ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#5 Gökhan Zan

Gönderen Konu: #5 Gökhan Zan  (Okunma sayısı 19881 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adem Yilmaz

Ynt: Gökhan Zan Galatasaray'da
« Yanıtla #100 : 24.06.09, 01:06 »
Gokhan Zan-Sabri(sag bek transferi bir başka bahara ertelendi gelen haberlere göre)-Leo Franco üçlüsüyle Kadıköyde 5 den aşağı yemeyiz 6 atabilcek bir forvet hattına ihtiyacımız var.

Abartıyosunuz bence.

Servet-De Santis-Sabri                  4

Gokhan Zan-Leo-Sabri                    x

Bu denklemden doğru orantı yap çarp böl sende görürsün ne kadar ciddiolduğumu ;D

Çevrimdışı Deniz Aktaş

« Yanıtla #101 : 24.06.09, 01:19 »
Benim anlamadığımda şu Sanki Gökhan Yerine Ediz i almış olsaydık yada Eren i o zaman Fener bize  5 değilde 1 mi atacaktı yada biz onlara mı 5 atacaktık.

Yada gökhan o kadar kötü son maçta biz neden Beşiktaşa 2-1 yenildik 5 atmadıkta yada Fenerbahçe kupa finalinde neden 4-2 kaybetti 6-4 kazanmadıda.

Böyle saçmasapan hüsnükuruntuları bırakalım şu saatten sonra.

Şu an itibarı ile son 5 yılın en iyi Türk stoperlerinden biridir Gökhan Zan.Gerisi yalan.
« Son Düzenleme: 24.06.09, 01:20 Gönderen: Deniz Aktaş »

Çevrimdışı Namık Zengin

« Yanıtla #102 : 24.06.09, 01:20 »
Böyle bir kıyaslama ne kadar doğru sence? İbrahim Üzülmez Gökhan Zan Hakan Arıkanlı takımda bizi yendi hangisi daha iyi?
Gökhan Zan'ı çok beğendiğim söylenemez ancak kesinlikle çok akıllı transfer. Beşiktaşlılar oh be daha iyisini alıcaz falan diyorlar verirler 5-6 milyon euro alırlar. Kendi zararları. Zapoyla Sivoka da 5er milyon euro verdiler nasıl olsa zarar etmeye alıştılar.

Çevrimdışı Adem Yilmaz

« Yanıtla #103 : 24.06.09, 01:36 »

Şu an itibarı ile son 5 yılın en iyi Türk stoperlerinden biridir Gökhan Zan.Gerisi yalan.

Bu mantıkla dusunursek Sabri de en iyi sağ beklerinden.Şu ligde bence ilk 10 a giremez kaldıkı 1.8 milyon euro civarı para alıcağı söyleniyorki benim esas karşı çıktığım nokta bu.

Hangi Allah ın kulu bu adama Hakan Balta dan Mehmet Topal dan Arda dan fazla maaş vermeyi kabul eder bu dünyada.Arda nın yerine kendizi koyun bir düşünün.

Haldun Üstünel in açıklamalarından anladığım kadarıyla iki yabancı daha alıncak ve bunlar orta saha ve forvet ,defansa takviye planımız yok.  Servet ve Meira yı 14 milyon euro ya satmışsın hala defansa adam almıyorsan 5 değil 6 atsalar yeridir!

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #104 : 24.06.09, 01:37 »
Ufuk ile iddiaya girdik..gecen yil 39 gol yemisiz...bu sezon ben en fazla 23 gol yeriz diyorum...Ufuk daha fazla yeriz diyor..ben hakli cikarsam Ufuk bana Gökhan Zan formasi alacak..(mor olsun Ufuk) :D o hakli cikarsa ona bir Almanya gezisi ayarliyorum..forum sahit..kacis yok..iddia basladi...onun ve bircok arkadasin begenmedigi Franco ve Gökhanli defans hatti tas gibi olacak bu sezon ve ben 5 numarali formamla buraya poz verecem :D

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #105 : 24.06.09, 01:38 »
Hamburg'a da gidelim Cihan :)

Çevrimdışı Namık Zengin

« Yanıtla #106 : 24.06.09, 01:39 »

Bu mantıkla dusunursek Sabri de en iyi sağ beklerinden.Şu ligde bence ilk 10 a giremez kaldıkı 1.8 milyon euro civarı para alıcağı söyleniyorki benim esas karşı çıktığım nokta bu.

Hangi Allah ın kulu bu adama Hakan Balta dan Mehmet Topal dan Arda dan fazla maaş vermeyi kabul eder bu dünyada.Arda nın yerine kendizi koyun bir düşünün.

Haldun Üstünel in açıklamalarından anladığım kadarıyla iki yabancı daha alıncak ve bunlar orta saha ve forvet ,defansa takviye planımız yok.  Servet ve Meira yı 14 milyon euro ya satmışsın hala defansa adam almıyorsan 5 değil 6 atsalar yeridir!

O kadar vereceğimizi düşünmüyorum. 1 milyon euro artı maç başı anlaşmışızdır gibime geliyor.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #107 : 24.06.09, 01:42 »
Ufuk Cek Cumhuriyetinden öteye giremiceksin sen heveslenme :D

Çevrimdışı Şamil Akdağ

• Ortaya Karışık
« Yanıtla #108 : 24.06.09, 01:43 »
Ufuk ile iddiaya girdik..gecen yil 39 gol yemisiz...bu sezon ben en fazla 23 gol yeriz diyorum...Ufuk daha fazla yeriz diyor..ben hakli cikarsam Ufuk bana Gökhan Zan formasi alacak..(mor olsun Ufuk) :D o hakli cikarsa ona bir Almanya gezisi ayarliyorum..forum sahit..kacis yok..iddia basladi...onun ve bircok arkadasin begenmedigi Franco ve Gökhanli defans hatti tas gibi olacak bu sezon ve ben 5 numarali formamla buraya poz verecem :D
Cihan atak oynayacagımız içi çok gol atacağız ama ilk sezon çok gol yiyebiliriz. Takım Rijkaard ın sistemine iyice alısınca yani iilk sezonun sonu ve ikinci sezon daha az gol yeriz gibime geliyor. Keşke iddiaya sonrakı sezon için girseydin... :D

Hande Işık

« Yanıtla #109 : 24.06.09, 01:44 »
Alıntı
bu sezon ben en fazla 23 gol yeriz diyorum
Atak futbolla alakası yok, Servet'siz 23 rahat yeriz.

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #110 : 24.06.09, 01:47 »
Haldun Üstünel savunmaya transfer yapmayacağız dedi bilmiyorum artık  ;)
Tek dileğim 3-4-3 oynayalım  :)

Hande Işık

« Yanıtla #111 : 24.06.09, 01:47 »
Alıntı
Servet ve Meira yı 14 milyon euro ya satmışsın hala defansa adam almıyorsan 5 değil 6 atsalar yeridir!
Emre Güngör sakat değilse, iyi bir yabancı stoper de alınırsa, Gökhan zor forma bulur ki Hakan Balta ve Emre Aşık da var piyasada. Hepsi daha iyi Gökhan'dan özellikle şampiyon olduğumuz seneki Emre Güngör, çok çok üst düzey bir stoper.

Yabancı stoper alınırsa Semih kiralanmalı, boş sezon geçirebilir yoksa, halbuki bu yaşlarında maç oynaması gerekli.
« Son Düzenleme: 24.06.09, 01:49 Gönderen: Hande Işık »

Çevrimiçi Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #112 : 24.06.09, 01:48 »
Cihan ben en az 30 yeriz diyorum.. Hakli cikarsam bana Mor bir Mehmet Topal formasi alcanmi? Senin dedigin cikarsa 5 Numarali formanin Parcalisida benden...

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #113 : 24.06.09, 01:50 »
Besiktas ilk yari 3lü savunma oynadiginda 18 gol yemis..ikinci yari Sivok - Gökhan tandemiyle 12 gol yedi..Gökhan- Emre Güngör tandemi ( sakatlik olmazsa sayet) bu Sivoklu tandemden daha saglam bir tandem..üstelik bekler (bence Ugur ve Balta) Ibrahim ve Ekreme göre daha saglam..orta saha sayet Linderoth Topal Arda Kewell oldu diyelim yine Linderoth ve Topal ile Baris ile Ayhan ile direncli bir orta saha..yani bu ligte 23 gol cok normal bir rakam olmali...

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #114 : 24.06.09, 01:51 »
Cihan ben en az 30 yeriz diyorum.. Hakli cikarsam bana Mor bir Mehmet Topal formasi alcanmi? Senin dedigin cikarsa 5 Numarali formanin Parcalisida benden...

2 tane Gökhan Zan formasini ne yapayim ben...sende yarin aciklanacak yildizin formasini alirsin :D

Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #115 : 24.06.09, 01:53 »
Leo Franco, golleri uzaktan aşırtma yediği için 3'lü 4'lü pekte farketmiyor aslında Cihan :)

Çevrimdışı Deniz Aktaş

« Yanıtla #116 : 24.06.09, 01:54 »
yarın mı Cihan bir bildiğin mi var ?

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #117 : 24.06.09, 01:55 »
olm 10 yil gecti be :D mazide yasamayalim  8)

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #118 : 24.06.09, 01:55 »
yarın mı Cihan bir bildiğin mi var ?

icime dogdu :D

Çevrimdışı Adem Yilmaz

« Yanıtla #119 : 24.06.09, 01:56 »
Besiktas ilk yari 3lü savunma oynadiginda 18 gol yemis..ikinci yari Sivok - Gökhan tandemiyle 12 gol yedi..Gökhan- Emre Güngör tandemi ( sakatlik olmazsa sayet) bu Sivoklu tandemden daha saglam bir tandem..üstelik bekler (bence Ugur ve Balta) Ibrahim ve Ekreme göre daha saglam..orta saha sayet Linderoth Topal Arda Kewell oldu diyelim yine Linderoth ve Topal ile Baris ile Ayhan ile direncli bir orta saha..yani bu ligte 23 gol cok normal bir rakam olmali...

Linderoth-Uğur-Emre G.

34 maçlık maratonda bu üçlü max. 12-13 maç birarada oynar.

« Yanıtla #120 : 24.06.09, 01:58 »
inş seneye 6-7 milyon euroya satarız gökhanı  ::)

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #121 : 24.06.09, 02:00 »
aslinda geyige vursamda üzüntü verici..sanki bahsedilen takim Galatasaray degil Diyarbakirspor..yok su ancak 13 mac oynar..yok 30-40 gol rahat yeriz..yok Fener bize 5 atar..bakmayin geyige vurduguma..üzülüyorum..hic güven kalmamis o formaya o ambleme hic..

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #122 : 24.06.09, 02:00 »
cihan sana verdiğim işleri hallettin mi bakalım? ;)

Çevrimdışı Savaş Sevinçli

« Yanıtla #123 : 24.06.09, 02:20 »
                                                                        HoşGeldin     Zan

Yazıya başlamadan önce birşeyin farkına varılmasını istiyorum.

madde 1: Galatasarayın Stoper ihtiyacı varmı?
madde 2: Stoper ihtiyacı için yabancı kontejanının kaçını bu bölgeye kullanabiliriz?
madde 3: Türkiyede bu bölge için kaç alternatif bulunuyor ve maliyetleri nelerdir?

Servet gitsede gitmesede bir stoper alınacaktı, Servet gitti alınması gereken stoper sayısı 2 ye çıktı, mevcut şartlarda bu bölgeye iki stoper alamıyacağımıza göre mecburen bu bölge için bir yerli stoper alınacaktı. bana göre 3 alternatif vardı. Eren, Gökhan ve Ediz.

Eren bugun Kayserinin en gözde ismi, Hurma ile otelde yaptığımız görüşmedede kendisi sürekli Erenden bahsediyordu. Şuan erene isteyecekleri fiyat emin olunki Rio Ferdinand kadar vardır. bu sebebten dolayı Ereni eliyorum bu listeden. Geriye kalan iki isimden ise Ediz tercihinin neredeyse çıkması imkansız. kaldıki Edizin alınması durumunda ödenecek bir bonservis bedelide ortada dururken. Gökhan 48 kez milli olmuş, edizin henüz başlangıcı yok. Gökhan Son lig şampiyonu Beşiktaşın kaptanı, Ediz ise sıradan bir ankara ekibinin stoperi. Gökhan tercihi gayet doğal duruyor.

Peki ortaya çıkan bu gerçeklerden sonra, Gökhan şöyleydi böyleydideyip bu transfere karşı çıkmanın anlamı nedir. Amaç sanırım üzüm yemek değilde bağcıyı dövmektir. Gökhana alternatif bir isim varsa buyrun oturup tartışalım ama ben böyle bir isim malesef göremiyorum.

Gökhan Zanı biraz değerlendirmek gerkirse, geçen sezon 34 lig maçının  19unda sahadakini yerini almış, 16 maçtada ilk 11 başlayıp 90 dakikayı tamamlamış.    fortis Türkiye kupasında 7 maça çıkmış, ve ikide avrupa kupası maçı var yerine diye aldığımız Sevet ise bu sezon toplam 20 lig maçına çıkmış.,  Linderoth 2 Emre Güngör 5 lig maçında görev almış, şimdi hangiistatistik ve mantığa dayanılarak Gökhan Zanın sürekli sakatlık yaşadığından dolayı transferini reddediyoruz. Eğer Gökhanı bu yüzden istemeyeceksek, ne Linderothun, neden Emre Güngör'ün çokdan yollanmış olması gerekmiyor mu?

İkinci bir husussa, Galatasarayın duran top hastalığı artık tescillenmiş bir gerçekken Gökhan gibi fiziği üstün bir oyunuya hayır neden?

Galatasaray transferlerini Türkiye için değil, Avrupa maçları için yapıyor düşüncesine sahipken, Gökhan gibi Avrupa deneyimine sahip kaç yerli oyuncu var Türkiyedeki Gökhana hayır deniyor?

Gerek Fenerbahçe, Gerekse Beşiktaşın ilk 11 oyuncusundan kaçını bonservis bedeli ödemeksizin transfer edebilirsinizki bu fırsata hayır diyoruz?

Bu liste uzar gider ama sonunda şu gerçek ortaya çıkacaktır. Galatasaray bir milli stoperi göndermiştir ve onun yerinede milli takımdan partnerini almıştır. Bu işin kazancı 8 milyon euro olmuştur. Eğer gökhanın 8 milyon euroluk bir zarar vereceğine inanan varsa eyvallah ama ben böyle birşeye inanmıyorum. Gerek Ayhan, Gerek kewell, Gerek Emre Aşık, gerek Baros, Gerek Servet bu çatının altında ne kadar değiştiklerini ve başarılı olduklarını ortaya koydu. Sürekli olan şeyler tesadüf değil gerçeğin ta kendisidir. Bu gerçeğide Gökhan üzerinde en kısa zamanda göreceğiz.

Bizim sektörde bir söz vardır, misafir asla yok veya hayır denmez, onun yerine alternatif sunulur. Transfer eleştiriside buna benzer karşı çıkalım Osman Tamburacı gibi ama yerine alterbnatif kim olacak?

10 milyon verip erenimi alalım, yoksa Ankarasporun stoperi Edizimi
hangisini daha çok yadırgarız acaba 11 de başlayan Gökhan Zanımı yoksa 11 de başlayan Avrupa kupası görmemiş, milli olmamış Erenimi.

Karar sizin.

Saygılarımla

Çevrimdışı Adem Yilmaz

« Yanıtla #124 : 24.06.09, 02:30 »
aslinda geyige vursamda üzüntü verici..sanki bahsedilen takim Galatasaray degil Diyarbakirspor..yok su ancak 13 mac oynar..yok 30-40 gol rahat yeriz..yok Fener bize 5 atar..bakmayin geyige vurduguma..üzülüyorum..hic güven kalmamis o formaya o ambleme hic..

Linderoth a 2 milyon yıllık veriyosun 2 sene de kaç maça çıkmış

Uğur geçen sezon maçı bırak idman yapamadı gazetelerde balon gibi şişmiş dizinin fotoları boy boy çıktı

Emre peşpeşe üç kez ameliyat oldu

İddaya girmek istersen gireriz ;D

fener de Gokhan Semih gibi avrupa dan talibi çıkan oyuncuların ağzından avrupaya gitmek istiyorum lafı senede bir kez ya çıkıyor ya çıkmıyor bizim Arda Mehmet T, Servet kamera mikrofunu gördükleri vakit Avrupaya gidicemden başka bir şey söylemiyorlar.Bunun bence en büyük sebebi hakettikleri ücreti bu adamlara veremedik buna Hakan Balta da dahil üstüne sen git  bide Gökhan Zan ı al bunlardan daha fazla maaş ver bu mudur idarecilik?

Bu adamlar yönettikleri şirketlerde ücret politakalarını bu şekilde mi belirliyorlar?

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#5 Gökhan Zan