ScoutGS Forum » Galatasaray » Galatasaray » 1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI)

Sayfa: « Birinci 1 2 3 [4] 5 6 En Son »
Yazar » 1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI)
Ahmet Kılıç

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#61]

Bunlarda alternatifler...
sabrikullanmasin.net
sabrikullanmasin.com
sabrifrikikkullanmasin.com

Lisanssız Ürün Alma, Aldırma; Renklerine Sahip Çık, Korsana Kazandırma !
03.08.08 - 19:36
Yazara özel mesaj gönder Bu mesajı bir cevap içinde alıntı yap
Cem Koç

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#62]

Bir kamp donemi daha heba oldu tesekkurler. Bu ne bicim maclar.

03.08.08 - 19:44
Hikmet Ünlü

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#63]

Arkadaslar, bu arada mac linki vermenin yasak oldugunu duyurular arasina koyalim da herkes bastan bilsin.

03.08.08 - 19:51
Ibrahim Cengiz

Bilinmeyen
1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#64]

buradaki oynanan hazırlık maçları yorumlarını okurken üzülüyorum.gerçekten bu takımın iyi oynadığını düşünen var mı,şu forumu uzun süredir takip ederim ve daha gerçekci ,mantıklı yorumlar beklerdim.

maçları hiç kaçırmıyorum ve canlı izliyorum.ama şunu söyleyebilirim ki şu takımda oynayabilecek kapasitede olmayan adamları gördükçe kahroluyorum.

03.08.08 - 21:14
Bu mesajı bir cevap içinde alıntı yap
Ahmet Kılıç

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#65]

İbrahim Bey ilk yarıda barış girdikten sonra oynadığımız agresif ve hızlı hücuma kalkan takımı beğenmemek ayıp olur...1-2 topla 60-70 metre ileri oynayan bir takım olduk...Takımın yarısının olmaması, ikinci yarıda oyuna paf takımdan gelen gençlerin girmesi seyir zevkini düşürmüş olsada as kadronun neler yapabileceğini düşünüp bu futbolu beğenenler de var...Nitekim bende bunlardan birisiyim...Siz takımın neresini beğenmediniz?(Sabri dışında)

03.08.08 - 21:21
Cem Koç

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#66]

Ahmet Bey, karşımızdi ki takım hakikaten bomboş bir takımdı. Ama dikkat ettiyseniz,

1 - İleride yeterince çoğalamadık.
2 - Yaratıcı hucüm varsyonları yapamadık.
3 - İleride pres yapmadık.

Bu kadar genç bir takımdan yaratıcı bir maç beklemiyorum ama bir zahmet pres yapsınlar. Yalandan değil ama gerçekten.

Benim için kazanç Aydın'dır. Göbekte Barış girdikten sonra hızlı hucümlar başladı. Korkuyorum da Linderoth'a kurban gider Barış diye. Barış ve Mehmet orta alanı parsellerler.

Ama umutluyum hala.

03.08.08 - 22:33
Cihan Serbetcioglu

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#67]

Skibbe´nin düz 4-4-2 ye gecmesi bir mactir Lincoln alehine bisey..Lincoln sanirim yolcu..4-4-2 ile Mehmet-Baris-Ayhan üclüsüne güveniyor..yaratici adamlarini kanatlara koyuyor..Arda gibi Hasan gibi Aydin gibi Kewell gibi..forvette´de hep bir süratli driplingci bir savasan oluyor..ilk macta Ümit-Aydin..ikinci macta Nonda-Yaser..

03.08.08 - 22:49
Hakan Can

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#68]

Skibbe'nin tüm oyuncularını CL maçına 10 gün kala denemesini ve oyuncuları bazılarını alışık olmadıkları ve bir daha da oynamayacakları mevkilerde oynatmasının sebebini düşündüm biraz ve bir şey bulamadım derken ''10 Gün Kala'' ibaresi mantıklı bir sebebi kulağıma fısıldadı...!

S.Bükreş T.Direktörü bu 10 günlük süre zarfında Galatasaray'ı kaç kere izleyebilecek ?

2 kere...!

Biri bu maçtı diğeri de Bursaspor maçı...

Skibbe , S.Bükreş'in takımımız hakkında acaba doğru bilgiye ulaşamaması için mi bu şekilde hareket ediyor...?

04.08.08 - 00:19
Cihan Serbetcioglu

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#69]

abi söyle diyim..su takim birbirine alissin olayi biraz klasiklesti..sen stoperdeki 2liyi idmanda sürekli yan yana oynatirsan anlasirlar.forvetteki ikiliyi..orta sahadaki ikiliyi ayni anda oynatirsan anlasirlar..takimda suan 30 küsür adam var..Skibbe basina kapali idmanlarda bence 11 e 11 antraman maci yapiyor..a takim b takima karsi diye..o antraman maclarida hazirlik maclari..hemde suanki rakiplerimizden cok daha iyi bir rakip olur b takimii..

04.08.08 - 00:23
Ibrahim Cengiz

Bilinmeyen
1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#70]

Yaaw şu an öyle bir sonuç çıkartıyorum ki yani bu takımın hiç organize olamaması ,orta sahada iki pas yapamaması ve bu olumsuzluklar dahil forvet elemanlarımızın yetersiz özelliklerinden dolayı pozisyona girememesi sağ bek sıkıntısı ve doğal olarak sabrinin yetersizliğinden kaynaklanıyor gibi ,varsa yoksa sabrinin yetersizliği ,yok böyle bir şey sen takım olarak sahaya iyi yerleşemiyorsan ,rakip senin sahana elini kolunu sallaya sallaya geliyorsa defansın burnunun dibinden ara pasları attırırsan dünyanın en iyi sağ bekini getir nafile..olaya bu yönden bakmakta gerekiyor.sabrinin bu takımda sağ bek oynaması ne kadar yanlışsa hakan baltanın bu takımda sol bek oynaması o kadar yanlıştır.

.
Barış ne yaptıda süper oynadı veya hasan,barış okadar dengesiz ve saçma sinir bozucu fauller yaptıki resmen çıldırdım.adam normalde sağ bek oynaması gerekiyor kafasına göre takılıyor tamam çok hırslı çok koşuyor ama boşa,o güzelim fiziğini ve çabukluğunu mental yetersizliğinden dolayı harcıyor.eğer biz büyük takımsak barış bu takımda oynayamaz.hasanın kesinlikle kilo vermesi lazım şu anki haliyle kesinlikle oynayamaz başka bir şey demiyorum.

yukarıdaki düşüncelerim münih maçında çok müthiş bulunan
oyuncular hakkındaki düşüncelerim.
takım olarak bakarsakta ilk önce iyi oynamak istiyorsan orta sahada iyi organize olacaksın ,iyi pas yapacaksın ondan sonrası zaten gelir.bu organize olma işinide ne barış ne hasan ne de mehmet topal gibi oyuncu türleriyle yapamazsın .bu konuda da kadroda buna en uygun yapıda oyuncu ayhandır,ve sürekli şans verilip üzerindeki tutukluğu atarsa mehmet güvende rahat yapar bu işi.tabiki daha iyilaride bulunabilir.işte bu yüzden bir barışın yerine trabzona giden selçuğu tercih ederdim.bir örnek daha son avrupa şanpiyonasında hamit-marco-ayhan üçlüsünün oyunu nasıl domine ettiğini düşün.

04.08.08 - 00:37
Bu mesajı bir cevap içinde alıntı yap
Hikmet Ünlü

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#71]

Cihan Serbetcioglu Demişki:

..yaratici adamlarini kanatlara koyuyor..

Modern futbolda herkes boyle yapiyor zaten, fizikli oyuncular ortada, yetenekli oyuncular kenarlarda. Lincoln giderse biz de modern futbolun gerektirdigi 4-3-3 sistemine gecebiliriz...ben de bu isten en mutlu olan kisi olurum.

04.08.08 - 00:48
Ilkay Orhan

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#72]

Biraz kötü kokuyo bu Hazirlik Maclari, tamam adi üstüne Hazirlik Maci ama bu kadarda olmazki 6 mac yapdik 4 maci berabere bitirdik birisine yenildik, yendigimiz takimda bizim hep ligde oynadigimiz takim Homberg klasik bir amatör takimi

Gol atamiyoruz
Sag Bek Yok
Lincoln,Linderoth,Kewell,Nonda gibi cok sey bekledigimiz güvendigimiz Yabanci Oyuncularimiz sakat veya cok formsuz

Bos Kaleye gol atamayan Nonda zaten gol atma niyeti yokki Ceza Sahasina girmiyor sanki Skibbe ona Ceza Sahasina girme Yasagi verdi

Bir Belamiz daha var artik hic kimse dayanamiyor bu adama bütün destegimi cekdim hic birsey beklemiyorum artik kendisinden tek yapabilecegi sey Yedek Külübesinde oturmak

Durumu kritik olan Bir Linderoth

Kewell 2 senedir dogru dürüst oynamiyor

Ben baya bi karamsarim takimimiz hakkinda

Insallah düzelir ve form tutariz yoksa bir Bükres affetmez

04.08.08 - 01:00
Deniz Aktaş

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#73]

Arkadaşlar maç hahhıkdaki bütün yorumları okudum.Ben bu maç için değilde almanyada gerçekleşen 2 hazırlık kampı için genel bir değerlendirmede bulunmak istiyorum mevki mevki ve oyuncular hakkında;

1.Kaleci:

Yeni transfer De Sanctis i izleme fırsatı bulamadık maaalesef belki bursa maçında izleriz o sebebten yorum yapamıyorum.
Diğer kalecilerimize gelince,hazırlık kampının ilk maçlarında Orkunla başladık ve hafif takımlarla oynadık çokfazla sırıtmadı ve iyi bi görüntü çizdi ama Galatasaraydaki geleceği meçhul.Aykut'a gelince oynadığı maçlarda bir iyi bir kötü görüntü çizdi,çıkması gereken topların çoğuna çıkmayarak çizgide kalmayı tercih etti ve ben onun moral bozukluğundan mıdır bilinmez çok kötü maçlar çıkardığına inanıyorum

2.Defans:

Bu mevkide oynayan oyuncular özellikle stoperler konusunda Meira'nın yerinde bir transfer olduğu kesin ve yeri garanti,yanında oynayacak isim Emre Aşık olacak buda kesin hazırlık maçlarının en iyilerindendi ama Servet ve E.Güngör dönünce ne olur bilinmez, diğer stoperler paf takımdan çağrılan Murat ve Sinan,ben muratı genelde beğendim Semih kaya ile beraber A takımı zorlayacak bi oyuncu ama sinanda istediğim ışığı göremedim çok basit ve yavaş bi oyun sergiliyor.
Sağ bekte çok oyuncu denedik maçlarda Sabri,Erhan,Barış,M.Güven buların arasında sakat olan uğuru saymazsak ş.ligi ve ligde sabri banko gibi duruyor (maalesef)
Sol bekte milli oyuncumuz Hakan'ın yeri garanti gibi Volkan onu kesecek gibi değil yeni transfer Alparslan azda olsa bi ışık verdi ilerde iyi oyuncu olacak umarım Anıl ise gene ya kiralık yada tamamen satılır yer bulamaz.

3.Orta Saha:

Bu bölgede futbolcu bolluğu yaşıyoruz.Burada gösterdikleri performansla M.Topal ın yeri garanti,Arda da orta sahamızın herhangi bir yerinde yerini mutlaka alacaktır,Aydın iyi bir performans çizdi ama sanki oyun içinde çok fazla devamlılığı yok gibi durarark oynuyor ama ilk 11 de yer bulması şaşırtmaz orta sahamızı en çok zorlayacak oyuncu bence Barış olacak hazırlık kampının en iyisiydi Hasan iyi maçlar çıkardı ve bu takımda herzaman yeri olacak Ayhan,M.Güven,Ferdi bana göre vasatı aşamadılar ve kadroya girmeleri zor Kewell,Lincoln ve Linderoth un da döneceğini düşünürsek en az 2 oyuncu bu bölgeden gönderilir.Bunlar muhtemel Ferdi ve M.Güven olur.Kewell ve Linderot hakkında gene sakatlıkları yüzünden yorum yapmamız zor iyi olduklarında bu takımın ihtiyacı olan oyuncular hatta ilk 11 in ihtiyacı olan oyuncular.
Lincoln'e ayrı bir paragraf açmak istiyorum.Hakkında bir sürü spekulasyon var aramızda onu sevende var sevmeyende var ama şunu bilmektede yarar var oynadığımız maçlardaki hucum varyasyonlarında ne kadar yetersiz ve beceriksiz olduğumuzu gördük bu durumda Lincoln'e bu sezon çok ihtiyacımız var umarım adam gibi oynar ve faydalı olur.

4.Forvet:

Hazırlık kampımızda maçlarda ençok zorlandığımız ve ihtiyaç hissettiğimiz bölge sağ bekle beraber.
Elimizde bu bölgede oynatabileceğimiz 4 oyuncumuz var Ümit,Nonda,Yaser,Serkan
Serkan sakat dolayısıyla gene değerlendirme dışı tutuyorum.Hazırlık maçlarında en hazır ve en iyi bulduğum oyuncu Yaser,gerek oyun anlayışı gerek hızı gerek hırsı ile en iyi golcü oyuncumuz oydu.Ümit kamp ın en kötüsüydü forvette,her pozisyonda şık gol atma sevdası gereğinden fazla geriye ve kanatlara gelerek kendine uymayan bi oyun sistemi benimsemesiki ne hızı nede tekniği ile bu işleri iyi yapamıyor ,gol bölgelerindede etkisiz kaldı.Nonda ise henüz hazır değil gibi yada çok yorgun topsuz alanlarda çok yavaş topla beraberde gereksiz işler yapıyor son vuruşlarını ise maalesef göremedik.
Dolayısıyla bu kamp bize gösterdiki yapılan transferlerle beraber sağ bekimiz olmasa da idare ederiz belki ama illaki bi golcü oyuncuya ihtiyacımız var yada gol atamamamızın sebebi oyun sistemimizzden kaynaklanıyor.

Artı olarak sakat oyuncularımızında fazlalığı sebebiyle tam takım çalışamamamız ve maç yapamamamız bizim için şanssızlık ve bize takım hakkında tam bir değerlendirme yapma imkanı sunmuyor umarım yeni alınacak golcü ve sakat oyuncularımızın iyileşmesi ile 2000 ruhunu yansıtan bi takım olur ve izlemenin keyif verdiği maçlar izleriz.

Not:değerlendirmem biraz uzun olduysa ve sizi sıktıysam hakkınızı helal edin.

04.08.08 - 01:13
Onur Tuzel

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#74]

Deniz ve diger arkadaslar,
Hazirlik kampina cok takilmayin. Havalar sicak zaten Icon_smile Bir Fenerbahce macinda bir Sampiyonlar Ligi macinda bu takimin boyle uyusuk oynayacagini dusunebiliryor musunuz? Mehmet Guven, Volkan, Anil Karaer, Ferdi ve belki Orkun gidici gibi. Belki de Aykut.

Bu arada bu takim gecen sezon sampiyon oldu. EURO 2008'e 9 oyuncu gonderdi. (E.Asik ve Linderoth dahil) Hatta Nonda ve Kewell da milli takima gidenlerden. Havalar da sicak. 2002 Dunya Kupasindan sonra da takim dususe gecmisti. (Ergun, Hakan Unsal, Emre Asik, Bulent, Arif, Hakan Sukur, Umit Davala, Hasan Sas)

Herseyi bir butun olarak dusunelim lutfen. Mesela EURO 2008'de oynayan cogu oyuncu sanki gitmek istiyor ve teklifler gelmezse moral bozuklugu yasayabilir. Hasan Sas sendromunu unutmayalim. Adam teklif gelmedi diye mahvoldu iki sene.

Onun icin diyecegim. S.Bukres macinda izleyecegimiz Galatasaray bambaska olacaktir.

04.08.08 - 04:17
Guvenc Kaplan

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#75]

Ben Galatasaray'in hazirlik kamplarini yeterince degerlendiremedigini düsünüyorum. Bu durum kac sezondur degismez sekilde boyle.

Hazirlik kamplarinin programi, takimin ilk 11'ini belirlemeye yetmiyor malesef. Daha cok PAF takiminin oyuncularini günün birinde forma bulmayi umit ettikleri A takim'a isindirma provalari oluyor bunlar. Her mac farkli on birler deneniyor, tecrübelisiyle caylagi, yaslisiyla genci, takimlar tam bir corba oluyor. Dolayisiyla bir takim iskeleti ve taktigi belirlemekten cok, "oyuncunun son durumunu gorme" tahtasina donusuyor maclar.

Yaptigimiz 6 hazirlik macinda Umit ve Nonda'nin bir tek gol bile atamamasini nasil aciklamak gerekir bilemiyorum. Ayni sekilde takim olarak attigimiz gol sayisinin azligi, Baris Ozbek'in en cok gol atan oyuncu olmasi...

Eskiden Galatasaray, hazirlik maclarinda 2. Lig, 3. Lig takimi dinlemez, 4, 5, 6, hatta iki rakamli goller atar gelirdi. Artik bir sekilde zayif rakiplerle basabas oynama gibi bir sekle sokuyoruz maclari...

Hazirlik maclarini dikkate almayalim, tamam ama, 6 macta da durum bu sekildeyse de sapkayi onumuze koyup biraz düsünelim...

04.08.08 - 10:00
Burhan Sagsen

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#76]

hakan şükür hala boşta.. eminim şu haliyle bile nonda ve ümit'den iyi oynar.. Icon_biggrin

bu koşullarda ön elemeyi geçebilmemiz mucizeye kaldı.. doğru, hazırlık maçlarının sonucu önemli değildir.. peki ya oynanan futbol?

04.08.08 - 10:11
Fatih Yıldız

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#77]

Hakan Şükür ün 3 gol attığı Vestel Manisa maçını bir kez daha izledim dün LigTV de ve çok duygulandım. Hakan Şükür süz bir Galatasaray a nasıl alışacağımı bilmiyorum. Yerini doldurabilecek forvet gerek bize. Brandao lar, Nonda lar, her sene adı Fenerbahçeyle geçen Ümit Karan lar değil. Hakan Şükür gibi Galatasaraylı olabilecek bir adam gerek bu takıma.

6 Maçta, hayatında Şampiyonlar Ligi maçı bulunmayan takımlara, 0 gol atan Nonda, Ü.Karan la Avrupada nasıl başarılı olacağımızı merak ediyorum.

04.08.08 - 10:26
Emrah Şahin

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#78]

sonucu bende önemsemiyorum ancak tüm macları izlemiş biri olarak
-iyiki de sanchis alındı diyorum aykuta güvenilmiyor
-sabrinin duran top kullanma hastalıgı benii deli ediyor
-meirayı 90 dakika oynatmayan hocamız neyi amaclıyor anlamış degilim
-barış topal hasan aydın emre asık cok iyi durumdalar
-pozisyona giremiyoruz dogru en büyük etken kewell ve lincoln gibi yıldızların yoklugu ve nondanın isteksiz oyun oynayısıdır....

04.08.08 - 10:27
Burhan Sagsen

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#79]

Emrah Şahin Demişki:

-sabrinin duran top kullanma hastalıgı benii deli ediyor

sabri gönderilmeden bu sorun çözülmeyecek..

04.08.08 - 10:31
Oguzhan Basyigit

1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI) [#80]

Mesaj |-> Alıntıya cevap <-|:
kewell ve lincoln

bu adamlar geçen yıl da yoktu ve biz gayet rahat pozisyona giriyorduk..bunlar hazırlık dönemi normal..bu takımın santrfora ihtiyacı yok diyorum..ümit ileri uca çekilsin yeter..ben sağ bek alınabilir diyorum..

04.08.08 - 10:34
Sayfa: « Birinci 1 2 3 [4] 5 6 En Son »
  ScoutGS Forum » Galatasaray » Galatasaray » 1860 Münih – Galatasaray | 3 Ağustos Pazar 18:00 (TSI)
Cevap Gönder 

Konuyu Arkadaşına Gönder | Konuya Üye Ol | Favorilerime Ekle