ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#5 Gökhan Zan

Gönderen Konu: #5 Gökhan Zan  (Okunma sayısı 19879 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serhat Hakan

Ynt: Gökhan Zan Galatasaray'da
« Yanıtla #25 : 22.06.09, 18:16 »
Geçen sene Milli Takım başlığında yazmıştım.Uğur Uçar iyileşip stopere geçmesini sırf Milli Takımdan Gökhan Zan2ı kesmesi için istiyorum diye.Şimdi geldi döndü bizim takıma geldi yani Allah'tan revamı bu bana demekten başka birşey kalmadı

Sen Uğurun Stoper oynayacağına inanıyormusun Galatasarayda kaç kez stoper olarak izledin .Uğur sadece Paf ken oynadı o bölgede.
Pafda oynadı diye A takımda oynayamaz mı?Benim bildiğim oynayabilir.Ha izleme konusuna gelince izledim ve oynayabiliceğine inanıyorum.şimdi mantıklı bir sorun varsa onu sor

Benim  sorumun  mantıklı  olup olmadığını yargılamak sana düşmez.Cevap verirken kurduğun cümlelere dikkat edeceksin.Senin fikrin sanadır benim fikrim bana .Uğur bu takımda Stoper oynayacaksa o zaman Kewell de oynar.Sonuçta oda Liverpool  alt yapısında iken stoper oynamış.Geçen yıl hazırlık maçlarında M.Güven ve Barış ta oynamıştı stoperde .

E ne diye stoper arıyoruz ki o zaman elimizde orada oynayabilecek bisürü adam var
Sen benim bilgimi yargılayabiliyorsan bende bana sorduğun sorunun mantığını yargılarım.Ne demek pafta oynadıysa A takımda oynayamaz.Paftan yukarı çıkarken kıdemi değişiyor diye mevkiside mi değişicek.Ayrıca Uğur ümit millide de stoper oynadı orda ki hocalardan damı iyi biliyorsunda A takımda stoper oynayamaz diyosun.Hepsini geçtim bu takımda Gökhan Zan stoper oyna Uğur heryerde oynar.

Serhat Türkel

« Yanıtla #26 : 22.06.09, 18:23 »
komik şeyler yazılmış. bu adamın eleştirilecek tek noktası sakatlık sorunudur. hava toplarında iyi, fiziği sağlam bir stoper alınacaktı zaten Türk olarak. Ediz demiştim, demek ki pahalı gelmiş. yanına alınacak adam daha önemli bence.

bir de Senderos gelecek diyince bayram edenler, Gökhan'a niye üzülüyor anlamıyorum. aşağı yukarı aynı kalitede adamlar bunlar.

Futbol hava topumudur ?havadanmı yani bitek oynanıyor futbol...savunma oyuncularında olması gereken özeliklerin ne olması gerektiğini biliyormusun dostum hayır senın kıstasın hava topuysa ozaman paf takımımızda sinan osmanoğlu diye bir oyuncu var hava topları mükemmel...

bir pozisyon gelir, hava topunda iyi bir adam ararsın. ikili mücadelede ayakta kalacak adam ararsın. Gökhan Zan bunu sağlayacak bir oyuncu. elinde zaten Türk olarak alabileceğin kaç adam var böyle? Ediz, Ceyhun, Gökhan Zan,...? en başından beri, alınacak yabancı stoperin öneminden bahsetmiştim. en başından beri alınacak yabancının topu iyi kullanan ve hızlı bir stoper olması gerektiğinden bahsetmiştim. yanına da hava toplarında iyi ve fiziği sağlam bir adam(Ediz) diyordum. Gökhan geldi. pek farketmez.

gördüğün gibi bizde yanlış olmaz.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #27 : 22.06.09, 18:30 »

Hayırlı  olur inşallah.
« Son Düzenleme: 22.06.09, 18:34 Gönderen: Cengiz Aktaş »

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #28 : 22.06.09, 18:33 »
Yavuz Abi 2 hafta önce bahsetmiştik hatırlarsan dünyanın en tipsiz adamı diye ne diyorsun şimdi?

Çevrimdışı Yavuz Erdün

« Yanıtla #29 : 22.06.09, 18:34 »
Milli takimda saci yuzunden tipinle dalga gectigimiz tek adami aldik, sanki peruk takmis kafatasi avcisi gibi.  Ama sonucta milli takim stoperi, Besiktas'in o berbat defansinda bile ise yaradi.  Bedava gelen 50'ye yakin milli olmus adami da transfer olarak elestiremiyorum, cok iyi olmus.  Performansi iyiyse oynar, degilse de tas gibi tecrubeli bir yedegimiz olur (sakat olmadigi zamanlar).  Ayrica kotu oynuyorsa da kim olursa olsun Rijkaard gozunun yasina bakmadan yedek birakacagi icin bence hic farketmiyor ne durumda oldugu.  Insallah tam verim alinir, takima girer, giremezse de yedekte oturur.  Hayirli olsun diyeyim.

Çevrimdışı Yavuz Erdün

« Yanıtla #30 : 22.06.09, 18:36 »
Yavuz Abi 2 hafta önce bahsetmiştik hatırlarsan dünyanın en tipsiz adamı diye ne diyorsun şimdi?

Haha tam sen yazarken ben de cevabimi koymusum.  Adam cirkin adam degil ama o saclari gordukce icim bir tuhaf oluyor hahaaha.

Bari lakabini ben takayim:  Kafatasi Avcisi, o da olmazsa Hulk

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #31 : 22.06.09, 18:39 »
Geçen sene Milli Takım başlığında yazmıştım.Uğur Uçar iyileşip stopere geçmesini sırf Milli Takımdan Gökhan Zan2ı kesmesi için istiyorum diye.Şimdi geldi döndü bizim takıma geldi yani Allah'tan revamı bu bana demekten başka birşey kalmadı

Sen Uğurun Stoper oynayacağına inanıyormusun Galatasarayda kaç kez stoper olarak izledin .Uğur sadece Paf ken oynadı o bölgede.
Pafda oynadı diye A takımda oynayamaz mı?Benim bildiğim oynayabilir.Ha izleme konusuna gelince izledim ve oynayabiliceğine inanıyorum.şimdi mantıklı bir sorun varsa onu sor

Benim  sorumun  mantıklı  olup olmadığını yargılamak sana düşmez.Cevap verirken kurduğun cümlelere dikkat edeceksin.Senin fikrin sanadır benim fikrim bana .Uğur bu takımda Stoper oynayacaksa o zaman Kewell de oynar.Sonuçta oda Liverpool  alt yapısında iken stoper oynamış.Geçen yıl hazırlık maçlarında M.Güven ve Barış ta oynamıştı stoperde .

E ne diye stoper arıyoruz ki o zaman elimizde orada oynayabilecek bisürü adam var
Sen benim bilgimi yargılayabiliyorsan bende bana sorduğun sorunun mantığını yargılarım.Ne demek pafta oynadıysa A takımda oynayamaz.Paftan yukarı çıkarken kıdemi değişiyor diye mevkiside mi değişicek.Ayrıca Uğur ümit millide de stoper oynadı orda ki hocalardan damı iyi biliyorsunda A takımda stoper oynayamaz diyosun.Hepsini geçtim bu takımda Gökhan Zan stoper oyna Uğur heryerde oynar.

Evet herzaman hocaların bildiği bişey vardır.Gökhan Zan ı da hocaları iyi biliyorki bilmem  kaç yıldır hem Beşiktaş hem Milli takımda oynuyor mantıklı kardeşim.
« Son Düzenleme: 22.06.09, 18:39 Gönderen: Cengiz Aktaş »

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #32 : 22.06.09, 18:40 »

Hayırlı  olur inşallah.

Yeni formalarımızdan birisi galiba.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #33 : 22.06.09, 18:41 »
Yok Ahmet  kardeşim bu Antrenman forması sanırım.

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #34 : 22.06.09, 18:42 »
Bu Zan'ın Uğur'un çeyreği bile edemeyeceği gerçegini değiştirmez bilgili arkadaşım

Serhat Türkel

« Yanıtla #35 : 22.06.09, 18:47 »
yalnız Uğur'la Gökhan Zan'ın ne alakası var?

Çevrimdışı Deniz Aktaş

« Yanıtla #36 : 22.06.09, 18:50 »
Arkadaşlar tartışmanın manası yok .Galatasaray için hayırlısı olsun inşallah.

Said Durmuslar

« Yanıtla #37 : 22.06.09, 18:54 »
ya boşuna baslık açmayın valla forumda boşuna yer işgal eder yani şu başlık için bir sürü insan ban yiycek lig başladığında başta ben olurum kesin...
Müneccim filan mısın ? Nereden biliyorsun kötü oynayacağını ? Yani bir transfer eleştirilebilir de onun da bir adabı var. Servet geldiğinde de böyle deniyordu. Ben de Gökhan'ın çok iyi oynayacağını düşünmüyorum ancak hem bonservissiz hem de daha yabancı stoper gelecek. Gelmese bile, ki ihtimal vermiyorum, 2.5-3 milyon euroya Ediz'i alsak daha mı iyi olacaktı. Şimdi bu mesajı da kişisel bir husumet olarak algılama bence boşu boşuna.

Çevrimdışı Erdinç Eroğlu

« Yanıtla #38 : 22.06.09, 18:55 »
Baya heyecanlıydı,aslında bana umut verdi şu hali .

Benim izlediğim Gökhan Zan ,topu oyuna iyi sokmaya çalışan ve o sorumluluktan kaçmayan bir adam.Servet bu takımda maestro olduğuna göre Zan hayli hayli olur diye düşünüyorum.Frank ,sağbek-stoper arasada ,Zan gibi ,geriden iyi oynamaya çalışan adamada ihtiyacı var.

Ne Güngör nede Aşık bu işi yapabilir.Nede yeni gelecek stoper, dünya yıldızı olmadığı sürece ,bir anda öyle bir sorumluluk alır.Meira da yaşadık.

Ben Zan ın bjk de huzurlu olmadığından dolayı ondan istenileni ve bekleneni yapamadığını düşünüyorum.Üstüne Sivok ve Zapo gelmesine rağmen kesilemedi ilk 11 den.Zan huzuru bulduğu müddetçe takımda oynar.Terim boşuna çabalamadı bu adam için.

Düşününce iyi ve isabetli bir transfer,hayırlı olsun ,hoşgeldin GÖKHAN ZAN....
« Son Düzenleme: 22.06.09, 18:56 Gönderen: Erdinç Eroğlu »

Çevrimdışı Yavuz Erdün

« Yanıtla #39 : 22.06.09, 19:00 »
Servet de yurek var, fizik var ama teknik ve oyun okuyusu cok kisitli.  Servet'in eksigi olan yonlerde ise Gokhan Servet'den defalarca daha iyi.  Yeter ki Carrusca ve Emre G. gibi muzmin sakat olmasin.  Her neyse hayirli olsun, ben gayet memnunum.  Milli takim stoperi, Besiktas'da yillarca oynamis, bir de ustune bedava.

Demiroren diyordur kendi kendine, bir daha sampiyon mampiyon olmam, Fener soldan vuruyor, Galatasaray sagdan haha ;)

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #40 : 22.06.09, 19:37 »
Öncelikle;

Olumsuz düşüncesi olanlar bunu mutlaka ki yazabilirler.
Bu tür ortamların amacı da budur zaten.
Aynı şekilde konuya olumlu bakanlarda yazacaklardır.

Ama buraya daha dün yazmaya başlamış kişiler gibi davranmayın rica ediyorum.
Bu forumun olmazsa olmaz kuralları var.
Ama katı gelir size ama saçma gelir bilemem.
Herkes uymak zorunda onu biliyorum.

O yüzden lütfen kimse kimseyi rencide etmesin.
Herkes birbirinin yorumuna saygı duysun, karşı çıkıyorsa da bunun güzel bir dille belirtsin.

Gökhan Zan Transferine gelince ;

Evet adı CAM ADAM bir oyuncu aldık.
Ama Gökhan Zan geçen sene Beşiktaş'ta 26 maç oynamış.
Demek ki ciddi yada müzmin bir sakatlığı yok.
Yada kalmamış...

1981 Doğumlu...
45 kez A Milli olmuş...
Şampiyon Beşiktaş'ın stoperi...
Ödenen bonservis SIFIR...

Teknik kapasitesi Türkiye liginde ki tüm stoperlerin üstünde.
Topu oyuna iyi sokan bir oyuncu.
Uzun boyuna rağmen, çok seri, hızlı ve dönüşleri mükemmel.

Peki handikapı ne ?

Konsantrasyon tabi ki...

Tek handikapı maç içersinde zaman zaman konsantarsyon sorunu yaşıyor.
Bu yüzden de bir defans adamından beklenmecek derecede oyuna katılımı olmasına rağmen gene bir defans oyuncusundan beklenmeyecek derecede çok net hatalar yaptığı oluyor.
Ama çözümsüz değil.
Önce kendisi sonra da T.Direktör desteği ile çözülecek bir nokta bu.

Sonuç olarak neresinden bakarsanız bakın bence çok çok iyi bir transfer yaptık.
Servet'te satılmazsa şayet daha da güzel olacak.
Hayırlısı olsun diyecez.
Destek verecez.
Başarılarımıza katkı sağlamasını bekleyecez.

2 sene evvel Servet Çetin geldiğinde daha büyük bir kıyamet kopmuştu forumlarda.
Hatta iyi yazan bir iki kişi ancak vardı ki onlarda iyi oldu Servet geldi derken bir açık kapı da bırakmıyor değillerdi.(Mesela Ben )

Futbolda kan uyumu çok önemli bi şey.
Defansif başarı da ise birbirinin tamamlayan oyunculardan bir defans  kurulması daha da önemli.
Yoksa Meira kötü futbolcu mu?
Frank De Boer kötü oyuncu muydu?
Ama olmadı işte.

Ben başarılı bir hamle olarak görüyorum bunu ve yönetimi de kutluyorum.

Burak Fındık

« Yanıtla #41 : 22.06.09, 19:37 »
ya boşuna baslık açmayın valla forumda boşuna yer işgal eder yani şu başlık için bir sürü insan ban yiycek lig başladığında başta ben olurum kesin...
Müneccim filan mısın ? Nereden biliyorsun kötü oynayacağını ? Yani bir transfer eleştirilebilir de onun da bir adabı var. Servet geldiğinde de böyle deniyordu. Ben de Gökhan'ın çok iyi oynayacağını düşünmüyorum ancak hem bonservissiz hem de daha yabancı stoper gelecek. Gelmese bile, ki ihtimal vermiyorum, 2.5-3 milyon euroya Ediz'i alsak daha mı iyi olacaktı. Şimdi bu mesajı da kişisel bir husumet olarak algılama bence boşu boşuna.

Yok kaile almıyorum zaten merak etme...düzgün bir şekilde cevap yazsaydın senin düşüncendir derdim ama müneccimmisin falan gerek yok kaile almama...siz beğenirsiniz ben beğenmem buda benim düşüncem bana göre mantıklı değildir...gökhan zan semihinde önünü tıkıycak...benim hoşuma gitmedi yani suçmu işledik...hayırlı uğurlu olsun Allah başarılı olmasını nasip etsin beni yanıltsın inşallah en büyük dileğim bu ama benim milli takımdada beşiktaştada izlediğim gökhan zan bize yarar sağlamaz ilk 11 oynarsa bize saha içinde zarar verir...rotasyondaysa 1.5 trilyon alıcak senede biraz pahalı bir rotasyon oyuncusu...edizede kim2.5 verir oda ayrı bir mesele alırdın bir yabancı defans oyuncusu emreyle ikili oynarlardı yedeğinde semih olurdu diğer emre olurdu...çok sıkıştık hakan olur,mehmet olurdu...ben yabancı defans alınmıycak gibi düşünüyorum...

Çevrimiçi Hakan Can

« Yanıtla #42 : 22.06.09, 19:40 »
Şu anda forumda ki tartışma, biribirine inceden laf sokma hali bitecek yada bitirecem !!!

Burak Fındık

« Yanıtla #43 : 22.06.09, 19:44 »
Şu anda forumda ki tartışma, biribirine inceden laf sokma hali bitecek yada bitirecem !!!

Valla hakan abi haklısın özür dilerimde ben kimsenin fikrine bişey demiyordum ama müneccimsin falan gerek yok bunlara...beni biliyosun tartışmasını sevmiyorum seninde bu konuda nekadar hassas olduğunu biliyorum birdaha bişey derse normal cevap veririm tartışmam..

Çevrimdışı Fahri Elmas

« Yanıtla #44 : 22.06.09, 19:54 »
Şu ana kadar çok iyi bir staff ekibi ,  2 tecrübeli ve kazma diye nitelendirebileceğimiz oyuncu aldık. Sanırım Hocalarımıza çok güveniyoruz :)

Ama bu transfere bişey demek bence yönetimin emeğine haksızlık olur. Sonuçta Türk stoper vardı da biz mi almadık.
Bu konuda başarısız işte , iyi stoper yetiştiremiyoruz. Sonuçta bu kadar deneyime ve iyi bir fiziğe sahip bir futbolcuyu bedavaya aldık. Bunlardan Türkiye'de fazla yok :)

Ya Ediz i alacaktık ya da Gökhan ı. Ediz genç ama Gökhan dan çok bi üstünlüğü yok. Eren e de o kadar bonservis veremeyeceğimize göre yedek defans olarak çok yerinde bir transfer. Yedek oyuncu eksiğimizi kapatıyoruz artık önemli isimlere geldi sıra.

İnşallah o noktalarda da isabetli isimleri görürüz, ben yönetime güveniyorum bu konuda.

Bilmiyorum katılırsınız katılmazsınız ama son 2 yıldır transfer politikası anlamında Fenere çok büyük fark atmış durumdayız.

Çevrimdışı Yavuz Erdün

« Yanıtla #45 : 22.06.09, 20:03 »
Hakan, basarili olmasi bir yana, milli takimda bizim oyuncularla beraber oynadigi mac sayisi bizim takimdaki bazi oyuncularin milli takimda oynayan oyuncularimizla oynadigi mac sayisindan daha fazla hehe ;)  Yani adaptasyon da pek sorun olmayacak ;)

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #46 : 22.06.09, 20:30 »

Bu arada Yeni Formamızda hayırlı olsun

Çevrimiçi Guvenc Kaplan

• Guvenc Kaplan Blog
« Yanıtla #47 : 22.06.09, 20:32 »
Gökhan Zan'i bonservissiz alarak tasarruf yapiyoruz, paralari esas oyunculara sakliyoruz arkadaslar. Cok takilmayin. Bence her sekilde faydali olur Gökhan Zan. Gene bir Haldun Ustunel klasigi oldu. Ustelik Besiktas yönetiminin onayini alip transfer yapmisiz, yani etik olmayan durumlar da yok. Dün aksam Sinan Engin "bence Gökhan Besiktas'ta kalir, göreceksiniz" diyordu, simdi ne diyecek bakalim.

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #48 : 22.06.09, 20:34 »
Geçen sene forumda baya tartışılmıştı turk telekom logosunun nasıl olucağı hakkında bence güzel olmuş arkadaki fontta beyaz olabilir
Ayrıca formayıda beğendim güzel olmuş

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #49 : 22.06.09, 20:35 »
Dün aksam Sinan Engin "bence Gökhan Besiktas'ta kalir, göreceksiniz" diyordu, simdi ne diyecek bakalim.
Sercan içinde Fenere gider diiyordu inşallah o konudada yanılır

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#5 Gökhan Zan