ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#5 Gökhan Zan

Gönderen Konu: #5 Gökhan Zan  (Okunma sayısı 19880 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Akdağ

Ynt: Gökhan Zan Galatasaray'da
« Yanıtla #50 : 22.06.09, 20:45 »
 Kartal'dan Zan açıklaması

Beşiktaşla sözleşme yenilemesi beklenirken sürpriz bir şekilde Galatasaray'a imza atan Gökhan Zan ile ilgili olarak Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden açıklamada bulundu. İşe o açıklama...

"Geçen yıl Temmuz ayında 1+1 olarak sözleşmesi imzalanan Gökhan Zan ile bu yıl kadro planlamasını takiben  görüşmeye başlanmış, futbolcuyla bir-iki defa şifaen konuşulmuş, kendisinden bugün isteyeceği ücretle ilgili talebi beklenirken başka bir kulüple anlaştığı öğrenilmiştir.

Gökhan Zan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz."

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #51 : 22.06.09, 21:00 »
Bunlar taraftarını delirtecekler.
Biz onu beklerken ''Atı alan Üsküdar'ı geçmiş'' demek gibi birşey olmuş bu.
Akılları sıra, Gökhan'a bizi sattı diyorlar.
İyi de senin de aklın 1 aydır nerede be birader demezler mi?

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #52 : 22.06.09, 21:17 »
Keşke biz çok sakatlandıgı için veya ne biliyim formsuz oldugu için sözleşmesini uzatmadık falan deyin.
Sevgili seyirciler bir gol daha yedik gibi bişey olmus bu :D

Çevrimdışı İbrahim Bozkurt

« Yanıtla #53 : 22.06.09, 21:20 »
emre güngör müzmin sakat gökhan müzmin sakat  artık bir sakat iken digeri oynar artık :)

gönlümden geçen defans

ugur-----------transfer-----------emre g.-----------hakan

oyunu rakip sahaya yıkacagımızdan  (inşallah) defans baya önde kurulacak emrenin hızına ihtiyacımız var

bjk de sezonun ikinci yarısında güzel oynayan son maçalra dogru mukemmel oynayan gökhan bize hayırlı olur inşallah

not: servet transferi %90 bitti diyorlar ya olmazsa ozaman kötü bir transfer olmuş olur gökhen transferi

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #54 : 22.06.09, 21:21 »

Öner Kılıç

9-10 yaşında falandım sanırım.
Yanlış hatırlamıyorsam Derwall zamanıydı sağ açıkta son demlerini izlemiştim.
O zamanlar dayım ve arkadaşları götürürdü beni maçlara.
Hatırladığım;
Herkes çok seviyordu ama bir Selçuk abi vardı nur için de yatsın Sabri muamelesi yapıyordu !

Burhan abi daha net hatırlıyordur...

Neyse bu eski futbolcuları, imza törenlerine katmak çok güzel oldu.
Çok hoşuma gidiyor.

Basına da benden bir tüyo ;

Florya civarında takım elbiseli bir eski futbolcumuzu gördüler mi, Galatasaray'ın transfer yaptığını anlayabililer. Yoksa Haldun Üstünel daha çok gol atar bu basına:)
« Son Düzenleme: 22.06.09, 21:22 Gönderen: Hakan Can »

Sercan Akdağ

« Yanıtla #55 : 22.06.09, 21:23 »
Beşiktaş, bu yıl transferde çok iyi işler yapıyorlar gökhan gitti...topuz kaçtı...emin adımlarla ilerliyorlar:)

Düzenleme : Bjk, Jimnastikçiler, vs... gibi tabirler kullanmak yasaktır. Galatasaray'lı, rakibine ismi ile hitap etme olgunluğunda olmalıdır.
« Son Düzenleme: 22.06.09, 21:37 Gönderen: Hakan Can »

Çevrimdışı Yavuz Erdün

« Yanıtla #56 : 22.06.09, 21:27 »
Bunlar taraftarını delirtecekler.
Biz onu beklerken ''Atı alan Üsküdar'ı geçmiş'' demek gibi birşey olmuş bu.
Akılları sıra, Gökhan'a bizi sattı diyorlar.
İyi de senin de aklın 1 aydır nerede be birader demezler mi?

Yeri degil ama laf delirtmekten acilmisken asagidaki yaziyi buraya ekliyorum.

Alıntı
BEŞİKTAŞ, 1 MİLYON DOLAR ÖDEYECEK!..
BURSA - Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Kurulu'nun Yusuf Şimşek transferinden doğan anlaşmazlık nedeniyle Beşiktaş'ın Bursaspor Kulübü'ne 1 milyon dolar ödemesine karar verdiği bildirildi.

Bursaspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Kurulu'nun 19 Haziran Cuma günü yaptığı toplantıda, yeşil-beyazlıların Beşiktaş Kulübü aleyhinde yaptığı şikayeti görüştüğü belirtildi.

Kurulun, Yusuf Şimşek'in transferine karşılık verilen Aydın Karabulut'un Bursaspor'a gelmemesi üzerine siyah-beyazlıların sözleşmede yer alan şartlar nedeniyle yeşil-beyazlı kulübe 1 milyon dolar ödemesine karar verdiği kaydedildi.

Kurulun ayrıca, Beşiktaş'ın Bursaspor'a 1 milyon dolarlık ödemeyi 25 Şubat 2009'dan itibaren uygulanacak yasal faiz tutarıyla yapmasını kararlaştırdığı ifade edildi.

Kaynak:  AA - 23 Haziran 2009 Salı

Topuz'u kacir, Gokhan'dan 5 kurus kazanama bir de ustune 1 milyon dolar ceza ver.  Muhtesem bir transfer sezonunda basariya adim adim ilerliyorlar.  Besiktas'lilar tarihlerinde bir duzgun transfer yaptilar o da Les Ferdinand'di.

Çevrimdışı Eser Başbay

« Yanıtla #57 : 22.06.09, 22:05 »
Fırtınalı bir tartışma olmuş ara sıra sinir kat sayısı artmış ama okurken zevk aldım özellikle Serhat,Cengiz ve Burhan arkadaşıma teşekkürler.  :)
Gökhan Zan'a gelince bende beğenmiyorum fakat şöylede bir gerçek var alınabilecek Türk stoperlerden biriydi bedavaya aldılar zaten bonservis verip almazdık bunu böyle düşünmek lazım akıllı bir hamle yaptı sonuçta yönetim.İyi oynar kötü oynar o başka bonservis verilmediği için problem değil veririsin bonservisini yollarsın en kötü.Ama mevcut kadroda iş yapabilecekmiş gibi geliyor bana eğer sakatlık yaşamazsa.Kaldı ki ban göre gelmesinin en önemli nedenlerinden biride Rijkaard,Neeskens ve Roca üçlüsüyle çalışacak olmasıdır işte bu isimlerin bize kattığı en önemli güç budur.
Sonuçta Beşiktaş'dayken de ve Milli Takım'da da önemli oyuncularında birisiydi.Hani bu kadar senedir üst düzeydeki takımlarda oynuyorsa bu adam demekki sandığımız kadar kötü bir futbolcu değildir.Fatih Terim,Mustafa Denizli,Ertuğrul Sağlam,Rıza Çalımbay gibi hocalar bu adama güvenip oynattıysa biraz da onlara saygı duymak açısından bu kadar olumsuz düşünmeye gerek yok bence.Galatasaray'a hayırlı olsun demekten başka yapacak birşey yok.
« Son Düzenleme: 22.06.09, 22:06 Gönderen: Eser Başbay »

Çevrimdışı Yavuz Erdün

« Yanıtla #58 : 22.06.09, 22:25 »
Bir de Besiktas'in kaptaniydi, onu unuttuk ;)  Besiktas'a bir aci da oradan haha..

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

• ScoutGS
« Yanıtla #59 : 22.06.09, 22:34 »
Kartal'dan Zan açıklaması

Beşiktaşla sözleşme yenilemesi beklenirken sürpriz bir şekilde Galatasaray'a imza atan Gökhan Zan ile ilgili olarak Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden açıklamada bulundu. İşe o açıklama...

"Geçen yıl Temmuz ayında 1+1 olarak sözleşmesi imzalanan Gökhan Zan ile bu yıl kadro planlamasını takiben  görüşmeye başlanmış, futbolcuyla bir-iki defa şifaen konuşulmuş, kendisinden bugün isteyeceği ücretle ilgili talebi beklenirken başka bir kulüple anlaştığı öğrenilmiştir.

Gökhan Zan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz."

Lafa bak.. Şifaen konuşulmuşmuş. Mahalle takımımı bu. Topuz'la da şifaen konuştunuz, hiç mi ders almazsınız?
Bizim Ribery olayını BJK Bosque ve Gokhan Zan ile, Fener de Aragonez, Tuncay ve Aurelio ile egale etmişlerdir (Maliyet olarak). Artık bize laf edemezler herhalde.

Çevrimdışı İbrahim Bozkurt

« Yanıtla #60 : 22.06.09, 22:42 »
ne yazabilirdiki adamlar milli oyuncuyu biz istemedik bedavaya bıraktık mı diyeceklerdi
bide seneye bizde iyi oynarsa bjk yönetimi topa tutar basın bu mesajla biz istiyorduk o bizi istemedi havası vermeye çalışmılar..
cihanın degindigi çok güzel bir nokta var sivok ile çok iyi oyanadığından bahsediyor. Gökhan yıllarca ibrahim toroman  ve servetle (bizden önceki servet ) ile oynadı iki saati bomba
yabancı transferimizle gökhanıda parlatıp satarız

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #61 : 22.06.09, 22:45 »
Beşiktaş'ı en iyi bilen bir isimden bu transferin yorumu ;

Tuğrul Yenidoğan:

Beşiktaşlılar "zaten istemiyorduk. Gitti, iyi oldu, kurtulduk!" tarzı züğürt tesellisine kalkışmasınlar sakın. Gökhan Zan'ın "bonservis bedeli olmadan" Galatasaray'a gidişi tek kelimeyle skandaldır. İş bilmezliktir, bir kulübü yönetenlerin o kulübün paralarını nasıl har vurup savurduklarının belgesidir... Mehmet Topuz gibi sıradan bir futbolcusunu, allayıp pullayıp milyonlarca Avro kazanarak satan Kayserispor yönetimi kadar olamadılar...

8 Milyon Dolar bonservis bedeli ödenen Ayhan Akman da Galatasaray'a bedava gönderilmişti. Karşılığında alınan Ahmet Yıldırım şimdi nerede? Ayhan, çatır çatır futbolunu oynuyor... Milli takıma da hizmet ediyor... Gökhan Zan da Galatasaray'da çatır çatır oynar. Uzun yıllar Milli takıma da hizmet eder. Çok akıllıca bir transfer, üstelik basına hiç sızdırmadan gerçekleştirilen son derece şık bir transfer... Galatasaray yönetimini kutlamak gerek...

http://www.medyaspor.com/v02/News.aspx?id=26977

Çevrimdışı Eser Başbay

« Yanıtla #62 : 22.06.09, 22:52 »
Doğru söze ne hacet değil mi? :)

Çevrimdışı Ali Acar

« Yanıtla #63 : 22.06.09, 22:54 »
gökhan gerçekten çok karakterli ve düzgün bir futbolcu. kendisini hakeme itiraz ederken, rakip takımı tahrik ederken, yada çirkefe yatarken göremezsiniz. sahaya cıkar topunu oynar. yararlı olacağınada inanıyorum ben. hayırlı olsun.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #64 : 22.06.09, 22:54 »
Haldun Üstünelin ilk gördügüm yerde anlindan öpecegim...ne adamdir yahu..bir acik ver degilmi?

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #65 : 22.06.09, 23:17 »
Valla bende ya adam harika bi insan eli öpülcek insan resmen sokağa dökücek milleti yav ne diyorum saçmalamaya başladım Zan Hoşgeldin Aslanım:D ;D

Çevrimdışı Namık Zengin

« Yanıtla #66 : 22.06.09, 23:42 »
Kesinlikle yararlı olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Erdinç Eroğlu

« Yanıtla #67 : 22.06.09, 23:46 »
Beşiktaş, bu yıl transferde çok iyi işler yapıyorlar gökhan gitti...topuz kaçtı...emin adımlarla ilerliyorlar:)

Düzenleme : Bjk, Jimnastikçiler, vs... gibi tabirler kullanmak yasaktır. Galatasaray'lı, rakibine ismi ile hitap etme olgunluğunda olmalıdır.
Yok artık o kadar da değil.Bizler aristokrat ,monşer edebiyatçılar falan da değiliz.En azından ben öyle değilim. Futbolu sokakta bu jargonlarla öğrendik ,onlar kızdırdı biz kızdırdık .Bırakında işin tuzu biberi olsun .

Bizim Arda efendinin bile övdüğü çarşı grubunun web sitesine girip bi bakın isterseniz,bize hangi jargonla hitap ediyorlar.Geçen sezon  bir bakayım dedim .Bize karşı açılan topicler ,koyulan başlıklar bile fecaat. Forum içinde yazılanları  saymıyorum.fb yi  zaten saymıyorum.En düzeylisini bile geçiniz.

Elbette onlar gibi olalım demiyorum zaten değiliz .Ama bırakında ismini yazma mecburiyetinde kaldığımız zaman forumun kalitesini düşürmeyecek şekilde isteyen yazsın..

Çevrimdışı Fatih Yıldız

« Yanıtla #68 : 22.06.09, 23:48 »
Her zaman demişimdir. Bazı kurumlar vardır. Çalışanının kapasitesini sonuna kadar kullanır. Galatasaray bugüne kadar hep öyle olmuştur. Kapasitesi ne ise bir futbolcunun %90 ına kadar verim alır. Bazı kötü örnekler dışında (Lincoln)
Örnek : Ayhan Akman, Harry Kewell, Milan Baros, Servet Çetin, Gheorge Hagi, Popescu, Taffarel, Hakan Şükür...

Bu yukarıdaki isimlerin neredeyse tamamı Galatasaraya gelmeden önce çok kötü sezonlar geçiriyorlardı. %15-20 kapasiteyle oynuyorlardı. Taffarel futbolu bırakmıştı, Kewell hastalığı nedeniyle zor günler geçiriyordu. Baros Lyonda istenmeyen adamdı. Ayhan Ahmet Yıldırım gibi bir adamla takas edilecek duruma gelmişti. (Hakan Şükür ün Avrupa maceralarından sonraki dönüşleri nedeniyle yazdım)

Bence bedavaya gelmesi nedeniyle kadroda bulunması gereken bir oyuncu. Ancak E.Güngör, G.Zan ikilisi üst üste 2 maç oynamayabilir. Çok iyi bir yabancı stoper gerekli bu takıma.

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #69 : 23.06.09, 00:32 »
Sık sakatlanmasının altında,belki bizim bu sezon ki sağlık kurulu gibi bir faktör de etkili olmuş olabilir arkadaşlar...Yeterince güçlenememesinin etkileri yadsınamaz.Potansiyeline uygun çalışma yapmamışsa,bir de dediğim gibi sağlık kurulunun da hatalarıyla zor durumlara düşmüş olabilir..Bence bu sezon,çok daha farklı bir E.Güngör ve G.Zan izleyeceğiz :)

Ekonomik ve şık bir transfer,emeği geçen Haldun Üstünel'i yürekten kutlar,camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim...

Burak Eren

« Yanıtla #70 : 23.06.09, 00:42 »
2 senedir söylüyorum ve bu söylediğime sanırım Galatasaray yeni gelmeye başladı. Gökhan Zan'ın geçen sezonda sözleşmesi sona ermişti ve kendisinin Galatasaray'a gelmesi durumunda ilaç olacağını söylemiştim. Bonservisi elindeydi ve Servet'le iyi partner olabileceğini düşünmüştüm. Çünkü Milli Takım'ın da vazgeçilmez ikilisi durumundalar. Şimdi Servet Çetin Marsilya'ya transfer olacağı için onun eksiğini Gökhan Zan'ı transfer ederek kapattık. Gökhan Zan Servet'e göre ayağı daha fazla top yapanı ve tekniği diyebilirim. Ayrıca güçlü futbolcu hakkında söyleyebileceğim tek handikapı sık sakatlanmasıdır. Yalnız geçen sezon hiç sakatlanmadan geçirdi ve Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu. Mustafa Denizli ile birlikte yeniden doğru diyebiliriz. Beşiktaş bu futbolcusuyla sözleşme yenilemeye yanaşmıyor anlamış değilim. Şimdiden bu işi bitirmelilerdi. Bu sebeple Gökhan Zan'da Galatasaray'la anlaştı ve çok doğru bir transfer yaptık. Servet'in kazanacağımız bonservis cebimize kalacak ayrıca Ediz, Eren Güngör gibi futbolculara vereceğimiz astronomik bonservislerden de kurtulmuş olacağız. Rijkaard'ın 4-3-3 sistemininin stoperleride zaten ayağı top yapan, hücumu geride hazırlayacak futbolcular olmalı. Hepte söyleniyordu Servet'te gidince bir yabancı bir Türk olmaz üzere iki savunmacıya ihtiyacımız var. Birisi Gökhan Zan olacak ikincisi ise iyi bir yabancı olacaktır.

Çevrimdışı Munise Evci

« Yanıtla #71 : 23.06.09, 00:49 »
Umarim Zan'da bizi ayni Servetimiz gibi utandirir. Gerci ben Servet'in bize transfer oldugunu duydugum'da cogu renktaslarimizdan farkli düsünüyordum.

Çevrimdışı Mehmet Acun

« Yanıtla #72 : 23.06.09, 00:52 »
Gökhan nasılsa takım kaptanı,çantada keklik diye düşünmüşlerdir mutlaka ki :) yani nasıl olsa anlaşırız,imzalarız dediler ama planları tutmadı :) Yoksa taraftardan tepki çekeceklerini ve Topuz olayından sonra da hata lükslerinin olmadığını bile bile bu transfere göz yummazlardı...

Hande Işık

« Yanıtla #73 : 23.06.09, 01:02 »
Alıntı
Topu oyuna iyi sokan bir oyuncu.
Beşiktaş'ta dibine kadar adam yaklaşmasa her topu uzun ve kötü kullanıyordu, keza milli takımda da öyle. Açıkçası uzun top kullandığında isabet oranı bir felaket, maç içinde ya ön libero veya diğer defans gelip topu alacak ya da - mesela Beşiktaş'ın her maçında bayağı bir oluyordu - auta veya taca giden, yeni doğacak atağı sonlandıran toplar görme ihitmalimiz yüksek. Tabi hocanın isteğiyle de doğru orantılı.

Servet daha iyi topu oyuna sokuyor, her zaman en iyiyi aramaya çalıştığı için kontrolsüz hücuma girişleri veya ayağındaki topu çabuk çıkarmayışıve top kayıpları gerçekleşiyordu.

Çevrimdışı Adnan Kusbeoglu

« Yanıtla #74 : 23.06.09, 04:59 »
Gokhan Zan'i begenmeyen arkadaslarin kacirdigi bir nokta var:

Gokhan Zan sampiyonlar liginde oynayabilecegi buyuk bir takimi birakip UEFA liginde devam edecegi buyuk bir camiaya gelmistir.Para icin geldigini dusunen arkadaslarimiz; sampiyonlar liginde bir iki maci kazanmalari halinde zaten pirimlerden alabilecegi parayi her halde dusunmustur Gokhan Zan. Dolayisiyla mevzunun para olmadigi kanisindayim.Sunu demek istiyorum;kendisinin Galatasaray'i tercih etmesi, sampiyonlar ligini birakip UEFA ligini tercih etmesi bizi ne kadar istediginin gostergesidir. Bu bile takdir edilecek birseydir ve sans verilmeyi haketti demektir. Kolay degil sampiyonlar ligi gibi bir vitrini birakip UEFA'da oynayabilecegi ilk 11'e girmesi kesin bile olmayan oynadigini bolgede rekabetin cok oldugunu bildigi Galatasaray'i tercih etmesi. Demek ki gercekten cok istemis. Istemek bence kazanmanin,basarmanin yarisindan da fazlasidir. Sabredilmesi taraftariyim cunku zaman zaman hatalar yapsa dahi yetenekli bir stoperdir kendisi. Yararli olacagi kanisindayim.

Galatasaray'imiza hayirli ugurlu olsun.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#5 Gökhan Zan