret etmesende tersliyordu taraftari..bizim bölümü azarlamisti bir kere Besiktas macinda..ne mi yaptik? Sabri lehine tezahurat yaptik korner kullanirken..dikkati dagiliyormus beyfendi´nin..

gecen yil Hoffenheim macinda fotograf cektirmistim koydum foruma hatirlarsiniz..elimi boynuna atcaktim elimi itikledi..boynu agriyormus beyfendinin..

bu sadece benim yasadigim olaylar..gerisini siz düsünün..

Cihan, su anlattiklarin Galatasaray takiminda oynayan bir oyuncuya yakismayan seyler. Anlik sinirler olabilir yani baska birseye morali bozuktur o an sana oyle davranmistir anlarim. Ama genelde tavri ve hareketleri bu sekildeyse bir dakika bile bu takimin oyuncusu olmaya layik degil. Futbolunu zaten oldum olasi begenmem de karakteri de bu sekilde ise iyice gozumden duser. Cok yazik.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #13 : 05.07.09, 13:34 »
bu adam zaten 7/24 tahrik halinde Cihan bana öyle birşey yapsa ağzını burnunu kırardım bunun 7 yıldır A takımdasın bir orta yapmayı öğrenemedin derdim. Oğuzhan abi bazen takılı yor çocuğunuzun adı Sabri olsun diye hem o kadını boşarım hem çocuğu reddederim. :D

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #14 : 05.07.09, 13:51 »
Bu adamın psikolojik sorunları olmalı.Başka bir mantıklı açıklaması olamaz.Rijkaard müdahele etmeli Sabri'nin bu tavırlarına.

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #15 : 05.07.09, 13:55 »
Bu adamın psikolojik sorunları olmalı.Başka bir mantıklı açıklaması olamaz.Rijkaard müdahele etmeli Sabri'nin bu tavırlarına.

Rijkaard, gerekli önlemleri almıştır mutlaka ki...Çocuk hakim olamıyor kendisine.Öfke kontrolü terapisi alması gerekir.İmkan versinler,bedava alırım terapiye :D

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #16 : 05.07.09, 14:32 »
ben hep diyorum...bu Sabri aklini kullansin türkiyenin en iyi sag beki türkiyenin Dani Alvesi...ama bir insan sinirine hic mi hakim olamaz?sirf bu siniri yüzünden bu takima yakismiyor..hayir Hagi´den Hasan´dan kapmis bu huyu tamamda...Hagi takimi ateslemek adina sinirlenirdi..Hasanin ise sinirleri takima zarar verirdi bunu saha icinde bizden daha iyi görmeli Sabri...

yazik gercekten yetenegine...simdi avrupa´da gidip bunu yapsa yanar..

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #17 : 06.07.09, 18:50 »
Yetenek mi ? :D Yahu bu adamı maratonlarda koşturacaksın başka bir işe yaramaz gitsin Elvanla beraber koşsun

Burak Fındık

« Yanıtla #18 : 06.07.09, 18:54 »
Yetenek mi ? :D Yahu bu adamı maratonlarda koşturacaksın başka bir işe yaramaz gitsin Elvanla beraber koşsun

Katılıyorum hani diyorlarya sabri biraz akıllı olsa yeteneğini kullansa yani olmıyan yeteneği nasıl kullanıcaksınki,yetenekliyse orta açmayı öğrenirdi senelerce.Akıllı olsa mesela bir makalele olur yeteneği yok ama oyun zekasıyla takımına katkısı olur,ne yetenek var ne oyun zekası işte zamanında Fatih terim referanslı arada bir hayret verici bir perormans gösteriyor bu zamana kadar bu sayede takımda yer buluyor..

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #19 : 06.07.09, 18:59 »
Sabri'nin Dani Alves olması için yapması gerekenler;

1- Hep önünde oynayanlar suçlu olduğu için Hamti, Messi yada Jesus Navas getirilmeli
2- 7 yıldır A takımda ve 6-7 yaşından beri yaşantısında öğrenemediği orta yapmayı öğrenmeli
3- Saha içinde sinirlerine hakim olmalı.
4- Sahada oyun kurucusuna artistlik yapmamalı
5- Bütün takım ofansta iken saçma bir şutla bütün atağı bitirmemeli
6- Şut çekmeyi öğrenmeli
7- Şut çekmeyi bilmemesine rağmen her duran topun başına geçmemeli
8- Şampiyonluktan ve önemli galibiyetlerden sonra taraftara yalakalık için 3'lü çektirmemeli
9- Taraftar tartaklamamalı

Serhat Türkel

« Yanıtla #20 : 06.07.09, 19:32 »
bu adam takım iyi olunca takımdan daha iyi oynuyor hep ispat etti bunu. kapalı alttaydım Olympiakos maçında. 45 dakika boyunca alkış tuttuk Sabri'ye. şüphe duymuyorum bu sezon da iyi oynayacak. gerçi geçen sezon çok iyi olduğu Fener maçında bile eleştiri aldı Sabri. ne yapsa yaranamayacak.

Çevrimdışı Adem Yilmaz

« Yanıtla #21 : 06.07.09, 19:45 »
Kalli nin zamaninda gondermek isteyip gonderemedigi kadromuzdaki son oyuncu.Hatanin neresinden donulse kardir.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #22 : 06.07.09, 19:48 »
7 yıldır A takımda toplasan 7 maç sayarsın ortalama 40*7 yani 280 üzerinde maç oynamış Galatasaray'da %10!u 28 eder bana bir çırpıda 28 maç sayabilir misin?

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #23 : 06.07.09, 21:43 »
Kalli nin zamaninda gondermek isteyip gonderemedigi kadromuzdaki son oyuncu.Hatanin neresinden donulse kardir.

Bence Adem Bey olayı çözmüş. Tebrik ederim Adem Bey.

Bazı oyuncular bizim vefa duygularımızın arkasına saklanıp, bunları art niyetli olarak kullanmışlardı. Kalli gerçekten çok büyük bir insandı. Belki taktik anlamda artık yeterince dinç değildi, ama takımın ruhuna zarar veren, futboldan soğumuş kişileri takımdan uzaklaştırılmasında başrol oynayarak en büyük katkıyı vermiştir.

Çevrimiçi Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #24 : 06.07.09, 22:01 »
Ne gondermesi yahu fener macinda on libero bile oynatti.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#55 Sabri Sarıoğlu