ScoutGS Forum » Galatasaray » Galatasaray » 1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI)

Sayfa: « Birinci 1 2 3 4 [5] 6 En Son »
Yazar » 1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI)
Fatih Yıldız

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#81]

Arif Manchester UTD a İngiltere de attığı golden sonra aralıksız 5 sene uzaktan şut çekmiş bir kere bile tutturamamıştı. Sabrininki de buna benziyor Icon_smile .

Bu arada Hagiden sonra bir tek C.Pratez duran toplarda heyecanlandırdı beni. Lincoln de iyi vuruyor ama frikik kullanması için önce takımda oynaması gerek.

Lisanssız Ürün Alma, Aldırma; Renklerine Sahip Çık, Korsana Kazandırma !
04.08.08 - 10:35
Yazara özel mesaj gönder Bu mesajı bir cevap içinde alıntı yap
Burhan Sagsen

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#82]

Oguzhan Basyigit Demişki:

bunlar hazırlık dönemi normal..bu takımın santrfora ihtiyacı yok diyorum..ümit ileri uca çekilsin yeter..

oğuzhan geçen sezon uefa kupası maçlarında ümit-nonda ikilisinin neler kaçırdığını unuttun mu?

kesinlikle gol vuruşu iyi olan bir santrofor almak zorundayız.. yoksa bütün sezon "o gol nasıl kaçtı" nidalarıyla geçecek..

04.08.08 - 10:49
Cem Koç

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#83]

Fatih, Arif' in efsane bir golu de ligde var Icon_smile Caprazdan attigi bir gol. Hakkini yemeyelim Icon_razz

04.08.08 - 10:57
Oguzhan Basyigit

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#84]

Ya abi ,santrfor alalım diyorsun da elindekiler ne olacak ? zaten tek santrfor oynayaacksın bence ümit iyidir.alternatif halil olursa ne ala ama gerisine gerek yok..cisse gelirse birşey diyemem tabi

04.08.08 - 10:57
Hakan Can

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#85]

Fatih Yıldız Demişki:

Arif Manchester UTD a İngiltere de attığı golden sonra aralıksız 5 sene uzaktan şut çekmiş bir kere bile tutturamamıştı. Sabrininki de buna benziyor Icon_smile .

Bu arada Hagiden sonra bir tek C.Pratez duran toplarda heyecanlandırdı beni. Lincoln de iyi vuruyor ama frikik kullanması için önce takımda oynaması gerek.

Fatih Bey ,

Sabri'nin olayı gerçekten Arif Erdem ile örtüşüyor..Arif'te her duran topun arkasına geçerdi...Yalnız Arif'in hareketli toplarda ki ortaları, pasları çok etkiliydi...Bunda biraz da Hakan Şükür ile olan müthiş uyumları sebep oluyordu sanırım...

Frikik konusunda ise ;

Sabri'nin neden yada neye dayanarak sürekli o topun başına gittiğini gerçekten anlayamıyorum ve gerçekten bıktım artık...Serbest vuruşları malesef kötü kullanan bir takımız...

04.08.08 - 11:01
Burhan Sagsen

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#86]

Oguzhan Basyigit Demişki:

Ya abi ,santrfor alalım diyorsun da elindekiler ne olacak ? zaten tek santrfor oynayaacksın bence ümit iyidir.alternatif halil olursa ne ala ama gerisine gerek yok..cisse gelirse birşey diyemem tabi

elimdekiler nonda ve ümit.. bir de tecrubesiz yaser.. 34 lig maçı + 8 kupa maçı + avrupa maçları.. bence yetmez.. ümit'in atacağı gol sayısı bellidir.. ayrıca çoğu maçta çift forvet oynayacağımızı düşünüyorum.. lincoln ve kewell'ı toplasan ancak bir adam ederler.. onlara güvenip sistem kurulmaz..

04.08.08 - 11:07
Burak Fındık

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#87]

Hakan Can Demişki:

Fatih Yıldız Demişki:

Fatih Bey ,

Sabri'nin olayı gerçekten Arif Erdem ile örtüşüyor..Arif'te her duran topun arkasına geçerdi...Yalnız Arif'in hareketli toplarda ki ortaları, pasları çok etkiliydi...Bunda biraz da Hakan Şükür ile olan müthiş uyumları sebep oluyordu sanırım...

Frikik konusunda ise ;

Sabri'nin neden yada neye dayanarak sürekli o topun başına gittiğini gerçekten anlayamıyorum ve gerçekten bıktım artık...Serbest vuruşları malesef kötü kullanan bir takımız...

hiçte körün taşı denk gelip bir gol atamadı

En Son Düzenleme: Burak Fındık (04.08.08 - 11:45)

04.08.08 - 11:42
Aykut Cakır

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#88]

Hakan Can Demişki:

Sabri'nin neden yada neye dayanarak sürekli o topun başına gittiğini gerçekten anlayamıyorum

bi kaç tane direktten dönen topu var teknik heyet ve futbolcular onu refersans alıyo olabilir

04.08.08 - 12:10
Guvenc Kaplan

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#89]

Ergün de boyleydi... GS'da oynadigi süre boyunca uzaktan attigi sutlarin bir tanesinin gol oldugunu hatirlamiyorum. Spikerler de sartlanmis gibi, Ergun'e top gelince "iyi vurur" diyorlar ve Ergun'un sutu disari gidiyordu her seferinde...

04.08.08 - 14:49
Emrah Şahin

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#90]

aydın yılmaz hasan sas arda varken sabri resmen sahada cinayet işliyor duran top kullanarak hem kendine hem takıma hem stoperlere yazık ediyor skıbbenin buna bi dur demesini bekliyorum....steau macı için karan yanında kewell olursa cok kolay gol buluruz gibime geliyor ortada topal barış arda hasan ilerde gezen bir kewell ve karan bekliyorum inşallah

04.08.08 - 18:12
Kaan Balkaş

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#91]

Dün akşamki 1860 Münih maçını izledim ve şimdi yorum yazma fırsatı bulabildim; sizlerle de paylaşmak istedim...

Bir önceki Hoffenheim maçına göre çok daha iç açıcı ve umut verici bir maç olduğunu söyleyebilirim. Rakip 2. lig ekibi olsa da, az çok takımımızın direncini, pas yüzdesini ve oyun kurma kabiliyetini görebildik.

İlk devrede, eldeki sakat olmayan as oyunculardan kurulu bir 11 izledik. Gerçi Barış ve Hakan Balta oynamıyordu. Ama diğer isimler seçilebilecek en doğru isimlerdi.

Bana göre Skibbe Alparslan'ın alınmasıyla, kadroda sayısı 3'e çıkan sol bek pozisyonundaki en zayıf isim olan Volkan'a son bir şans vermişti ve onu ilk 11'de bu nedenle oynatmıştı.

Volkan'ın bu son şansı değerlendirmek için canını dişine takması ve iyi oynaması Skibbe'yi etkiledi ve Alparslan'dan farklı şekillerde yararlanma fikrine itti. Volkan onu o kadar etkiledi ki, Hakan Balta'yı bile önliberoda denedi 2. yarıda.

Rakip güçlü bir rakip değildi, ve Volkan'ın karşısındaki ismin zayıf olması, onu çok iyi oynuyor göstermiş olabilirdi. Yani yanıltıcı bir maç olma ihtimali çok yüksek. Çünkü Volkan'ı dirençli rakiplere karşı çok defa izledik ve etkili olamadığını gördük. Savunma yönü oldukça zayıf bir isim. Skibbe'nin buna dikkat etmesi lazım.

Alparslan'da ise, hem Ümit Milli'de izlediğime, hem de söylenenlere göre Volkan'dan ve Hakan Balta'dan çok daha yüksek bir potansiyel var. Zor bulunan ve yetiştirilen mevki olan "bek" mevkisinde böyle bir potansiyel kaybetmek; hem de Volkan gibi bir oyuncu uğruna bunu yapmak son derece yanlış olur...

Maça gelince:

"Meira, M.Topal, Arda, Hasan, Barış" ilk yarıdaki güzel futbolun kilit isimleriydi.

Meira, oyun kurma ve uzun mesafeli top dağıtma görevlerini hatasız yerine getirdi. Bence onun hakkında yorum yapmaya ve yazmaya gerek bile yok (Nazar değmesin).

M.Topal, uzun yıllardır oynamakta ve seyretmekte olduğum futbolda, bir futbolcunun kendini ne kadar geliştirebileceğinin ve top kapma yeteneğinin ne kadar yüksek olabileceğinin en güzel örneği olmuştur (Nazar değmesin).

Arda dünkü oyunda yapabileceğinin en iyisini yapmadı elbette; fakat ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Benim Galatasaray'da neden en çok umut bağladığım, en çok şey beklediğim isim olduğunu bana bir kez daha gösterdi (Nazar değmesin).

Hasan gözlerimi yaşartıyor. Kendisine her zaman zarar veren ve kariyerini inişe sürükleyen "hırsını" sanki daha iyi yönlerde kullanabiliyor gibi. Ondaki fazla hırs, sürekli itiraz etmesine, çabuk sinirlenmesine ve dolayısıyla kart görmesine neden oluyordu. Bu da hem kendini, hem de takımını olumsuz yönde etkiliyordu. Hırsını antrenmanlara ve maçlara sadece futbol olarak yansıtması, onca maç eksiğine rağmen takımın en göze batanlarından biri olmasını sağladı. Aynen devam Hasan kardeşim. Yen şu öfkeni, sinirini ve takımı sırtla. En azından Kewell takıma katılana kadar...

Bu isimlerin haricinde, oyuna zorunlu da olsa (M.Güven'in sakatlığı ile) sonradan giren Barış'a ayrı değinmek lazım. Bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Sadece şunu söylemek istiyorum (zaten herkes görüyor meziyetlerini): Bu çocuk tipik bir Alman futbolcusudur ve eksik olan tek yönü de "Alman Disiplini"dir. Mental olarak, etik olarak kendine çeki düzen verirse çok değerli bir isim olacak. Umudum çok fazla...

Herkes de farketmiştir, takım 2. yarıda bambaşka bir takım oldu. Bunun tek nedeni var: Skibbe'nin ilginç rotasyonları.

Kalli'de en çok sıkıntı duyduğumuz ve şikayetçi olduğumuz, kadroyla fazla oynama sorunu Skibbe'de de gözüküyor gibi geldi bana. Umarım bu sadece hazırlık maçlarıyla sınırlı kalır. Yoksa Hakan Balta'dan önlibero, M.Güven'den sağ bek, Ümit'ten tek forvet, Nonda'dan orta saha yapmaya çalışması ileride bize Kalli'den daha bela bir dert olur. Aman Skibbe Hocam Aman! Ne çektiysek kadro istikrarsızlığından ve saçma sapan varyasyonlardan çektik.

Takımın sağ bek ve golcü forvet ihtiyacı doğal olarak bu maçta da bas bas bağırdı. Benim korkum, bu mevkilerin bağırmaktan ses tellerini kaybetmesi. 7 Ağustos'a kadar forvet gelecekmiş, belki sağ bek de alınabilirmiş. Haydi hayırlısı. Çıkan haberlere göre en muhtemel isimler "Oliveira-Zigic-Kanoute" gibi gözüküyor. Kanoute çok çok zor, ama tek ümidim yaşının 31 olması. Bu isimlerin her birini de inanılmaz şekilde isterim. Favorim golcü pivot; yani Zigic...

Maçı dün izlediğim için kafamdaki veriler taze değil. O nedenle unuttuğum isimler ve eleştiriler olabilir. Sonuç olarak söyleyebileceğim şey, bu takımın iyi yolda olduğu, çok eksik olmasına rağmen çok güzel bir top oynayabildiği ve yapılacak takviyelerle, korkulması gereken bir takım olabileceğidir. Hoffenheim maçına göre kafamda bir çok şey değişti...

04.08.08 - 22:55
Cihan Serbetcioglu

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#92]

Mesaj |-> Alıntıya cevap <-|:
a Hakan Balta'dan önlibero, M.Güven'den sağ bek, Ümit'ten tek forvet, Nonda'dan orta saha yapmaya çalışması ileride bize Kalli'den daha bela bir dert olur. Aman Skibbe Hocam Aman! Ne çektiysek kadro istikrarsızlığından ve saçma sapan varyAli Sami Yenonlardan çektik.

Hakan Balta´nin en verimli oldugu yer olarak gösteriliyor 4-4-2 nin sol ici..

Ümit tek forvet..Luce bu taktikle bizi nerdeyse ceyrek finale tasiyordu ama..bu Ümit o Ümit degil tabi..malzeme bu adam forvet istiyorum diyor geldigi günden beri..

M.Güven sag bek ise dedigim gibi bir hatadir..ama onun hatasimi bilmem..sag bek yok takimda..tek sag bek oynayabilen kisi Sabri..ona bisey olursa orada kim oynayacak? bence onu test etti..Erhan ilk disli rakipte dagildi sag bekte..Mehmet Güven´de pek olmadi..Baris´ta sag bek disinda her yerde görüldü o günü..oraya bi türlü adam almaliydik..ben hala Abdurrahman icin takas diyorum..

04.08.08 - 22:59
Hikmet Ünlü

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#93]

@Kaan

Bence de fena oynamadik...bircok kisi sonuca bakip Galatasaray kotu, formsuz, hazir degil diyor ama pozisyonlari gole cevirme becerisi disinda --ki bu sorun da forvet transferi ile giderilecek umariz -- fena oynamiyoruz bence.

@Cihan

Bizim yonetim tahminimce Orhan ve Abdurrahman icin zorlayacaktir son gune kadar. Bu kadar guzel transferler yaptiktan sonra sag bek pozisyonunu boyle bos birakacaklarini dusunmuyorum. Dusunmek istemiyorum. Hem de takasta kullanilabilecek o kadar oyuncu varken.

04.08.08 - 23:12
Kaan Balkaş

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#94]

Yaptığı devşirme denemelerinin bir nedeni ve mantığı vardır elbette. Fakat bunu, mantık dahilinde, takıma yakışan isimlerle yapması beni daha çok mutlu ederdi.

Ümit Karan ve Mehmet Güven bu takıma en yakıştıramadığım isimler. Bu isimler üzerinde fazla durması ve bunu da geçtim, her şekilde kullanmak istemesi beni deli ediyor. Büyük takım topçusu bunlar değil.

M.Güven yerine Barış'ı dene ilk olarak. Önder Turacı'dan sağ bek olabiliyorsa, Barış'tan hayli hayli olur kanaatindeyim. Tam kapasiteyle yapabilir mi? Hayır. Ama Sabri'den ve M.Güven'den çok daha etkili bir savunma yapar.

Bu kalitesine rağmen, Linderoth'un iyileşmesiyle yedeğe düşeceğini bildiğim için, bari sağ bekte oynasın mantığıyla ilk tercihim Barış olur, M.Güven değil.

Ümit'e gelince... Artık konuşmak istemiyorum bu adam hakkında. Beğenmiyorum, sevmiyorum, takıma zararlı olduğunu düşünüyorum. Kimsenin bilmediği ve bilemeyeceği bir gerçeğini de biliyorum, ötesi yok benim için. Daha da tartışmam kimseyle.

Hele elde Nonda ve Yaser varken bu adamı tek forvet hiç oynatmam.

Tek forvet = Top tutabilme + top indirebilme + top saklama + güçlü fizik + takım oyununun bir parçası olmak + golcülük + dripling...

Golcülüğü eskisi gibi yerinde olsa, Nonda bu kriterle çok da güzel uyuyor. Tam golcü olmasa bile bu tanıma en uygun isimdir.

04.08.08 - 23:16
Cem Koç

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#95]

Bu arada Linderoth sag bekde oynamışlığı vardır. Icon_smile Hasanımız da var ayrıca orada oynamış olan.

05.08.08 - 00:01
Musa Duman

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#96]

ümit karanı eleştiren arkadaşları anlamıyorum ümit karanla biz çeyrek final oynadık ve tek forvet nasıl oynar gösterdi ama bu başarılarından sonra hakan şükürün tekrar oraya monte edilmek istemesi ve hakanın eski günlerden uzak olmasına rağmen oynaması ve yedek kalması fizik ve kafa olarak uzak kaldı bence ümit karana sabredilmeli

05.08.08 - 02:36
İlter Urlu

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#97]

Ümit Karan'la nerede çeyrek final oynadık?Karıştırıyorsunuz,Jardel'di o Jardel...

05.08.08 - 02:57
Eser Başbay

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#98]

Guvenc Kaplan Demişki:

Ergün de boyleydi... GS'da oynadigi süre boyunca uzaktan attigi sutlarin bir tanesinin gol oldugunu hatirlamiyorum. Spikerler de sartlanmis gibi, Ergun'e top gelince "iyi vurur" diyorlar ve Ergun'un sutu disari gidiyordu her seferinde...

Geçende Gstv de izliyorum nostalji bir maçtı.Spiker ya İlker Yasin ya da Ercan Taner top Ergün'e geldi hafif sağ çaprazdan 25metre falandı spiker aynen "Ergün buradan topa çok iyi vurur,hatta hatırlıyorum buradan birçok golü var"dedi.Topu en son Mecidiyeköy'den seyir etmekte olan bir taksici görmüş Icon_lol.Bide Erün'ün uzaktan golünü hatırlayan varsa yazabilir mi?Hakikaten ben düşündüm hatırlayamadım.

En Son Düzenleme: Eser Başbay (05.08.08 - 03:15)

05.08.08 - 03:08
Cihan Serbetcioglu

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#99]

http://www.ergunpenbe.com/goller.asp

05.08.08 - 03:12
Eser Başbay

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#100]

Cihan Serbetcioglu Demişki:
Evet 1 tane varmış Denizli'ye attığı.Sağol link için.

05.08.08 - 03:20
Sayfa: « Birinci 1 2 3 4 [5] 6 En Son »
  ScoutGS Forum » Galatasaray » Galatasaray » 1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI)
Cevap Gönder 

Konuyu Arkadaşına Gönder | Konuya Üye Ol | Favorilerime Ekle