ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#5 Gökhan Zan

Gönderen Konu: #5 Gökhan Zan  (Okunma sayısı 19878 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Guvenc Kaplan

• Guvenc Kaplan Blog
Ynt: Gökhan Zan Galatasaray'da
« Yanıtla #75 : 23.06.09, 08:38 »

Benim yapilan aciklamalardan edindigim izlenim, Besiktas'in Gökhan Zan'i gondermek istemis oldugu ve bu sekilde gonderdigi. Yaptiklari aciklama da isi kilifina uydurmak. Eminim Demirören ellerini ogusturup kis kis gülüyordur.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #76 : 23.06.09, 08:53 »
Servet Sivas'a geçmişti 6aylık kontrat imzalamıştı,3.4. maçından sonra Sivasın lideriydi,forumda Serveti Önerdiğimizde bizim futbol bilgimiz sorgulanmıştı..servet kimdi ? forumlarda özellikle o dönem webaslan da inanılmaz dalga geçilen(scheva konusunda) kendisiyle ilgili fotomontaj çalışmalar yapılan bir adamdı..ama futbol bazı gerçekleri değiştirmez herzaman servetin fb oyun sistemi ve partnerleri sebebiyle o duruma düştüğünü söyledik..g.zan servetin yanında popescu kalır !!Servet sanki inanılmaz teknikti de kazma aldık vah vah diye dövünüyoruz ? Servetin yan topta adam markajı zaafiyetinden ötürü kaç gol yediğimizi düşündünüz mü hiç ?

fb bekiri aldı biz gökhanı hangisi iyi transfer ? 45 kez  A milli olmuş bir adamdan bahsediyoruz..

« Yanıtla #77 : 23.06.09, 08:55 »
Gökhan ı göndermek mi ? niye göndersinki 700 bin dolar yıllık alan bir oyuncuyu takasta istediği gibi kullanırdı

Çevrimdışı Mustafa Çevrim

« Yanıtla #78 : 23.06.09, 09:28 »
Neyse bu eski futbolcuları, imza törenlerine katmak çok güzel oldu.
Çok hoşuma gidiyor.

Bence de çok yerinde bir uygulama olmuş. Birçok artıları var. Bunların çoğu sanırım üye olduklarından dolayı hem camiamizdaki birlik beraberliği arttırıyor hem de biz bu sayede Galatasaray'ımızı daha yakından tanımış oluyoruz. Ayrıca sözleşme imzalarken şapka giydirerek diğer takımlara nazire yapmaktan kat kat daha etik daha uygun olduğunu düşünüyorum. Bu da yönetimin düşünüldüğü kadar vefasız olmadığını gösteriyor.

Arkadaşlar Gökhan için de yapmayın allah aşkına. Beşiktaş Udinese'den 1 senesi kalmış Zapotocny'e 8m€ verirken, Fenerbahçe Mehmet Topuz'a Özer'e milyon dolarlan dökerken biz en sorunlu bölgemize geçen sene adı Arsenal ile anılan, milli takımda oynayabilecek kadar kapasiteli bir adamı almışız da çok mu? Hadi hiç değilse yedek otursun ama en azından Harry Kewell'ı yine stoper olarak oynatmak zorunda kalmayalım.
Gökhan 4x4lük bir oyuncu mu? Değil. Servet Sivas'ta iken Galatasaray'da oynadığından çok mu iyi oynuyordu?Hayır. Tabi Gökhan'ın da topu oyuna sokmada, ofsayt taktiğini uygulamada sorunları var. Üstüne düşüldükçe bunların da hallolacağını düşnüyorum. Haksız mıyım?

« Yanıtla #79 : 23.06.09, 09:34 »
Bu arada imza töreninde ve tören sonraki konuşmaları çok hoşuma gitti..Şampiyon takımdan geldim gibi söylemleri çok güzel ben eski takımından bahsetmeyen ve rencide edici konuşan adamlardan nefret ediyorum..ben " küçükken GS lıydım diyeceğine" "Türkiye nin en büyük 2 camiasından biri olan BJK den GS ye geldiğim için çok mutluyum " diyen adamı daha çok seviyorum

« Yanıtla #80 : 23.06.09, 09:48 »
Alıntı
Dilmen'den Galatasaray'a övgüler
23 Haziran 2009 Salı 09:22
Gökhan Zan'ın sürpriz bir şekilde Beşiktaş'ın elinden alınmasını değerlendiren Rıdvan Dilmen Galatasaray'a övgüler yağdırdı.. 

Çok akıllı ve iyi bir transfer yaptı Galatasaray. Trilyonların havada uçuştuğu dönemde Milli Takım’ın en iyi oyuncusunu cebine koydu. Böyle yerli bir ismi takıma katmak önemli başarı. Servet’i hatırlayalım; O da Fenerbahçe’den Sivas’a bedavaya gitti, ardından Galatasaray’a ucuz bir paraya geldi. Galatasaray hakikaten transferi iyi yöneten bir kulüp. Sezonu değil ama. Beşiktaş Gökhan Zan ile nasıl devam etmedi, anlamış değilim. Mustafa Denizli, Zapotocny’den memnun değil, kiralamaya çalışıyor. Elindeki diğer stoper İbrahim Toraman’ı elinde sağ bek olmadığı için o bölgede kullanıyorsun. Her geçen yıl yabancı sayısı azaltılacak. Bunları bile bile Milli Takım oyuncusunu serbest bırakıyorsun. Çok garip. Galatasaray’ın şu an savunmasına baktığımızda Sabri, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta ve Gökhan Zan hepsi de milli. Diyelim Servet gitti. Alacakları 8 milyon euro ile şahane bir stoper transfer ederler olur biter.
 Yukarı
vallahi aklın yolu bir

Çevrimdışı Devrim Kocaman

« Yanıtla #81 : 23.06.09, 11:05 »
Sanırım millilere Emre Güngör'ü eklemeyi unutmuş.  ;D

Alıntı
Dilmen'den Galatasaray'a övgüler
23 Haziran 2009 Salı 09:22
Gökhan Zan'ın sürpriz bir şekilde Beşiktaş'ın elinden alınmasını değerlendiren Rıdvan Dilmen Galatasaray'a övgüler yağdırdı.. 

Çok akıllı ve iyi bir transfer yaptı Galatasaray. Trilyonların havada uçuştuğu dönemde Milli Takım’ın en iyi oyuncusunu cebine koydu. Böyle yerli bir ismi takıma katmak önemli başarı. Servet’i hatırlayalım; O da Fenerbahçe’den Sivas’a bedavaya gitti, ardından Galatasaray’a ucuz bir paraya geldi. Galatasaray hakikaten transferi iyi yöneten bir kulüp. Sezonu değil ama. Beşiktaş Gökhan Zan ile nasıl devam etmedi, anlamış değilim. Mustafa Denizli, Zapotocny’den memnun değil, kiralamaya çalışıyor. Elindeki diğer stoper İbrahim Toraman’ı elinde sağ bek olmadığı için o bölgede kullanıyorsun. Her geçen yıl yabancı sayısı azaltılacak. Bunları bile bile Milli Takım oyuncusunu serbest bırakıyorsun. Çok garip. Galatasaray’ın şu an savunmasına baktığımızda Sabri, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta ve Gökhan Zan hepsi de milli. Diyelim Servet gitti. Alacakları 8 milyon euro ile şahane bir stoper transfer ederler olur biter.
 Yukarı
vallahi aklın yolu bir

Çevrimdışı Deniz Aktaş

« Yanıtla #82 : 23.06.09, 11:50 »
Ümit milli Semih i de unutmuş  ;D

Hande Işık

« Yanıtla #83 : 23.06.09, 11:55 »
Alıntı
Trilyonların havada uçuştuğu dönemde Milli Takım’ın en iyi oyuncusunu cebine koydu.
Acayip abartmış Rıdvan. Eren Güngör, Ceyhun falan kat kat kaliteli isimler, kafasıyla top oynayan isimler. Sadece en azından bedava almak iyi gözüküyor, bir de bonservisine para verilecek oyuncu değil.

Çevrimdışı Deniz Aktaş

« Yanıtla #84 : 23.06.09, 12:01 »
Yahu  neden bu  kadar küçük görüyorsunuz adamı.Milli takımın stoperinden bahsediyorsunuz.Adam sakat olmadığında her halukarda milli takımın 11 inde .Bu transfer öyle basit değil.Bana göre yapılmış en akıllı transferlerden biridir Servet inde gideceğini varsayarsak.

Şimdi tek önemli olan onun yanına yapılacak yabancı stoper transferinde akılcı davranmak.Gökhan ın eksikliklerini bilerek bunları kapatabilecek bir stoper alabilmek.

Çevrimdışı Hakan Tutal

« Yanıtla #85 : 23.06.09, 12:08 »
Beşiktaş taraftarı "Cam Adam" olarak gördükleri Gökhan Zan'ın Galatasaray'a gitmesine seviniyor ve bir çoğu da Sarı-Kırmızılı taraftarlara 'sabır' diliyor.

-Demirören'den Sabri misillemesi bekliyoruz.
-Cam adamın maceraları bundan sonra Sami Yen'de seyredilecek. Şaka bir yana Allah sağlık versin çok sık sakatlanıyor. Servet'i aratır gibi geliyor bana.
-Galatasaray'ı resmen içeriden yıktık. Kimse bu yönetimi beğenmiyor ama ben çok beğeniyorum. Önce Fener'i Topuz'la iyi bir para kazığına getirdiler, transfer bütçelerini deldiler, arkasından sağlam duran Galatasaray'a saatli bombayı (Gökhan Zan) bıraktılar.
-34 lig maçının sadece 10 ya da 12'sinde oynar.
-Biz de en az senin kadar mutluyuz Gökhan.
-Şimdi Serdar Özkan'ı da almanızı bekliyoruz.

Çevrimdışı Ali Erdogan

« Yanıtla #86 : 23.06.09, 14:02 »
Servet Sivas'a geçmişti 6aylık kontrat imzalamıştı,3.4. maçından sonra Sivasın lideriydi,forumda Serveti Önerdiğimizde bizim futbol bilgimiz sorgulanmıştı..servet kimdi ? forumlarda özellikle o dönem webaslan da inanılmaz dalga geçilen(scheva konusunda) kendisiyle ilgili fotomontaj çalışmalar yapılan bir adamdı..ama futbol bazı gerçekleri değiştirmez herzaman servetin fb oyun sistemi ve partnerleri sebebiyle o duruma düştüğünü söyledik..g.zan servetin yanında popescu kalır !!Servet sanki inanılmaz teknikti de kazma aldık vah vah diye dövünüyoruz ? Servetin yan topta adam markajı zaafiyetinden ötürü kaç gol yediğimizi düşündünüz mü hiç ?

fb bekiri aldı biz gökhanı hangisi iyi transfer ? 45 kez  A milli olmuş bir adamdan bahsediyoruz..

Bravo Oguzhan,

Aynen ben de senin gibi dusunuyorum. Madde madde siralayayim dusuncelerimi:

1-Milli takimin banko stoperidir,
2-Bedavadir,
3-Iyi olursa oynar oynamazsa Emre G, Semih, E.Asik dan biri oynar, kaybimiz olmaz,
4-Hem Semih hem Emre G. icin formayi kapmak icin buyuk sans dogmustur. (Iki yabanci alinsa klubeden zor cikarlardi)
5-Bir ton para verilip alinan Meira`dan daha iyi futbolcudur, ya da ismi gecen Ediz`den; ama onlardan cok daha az maliyetlidir,
6-Taktik olarak eksiklikleri olsa da, top teknigi forvet oyuncusu ayarindadir,
7-Yerli olarak alinabilecek en iyi alternatiftir.
8-2 yabanci stoper yerine 1 yerli + 1 yabanci alinarak 1 yabanci kontenjani bosa cikarilmistir. 

Son olarak Sampiyonlar Ligi yerine bizi tercih etmesinin altini cizmek gerekir. Muhtemelen yonetimimizin kendisine gosterdigi ilgi hosuna gitti. Daha da onemlisi kariyerinde Rijkaard ile calismak her futbolcuya nasip olmaz, bu sebeple akli basinda bircok yerli futbolcu bizde oynamak isteyecektir. Ve Galatasaray bütün transfer görüşmelerinde, masaya eli çok güçlü oturacaktır bundan sonra.

Bravo yonetim, cok akillica bir hamle.

Tekrar tekrar tebrikler yonetim.

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #87 : 23.06.09, 14:29 »
Alıntı
Galatasaray, 31 Mayıs'ta biten sözleşmesini uzatmak için Kartal'dan 1.6 milyon euro garanti para isteyen ancak bu talebi kabul edilmeyen milli futbolcuyu bonservis ödemeden yıllık 2 milyon euroya resmen renklerine bağladı.
mynet
Eğer bu kadarsa baya bir almış demekki nasıl bu kadar veririz anlamadım

« Yanıtla #88 : 23.06.09, 14:34 »
vermeyiz yalan haber

Çevrimdışı Eser Başbay

« Yanıtla #89 : 23.06.09, 15:04 »
Beşiktaş taraftarı "Cam Adam" olarak gördükleri Gökhan Zan'ın Galatasaray'a gitmesine seviniyor ve bir çoğu da Sarı-Kırmızılı taraftarlara 'sabır' diliyor.

-Demirören'den Sabri misillemesi bekliyoruz.
-Cam adamın maceraları bundan sonra Sami Yen'de seyredilecek. Şaka bir yana Allah sağlık versin çok sık sakatlanıyor. Servet'i aratır gibi geliyor bana.
-Galatasaray'ı resmen içeriden yıktık. Kimse bu yönetimi beğenmiyor ama ben çok beğeniyorum. Önce Fener'i Topuz'la iyi bir para kazığına getirdiler, transfer bütçelerini deldiler, arkasından sağlam duran Galatasaray'a saatli bombayı (Gökhan Zan) bıraktılar.
-34 lig maçının sadece 10 ya da 12'sinde oynar.
-Biz de en az senin kadar mutluyuz Gökhan.
-Şimdi Serdar Özkan'ı da almanızı bekliyoruz.

Onlar artık kılıfı bu işin.Halbuki içten içe biliyolar ki iyi bir oyuncularını kaybettiler hem de bedavaya.Ne dersek deyelim yönetim iyi bir iş yaptı çok akıllıca bir hamle.

« Yanıtla #90 : 23.06.09, 15:08 »
Ya geçsinler abicim şampiyon oldularsa en büyük katkı sahiplerinden biri o adam,2.devre performası ortada

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #91 : 23.06.09, 17:31 »
Beşiktaş taraftarı gerçekten çok komik.Ruh hali bu kadar değişken bir kitle görmedim ben,Fenerbahçeliler de buna dahil.Topuz a bile kılıf uydurmuşlar.Yok pazarlık,yok parasını artırdı,bütçeyi deldirdi.Kazım dan sonra ikinci golü yediler Mehmet le.Mizah konusunda antu yu geçecekler,az kaldı...

Çevrimdışı Volkan Çilenger

« Yanıtla #92 : 23.06.09, 20:32 »
    Gökhan ı boyu posu dışında çok beğenmem, öyle milli takımdaki istatistikleride beni  kandıramaz.  Stoper çıkartamayan bir ülkenin Abdurrahman Çelebisidir bana göre. Eren i alamayabiliriz ama Orhan Samı deneyebilirdik. Gökhan a ne kadar verildiyse yarısına oynardı bu yeniyetme. 2-3 milyon  bonservis verirdik ama gelecek adına iyi bir hamle olurdu.Sağ bekliğini iyi biliriz ama ben stoperliğinide gördüm. Türkiye deki bütün stoperlerden daha süratlidir. Oyun tarzıyla yeni cengaverimiz olabilirdi ama olmadı.

Gökhan ın neden mantıklı bir transfer olduğunu  herkes yazmış ayrıca yazmaya gerek yok. Diri bir Emre Aşığı en iyi Gökhan a tercih ederim. Yeni bir Servet olarak düşünmeyelim.Servet geceyse Gökhan gündüzdür.Servet i motivasyonu konsantresiyle biliriz Gökhan ın bütün hataları konsantrasyon hatalarıdır. Temennim iyi bir başlangıç yapar, kendine olan güvenini kemikleştirir. Bu çok önemli Gökhan için. Keza zaman zaman amatör futbolcuların yapmayacağı hataları yapıyor. Biraz  günü kurtardık,maceraya kapılmadık özeti budur. Servet in bonservisinden gelecek hücum oyuncusu unutturur ve hatırlatmaz umarım bu zaafları diyelim

Çevrimdışı Ozan Aköz

« Yanıtla #93 : 23.06.09, 23:49 »
Gökhan ın önünde oynayan adamları da bir düşünün.Cisse yi denediler olmadı.Zapotocny bile onun önünde liberoda oynadı.Tedirgin olması normal.Zaten sezon başında uzun süre birlikte oynadığı Toraman ve Üzülmez de yoktu.Cisse geldikten sonra ciddi bir hatasını hatırlamıyorum.Milli takımda da göze batan hatalar yapmadı.Euro 08 de görev aldığı kısa sürede fena da oynamadı.
« Son Düzenleme: 23.06.09, 23:49 Gönderen: Ozan Aköz »

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #94 : 23.06.09, 23:57 »
Alıntı
Son olarak Sampiyonlar Ligi yerine bizi tercih etmesinin altini cizmek gerekir. Muhtemelen yonetimimizin kendisine gosterdigi ilgi hosuna gitti. Daha da onemlisi kariyerinde Rijkaard ile calismak her futbolcuya nasip olmaz, bu sebeple akli basinda bircok yerli futbolcu bizde oynamak isteyecektir. Ve Galatasaray bütün transfer görüşmelerinde, masaya eli çok güçlü oturacaktır bundan sonra.

Çok yerinde bir tespit Ali,ben de seni tebrik ediyorum :) Şampiyonlar ligi dururken,o kariyerinin geri kalanında,huzurlu olabileceği,kendini daha da geliştirebileceği bir yeri seçti...Son derece akıllıca davrandı.Futbolculuğuna gelince,Gökhan Zan denildiğinde aklıma iki şey gelir:
1.Malum,sık sakatlanması
2.İbrahim Toroman'ın dağınıklığını toparlayan adam olması.

Defans tek kişilik bir hadise değildir,bu unutulmamalı.Belki hücumda topu alıp gidebilen bir oyuncu tek başına çok şeydir ama defansta,blok olarak hareket edilmesi önemlidir.Hatta ve hatta defansif ortasahaların bile performansı etkiler savunmacıları...Genellikle,uzun boylu,iri kıyım kalıpları olduğunu düşünürsek,bu cüssede adamların kıvrak olmalarını beklemek çok da doğru değil.Ha diyeceksiniz ki,yok mu böyle adamlar ??  Elbette var ama o adamların sayısı taş çatlasın 10 dur dünya piyasasında.Hatta isim saymaya kalksak 10 dan fazla kaç isim sayabiliriz,şüpheliyim...

Gökhan,kısa sürede uyum sorununu atlatır,takıma entegre olur ve gidişine/gelişine geyikler düzen insanlar da bir nebze olsun kırmızı tonlarında gezinir bir müddet :) Bu benim görüşüm tabi ;)

Hande Işık

« Yanıtla #95 : 24.06.09, 00:18 »
http://eraysozen.blogspot.com/2009/06/servet-cetin-gokhan-zan-fayda-maliyet.html

Eray Sözen güzel bir yazı yazmış, bu Servet - Gökhan konusunda.

Çevrimdışı Adem Yilmaz

« Yanıtla #96 : 24.06.09, 00:43 »
Gokhan Zan-Sabri(sag bek transferi bir başka bahara ertelendi gelen haberlere göre)-Leo Franco üçlüsüyle Kadıköyde 5 den aşağı yemeyiz 6 atabilcek bir forvet hattına ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Namık Zengin

« Yanıtla #97 : 24.06.09, 00:59 »
Gokhan Zan-Sabri(sag bek transferi bir başka bahara ertelendi gelen haberlere göre)-Leo Franco üçlüsüyle Kadıköyde 5 den aşağı yemeyiz 6 atabilcek bir forvet hattına ihtiyacımız var.

Abartıyosunuz bence.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #98 : 24.06.09, 01:02 »
Gökhan´li Sabri´li defansa Ispanya 5 atamadi hemde kalede Volkan varken..Fener mi atacak? görende 5.lig takimin kadro disi kalmis stoperini aldik sanacak...yapmayin etmeyin..adam yillardir Milli takima aliniyor..Besiktasa gelen her hoca oynatiyor..Denizli´si Tigana´si Lucescu´su..Rijkaard´da gelmesini istemis..ya biz bu futbolu herkesten iyi biliyorsak neden bu ülke adam gibi bir teknik direktör veya scout yetistirmiyorki türk futbolu ilerlesin anlamiyorumki?

biri gelmis 4-3-3 oynamazsa Rijkaard maclara bakmam..biri gelmis Gökhan Zan´la Sabri´yle  Franco´yla kadiköyde 5 yeriz..bütün bunlardan sorumlu kisi Rijkaard..hani varya Sampiyonlar Sampiyonu olan siradanlasan Barca´yi yeniden dünya markasi yapan..iste o..birakinda bizden iyi bilsin bu isi..

Çevrimdışı Namık Zengin

« Yanıtla #99 : 24.06.09, 01:04 »
Gökhan´li Sabri´li defansa Ispanya 5 atamadi hemde kalede Volkan varken..Fener mi atacak? görende 5.lig takimin kadro disi kalmis stoperini aldik sanacak...yapmayin etmeyin..adam yillardir Milli takima aliniyor..Besiktasa gelen her hoca oynatiyor..Denizli´si Tigana´si Lucescu´su..Rijkaard´da gelmesini istemis..ya biz bu futbolu herkesten iyi biliyorsak neden bu ülke adam gibi bir teknik direktör veya scout yetistirmiyorki türk futbolu ilerlesin anlamiyorumki?

biri gelmis 4-3-3 oynamazsa Rijkaard maclara bakmam..biri gelmis Gökhan Zan´la Sabri´yle  Franco´yla kadiköyde 5 yeriz..bütün bunlardan sorumlu kisi Rijkaard..hani varya Sampiyonlar Sampiyonu olan siradanlasan Barca´yi yeniden dünya markasi yapan..iste o..birakinda bizden iyi bilsin bu isi..

Cihan abi sinirlenme sakin...Tüm negatif görüş belirtenler her konuda yanılacak inş...

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#5 Gökhan Zan