Servet Sivas'a geçmişti 6aylık kontrat imzalamıştı,3.4. maçından sonra Sivasın lideriydi,forumda Serveti Önerdiğimizde bizim futbol bilgimiz sorgulanmıştı..servet kimdi ? forumlarda özellikle o dönem webaslan da inanılmaz dalga geçilen(scheva konusunda) kendisiyle ilgili fotomontaj çalışmalar yapılan bir adamdı..ama futbol bazı gerçekleri değiştirmez herzaman servetin fb oyun sistemi ve partnerleri sebebiyle o duruma düştüğünü söyledik..g.zan servetin yanında popescu kalır !!Servet sanki inanılmaz teknikti de kazma aldık vah vah diye dövünüyoruz ? Servetin yan topta adam markajı zaafiyetinden ötürü kaç gol yediğimizi düşündünüz mü hiç ?
fb bekiri aldı biz gökhanı hangisi iyi transfer ? 45 kez A milli olmuş bir adamdan bahsediyoruz..
Bravo Oguzhan,
Aynen ben de senin gibi dusunuyorum. Madde madde siralayayim dusuncelerimi:
1-Milli takimin banko stoperidir,
2-Bedavadir,
3-Iyi olursa oynar oynamazsa Emre G, Semih, E.Asik dan biri oynar, kaybimiz olmaz,
4-Hem Semih hem Emre G. icin formayi kapmak icin buyuk sans dogmustur. (Iki yabanci alinsa klubeden zor cikarlardi)
5-Bir ton para verilip alinan Meira`dan daha iyi futbolcudur, ya da ismi gecen Ediz`den; ama onlardan cok daha az maliyetlidir,
6-Taktik olarak eksiklikleri olsa da, top teknigi forvet oyuncusu ayarindadir,
7-Yerli olarak alinabilecek en iyi alternatiftir.
8-2 yabanci stoper yerine 1 yerli + 1 yabanci alinarak 1 yabanci kontenjani bosa cikarilmistir.
Son olarak Sampiyonlar Ligi yerine bizi tercih etmesinin altini cizmek gerekir. Muhtemelen yonetimimizin kendisine gosterdigi ilgi hosuna gitti. Daha da onemlisi kariyerinde Rijkaard ile calismak her futbolcuya nasip olmaz, bu sebeple akli basinda bircok yerli futbolcu bizde oynamak isteyecektir. Ve Galatasaray bütün transfer görüşmelerinde, masaya eli çok güçlü oturacaktır bundan sonra.
Bravo yonetim, cok akillica bir hamle.
Tekrar tekrar tebrikler yonetim.